Cursus Spaans  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Cursus Spaans
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
14,94

of 


€199,00 €179,10
4.5/5

Beoordeeld door 49 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Spaans leren op een vlotte en leuke manier: volg de cursus Spaans

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Wil jij online Spaans leren? Spaans is een van de talen die wereldwijd het meest wordt gesproken: van Spanje tot Midden- en Zuid-Amerika. Wil jij deze mooie wereldtaal ook leren? Dan is deze cursus Spaans echt een goede keuze. De NHA-cursus start bij de basis: voorkennis is niet nodig. Je leert helemaal op je eigen tempo. Na de (beginners)cursus begrijp, spreek en lees jij Spaans!

   Leer Spaans op ERK-niveau A2 (beginners) of B1 (gevorderden)
   Kies voor begeleiding
van een ervaren vakdocent
 
 Inclusief gratis Taal-app met meer dan 50 uur extra oefenmateriaal
 

Ontdek het EASY LEARNING SYSTEM

Heb jij geen talenknobbel? Geen probleem. Een cursus Spaans is niet alleen weggelegd voor zij die een taalwonder zijn. In tegendeel zelfs. De NHA cursus Spaans maakt namelijk gebruik van het EASY-LEARNING-SYSTEM. Door deze praktijkgerichte aanpak leer je de taal aan de hand van veel voorkomende situaties.

Denk bijvoorbeeld aan: jezelf voorstellen, de weg vragen, bestellen in een restaurant, een hotelkamer boeken en over het weer praten. Door deze praktische insteek pak jij de taal nog sneller op!

Uiteraard leer je ook grammatica, maar wel op een laagdrempelige manier. Dit maakt een cursus Spaans niet alleen gemakkelijker, maar ook veel leuker!
 

Boost je carrière met de taalcursus Spaans

In de taalcursus Spaans van NHA komen alle facetten van de taal aan bod. Elk hoofdstuk sluit je af met oefenopgaves. Op die manier zie je direct of je alles hebt begrepen.

Zo leer je stap voor stap Spaans en kun je binnenkort moeiteloos communiceren in Spaanstalige landen. Of je nu Spaans wil leren voor vakantie of om zakelijke redenen: deze vaardigheid is sowieso een waardevolle toevoeging voor jouw cv. 

De cursus Spaans voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A2 en de cursus voor gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. 
 

Krijg hulp van jouw docent

Met een taalcursus Spaans bij NHA kies je zelf of jij wilt studeren mét of zonder hulp. Kies je voor een cursus mét hulp, dan stuur je je huiswerkopgaves in om ze te laten controleren. Jouw docent beoordeelt dan jouw spreek- en schrijfvaardigheid. Maar je kunt ook op een eenvoudige manier vragen stellen. Dit alles maakt de taalcursus Spaans tot een zeer complete cursus.
 

Spaans leren via NHA: perfect voor beginners

De cursus Spaans voor Beginners begint écht bij het begin. Reikt jouw kennis van de Spaanse taal niet verder dan “uno, dos, tres”? Geen probleem, want met de beginnerscursus Spaans raak jij vlot bekend met deze mooie taal.

Heb je al wel de nodige kennis van het Spaans, maar wil jij die verder uitbreiden? Of zit je Spaans heel ver en wil je het weer opfrissen? Dan is de cursus Spaans voor Gevorderden de ideale optie voor jou.
 

Voordelige combi: cursus Spaans voor Beginners & Gevorderden

Kies voor kennis én kies voor voordeel. Als je meteen de combicursus Spaans voor Beginners & Gevorderden bestelt, is dat extra voordelig. In no time voer je zelfverzekerd complete gesprekken in het Spaans.
 

Leer waar en wanneer je wil

Thuis aan je bureau? In de trein? Op het balkon of in de tuin? Of op vakantie aan het zwembad? Spaans leren via NHA is de ideale oplossing. Je studeert namelijk waar je wil, maar ook wanneer je wil. Je volgt de cursus Spaans volledig op je eigen tempo.

Dus schrijf je nu in en start vandaag nog met de cursus Spaans! Je ontvangt de cursus 15 dagen op proef. Ben je nog niet helemaal zeker van je zaak? Bekijk dan de gratis proefles!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma cursus Spaans

Cursus Spaans voor beginners

Spaans leren voor beginners begint bij de ultieme basis. Voorkennis is dus niet nodig. Je gaat aan de slag met topics zoals jezelf voorstellen, praten over het weer, een hotelkamer boeken, het openbaar vervoer, een gesprek in de apotheek, toeristische onderwerpen zoals kamperen en bezoekjes aan het tourist office, de Spaanse keuken en nog veel méér.

Bekijk de gratis proefles om een beeld te krijgen van hoe je Spaans gaat leren via NHA

 

Video’s, geluidsfragmenten en interactieve woordenschattrainingen

Aan de hand van video’s en geluidsfragmenten in de cursus Spaans leer jij de uitspraak van de taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

 

Spaans voor gevorderden

Je hebt de cursus Spaans voor beginners afgerond? Of is jouw kennis van deze mooie taal al op een goed niveau, en wil je je kennis uitbreiden of opfrissen? Kies dan voor de cursus Spaans voor Gevorderden. Je verbetert je taalgebruik en vergroot je woordenschat. Er komen nog wat extra situaties aan bod, bijvoorbeeld een afspraak maken, telefonisch contact, een restaurant/luchthaven en het verkeer.

 

Combi: Spaans voor beginners + gevorderden

Kies voor de meest complete cursus Spaans. Als je je meteen inschrijft voor de "beginners + gevorderden" combicursus, dan bespaar je een mooi bedrag. Daarbij ben je in totaal maar 15 maanden (op basis van gemiddelde studiesnelheid) kwijt. Dit komt doordat er een overlapping is tussen beide cursussen. Dan heb je dus in slechts 3 maanden extra de cursus voor gevorderden erbij gevolgd. Dat is een goede deal, hè.

 

Leer alledaags Spaans bij NHA

Spaans leren via het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM zorgt voor een uitstekende beheersing van de alledaagse Spaanse taal. Door de cursusopbouw op basis van alledaagse situaties kun je de opgedane talenkennis meteen gebruiken. De cursus is daarom zeer geschikt voor zowel vakantiegangers als mensen die de taal voor hun werk nodig hebben.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Spaans, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
Spaans voor Gevorderden

Ik heb met deze cursus wel voldoening van wat ik ervan verwacht. De opvolging door een coach en de taken zijn voor mij belangrijk. Het bijkomende oefenprogramma is ook handig om woordenschat in te oefenen.

10/10
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Is wel even wennen, er wordt niet gestart met het alfabet of cijfers maar ineens met tekstn0 Zoals gezegd even wennen maar werpt zijn vruchten af.

10/10
Spaans voor Beginners + Gevorderden

Er is bijzonder goed over nagedacht hoe op de beste manier deze taalcursus kon worden opgebouwd. Men leert al vlug wat belangrijke basis-woorden/zinnen, om dan beetje bij beetje telkens wat dieper in de theorie te gaan. Elke les is heel bevattelijk, men leert de juiste uitspraak, en met elke les ook wat grammaticale regels, die heel verstaanbaar worden uitgelegd. Topcursus!

8/10
Spaans voor Beginners

Bij aankomst van de cursus is het effen schrikken door de hoeveelheid, lichte paniek maar na kennisname terug hoop. Wat wel ontbreekt is soms de vertaling bij de voorbeelden en dit kost eigenlijk tijd bij het opzoeken (woordenboek). Verder leuke cursus waarvan ik probeer veel te onthouden (moeilijk).

DIPLOMA

Diploma Spaans

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Spaans  

Schrijf je nú in voor de Cursus Spaans en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Spaans in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Spaans, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema internationalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

LESGELD

Lesgeld

Spaans voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 18,68

€249,00 of €224,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 14,94

€199,00 of €179,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Spaans voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 18,68

€249,00 of €224,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 14,94

€199,00 of €179,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Spaans voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 20,97

€349,00 of €314,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 17,37

€289,00 of €260,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Is wel even wennen, er wordt niet gestart met het alfabet of cijfers maar ineens met tekstn0 Zoals gezegd even wennen maar werpt zijn vruchten af.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!