Astrologie  

Nú: met GRATIS tablet
Astrologie
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
15x
18,60

of 


€279,00
4.7/5

Beoordeeld door 9 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA getuigschrift
 • Studieduur: 15 maanden
ALGEMEEN

Er is meer tussen hemel en aarde

Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de tekens van de dierenriem? Met deze vragen houden astrologen zich al eeuwenlang bezig.

Het staat in de sterren geschreven… De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in wat ook wel sterrenwichelarij wordt genoemd. Je leert wat het verband is tussen het lot van mensen, gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen.

Al duizenden jaren proberen ‘sterrenwichelaars’ gebeurtenissen te verklaren aan de hand van de stand van de zon, de maan en andere planeten.

In Europa hadden veel koningen eeuwen geleden zelfs hun eigen hof-astroloog. Aziatische politici laten zich nu nog adviseren door astrologen.

Straks zelf aan de slag

Misschien ben je ook weleens naar een astroloog geweest. Dankzij de cursus Astrologie kun je straks zelf aan de slag met astrologie. Voor al je vrienden, kennissen en familieleden maak je zo een geboortehoroscoop.

Van de dierenriemtekens tot polariteiten en elementen: bij de cursus ontvang je een beschrijving van verschillende horoscoopfactoren, zeer verhelderend en direct toepasbaar.

Het ‘lezen’ van horoscopen

Je krijgt niet alleen inzicht in je huidige levenssituatie en de wijze waarop andere mensen in je omgeving leven, maar leert ook hoe je een karakteranalyse maakt.

Met psychologische inzichten kun je astrologie vertalen naar wat mensen beweegt in het leven. Ook daar besteedt de cursus uitgebreid aandacht aan.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Astrologie

Planeten staan niet stil aan de hemel. Ze draaien eeuwig rond. Daarom kunnen we op ieder gekozen moment hun stand bepalen en die vergelijken met hun positie in een geboortehoroscoop, zogeheten "transits" en "progressies".

Bij de cursus Astrologie ontvang je een uitgebreide beschrijving van verschillende horoscoopfactoren:

 • de dierenriemtekens;
 • de huizen en de planeten;
 • polariteiten;
 • kruizen en elementen.


De betekenis van deze begrippen leer je stap voor stap interpreteren. In de cursus Astrologie wordt gewerkt met een voorbeeldhoroscoop. Deze wordt door jouw lerares uitvoerig geanalyseerd en uitgelegd. Een geboortehoroscoop vertelt iets over de aanleg, het karakter en de ontwikkelingsmogelijkheden van een persoon, en over de huidige levenssituatie. Om zo'n horoscoop te kunnen "lezen" is enig psychologisch inzicht nodig. Ook daar zal in de cursus aandacht aan worden geschonken.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Astrologie, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Astrologie

Op dit moment ben ik nog bezig met de cursus , maar waauw! Wat een aanrader. Ik heb gekozen voor de cursus met een docent en dat is echt wel de moeite. Je krijgt heel veel feedback. Ik had persoonlijk wel al wat geschiedenis met Astrologie , voor mij is de cursus dan ook echt een meerwaarde en heel duidelijk geschreven. Zeker wanneer je een beginneling bent raad ik aan om met een docent deze cursus te doen. Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb, het leert me elke keer mezelf en ook de mensen rondom mij beter begrijpen en je wordt bewuster. Voor mij dus een TOP cursus!

10/10
Astrologie

Ik doe het uit intresse

10/10
Astrologie

Ik vind de cursus tot hiertoe heel interessant. Ik beleef er veel plezier aan!

10/10
Astrologie

test

GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift

Aan het eind van je cursus Astrologie kun je het NHA getuigschrift voor € 29,- aanvragen als je al je huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Iedere cursist kan aan het einde van de cursus geheel kosteloos een certificaat van deelname aanvragen. Ook als je geen lessen ter correctie hebt ingezonden, kom je hiervoor in aanmerking.

Korting op je NHA-getuigschrift

Geef bij de inschrijving alvast aan dat je na afronding van de cursus het getuigschrift wil ontvangen. Je ontvangt dan € 10,- korting en betaalt slechts € 19,-. 

 


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Astrologie in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Volg je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Astrologie, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

15 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je leert. Je bepaalt jouw eigen tempo.


Vooropleiding

Voor de cursus Astrologie heb je geen speciale vooropleiding nodig.

 

Cursusringmap

Bij de lessen ontvang je een fraaie ringmap om jouw lessen in te bewaren.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Astrologie
15x €18,60 of €279,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 18,60
of €279,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Op dit moment ben ik nog bezig met de cursus , maar waauw! Wat een aanrader. Ik heb gekozen voor de cursus met een docent en dat is echt wel de moeite. Je krijgt heel veel feedback. Ik had persoonlijk wel al wat geschiedenis met Astrologie , voor mij is de cursus dan ook echt een meerwaarde en heel duidelijk geschreven. Zeker wanneer je een beginneling bent raad ik aan om met een docent deze cursus te doen. Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb, het leert me elke keer mezelf en ook de mensen rondom mij beter begrijpen en je wordt bewuster. Voor mij dus een TOP cursus!

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!