Gratis brochure

Klassikaal onderwijs of thuisstudie?

Een vraag die je jezelf misschien al vaker hebt gesteld. Kies je voor klassikaal onderwijs via avondschool, of kies je voor een thuisstudie of thuiscursus? Beide varianten hebben hun voor- en nadelen. Om je te helpen bij je keuze, zetten we deze op een rij. 

 << Klik hier en scroll meteen naar de rest van de voor- en nadelen >>

 

.

 

Docentenbegeleiding

Zowel klassikaal onderwijs als een groot deel van de NHA thuiscursussen hebben docentenbegeleiding.

In het klassikaal onderwijs is de begeleiding net wat intensiever, omdat je in real life met elkaar communiceert. Dat is dus een voordeel van avondschool. Bij NHA krijg je online feedback op je huiswerkopdrachten en kun je digitaal vragen stellen aan je docent.

 

Op eigen tempo

De ene week lever je 3 lessen in, de andere week slechts eentje. Dat kan allemaal, want bij een thuisstudie bepaal je je studietempo helemaal zelf. Bij klassikaal leren heb je vaste tijden en locaties waarop je studeert. Dat laatste brengt overigens ook wel een voordeel met zich mee.

 

Bekijk alle interessegebieden en kies je thuisstudie >> 

 

Stok achter de deur

Een voordeel van avondschool: je hebt een stok achter de deur doordat je op vaste tijdstippen en op een vaste externe locatie dient te studeren. Bij een thuisstudie zul je zelf de motivatie moeten vinden om aan de slag te gaan. Uiteraard helpen we je wel: NHA heeft een motivatiecoach die jou motiveert en inspireert.

 

Kwalitatief onderwijs

Zowel avondschool als een thuisstudie van NHA biedt kwalitatief onderwijs. Je wordt opgeleid voor getuigschriften en (erkende) diploma’s. Of je leert een onmisbare vaardigheid of leuke hobby. Het kan allemaal. De keuze ligt bij jou.

 

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!