Gratis brochure

Avondonderwijs volgen van NHA - thuis studeren in eigen tempo  
 

Avondonderwijs – opnieuw naar school

 Volwassenenonderwijs volgen: bekijk het aanbod van NHA. Schrijf je in met een klik van je muis

 

Avondonderwijs is niet meer 's avonds

Vroeger noemde je volwassenonderwijs ook wel avondonderwijs. Waarom? Secundaire scholen en hogescholen boden 's avonds cursussen aan voor volwassenen. De studenten van het dagonderwijs waren thuis en de schoolbanken waren leeg.

 

's Ochtends, 's middags, 's Avonds: tegenwoordig bepaal je zelf wanneer je avondonderwijs volgt. Bij NHA leer je op je eigen tempo: waar en wanneer je wilt. Thuisstudie. Schoolbanken zijn overbodig. Contact met medestudenten heb je op online. Ondersteuning krijg je van vakbekwame docenten ook online.

 

Thuis studeren

Van Gent tot Antwerpen: bepaal zelf waar je studeert. Het maakt niet uit of je in Gent, Antwerpen, Oostende of Brugge woont. NHA brengt het lesmateriaal bij je thuis. Zo op de keukentafel of op je bureau. 

 

Maak het jezelf gemakkelijk. Schrijf je in voor een van de cursussen of opleidingen van NHA. Bekijk direct het aanbod van NHA.

 

Een greep uit onze 350+ opleidingen.

Avondonderwijs op alle niveaus

Zoek je een beginnerscursus als Nederlands voor anderstaligen of een beroepsopleiding? Van Populair computergebruik tot Kindercoach en van Boekhouding tot Presenteren: NHA biedt onderwijs op verschillende niveaus.

 

Al het onderwijs bij NHA is modulair. Modulair betekent dat je losse cursussen volgt. Je kiest precies wat je nodig hebt. Cursussen samen vormen soms een complete opleiding.

 

Stel je kiest voor Algemeen Secundair Onderwijs. Je volgt dan los verschillende vakken als aardrijkskunde of wiskunde. Jij bepaalt of je enkele vakken volgt of een aantal vakken die samen een secundaire opleiding vormen.

 

Voor elke cursus behaal je een diploma. Studeren doe je thuis. Gewoon. Avondonderwijs aan de keukentafel. Of in de trein. Of op een terras. Met onze opleidingen voor volwassenen kun je je altijd blijven ontwikkelen. 

 

Bij NHA is avondonderwijs meer dan onderwijs dat toevallig verzorgd wordt in de avonduren. Ervaar zelf hoe je met het avondonderwijs van NHA verder komt.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een opleiding van NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!