Gratis brochure

Avondonderwijs volgen van NHA - thuis studeren in eigen tempo  
 

Avondonderwijs – opnieuw naar school

Wil je volwassenenonderwijs volgen? Maar wil je liever niet je huis verlaten? Bekijk dan het aanbod van NHA. Bij NHA volg je avondonderwijs gewoon vanuit het comfort van je eigen huis. Ontdek zelf de voordelen van een thuisstudie. Schrijf je in met een klik van je muis en begin direct met studeren!

 

Avondonderwijs is niet meer 's avonds

Vroeger noemde je volwassenonderwijs ook wel avondonderwijs. Waarom? Secundaire scholen en hogescholen boden 's avonds cursussen aan voor volwassenen. De studenten van het dagonderwijs waren thuis en de schoolbanken waren leeg.

Avondschool kan echter een grote verplichting zijn. Je bent gebonden aan specifieke tijden en plekken. Tegenwoordig bepaal je zelf wanneer je avondonderwijs volgt; 's ochtends, 's middags of 's avonds. Bij NHA leer je op je eigen tempo: waar en wanneer je wilt. Met een thuisstudie zijn schoolbanken overbodig. Contact met medestudenten heb je op online. Ondersteuning krijg je van vakbekwame docenten ook online.

 

Thuis studeren

Van Gent tot Antwerpen: bepaal zelf waar je studeert. Het maakt niet uit of je in Gent, Antwerpen, Oostende of Brugge woont. NHA brengt het lesmateriaal bij je thuis. Zo op de keukentafel of op je bureau. 

Maak het jezelf gemakkelijk. Schrijf je in voor een van de cursussen of opleidingen van NHA. Bekijk direct het aanbod aan beroepsopleidingen of hobbycursussen.

 

Een greep uit onze 400+ opleidingen:

Avondonderwijs op alle niveaus

Zoek je een beginnerscursus als Nederlands voor anderstaligen of een beroepsopleiding? Of wil je je verdiepen in een softwareprogramma als Illustrator? Van Populair computergebruik tot Kindercoach en van Boekhouding tot Presenteren: NHA biedt onderwijs op verschillende niveaus. 

Al het onderwijs bij NHA is modulair. Modulair betekent dat je losse cursussen volgt. Je kiest precies wat je nodig hebt. Cursussen samen vormen soms een complete opleiding.

Stel je kiest voor Beroepssecundair Onderwijs. Je volgt dan los verschillende vakken als geschiedenis of wiskunde. Jij bepaalt of je enkele vakken volgt of een aantal vakken die samen een secundaire opleiding vormen.

Voor elke cursus behaal je een diploma. Studeren doe je gewoon thuis. Avondonderwijs aan de keukentafel, in de trein of op een terras. Met onze opleidingen voor volwassenen kun je je altijd blijven ontwikkelen. 


Bij NHA is avondonderwijs meer dan onderwijs dat toevallig verzorgd wordt in de avonduren. Volg bijvoorbeeld een avondschool patisserie of een avondschool Engels en ervaar zelf hoe het avondonderwijs van NHA je verder helpt!

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
 

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!