Gratis brochure

Vrije tijd & Ontwikkeling

Wil jij je vrije tijd nuttig en goed besteden? Ben je het moe om vele uren met Netflix door te brengen, en wil je iets doen wat meer voldoening oplevert? In dat geval kun je een cursus of opleiding volgen in je vrije tijd. Hiermee ontwikkel je vaardigheden die je altijd al hebt willen leren. Dit kan hobbymatig, maar natuurlijk ook beroepsmatig. Waar gaat jouw keuze naar uit?

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Zomercursus volgen

Een leuke en nuttige vrijetijdsbesteding in de zomer

De zomer wordt vaak in één adem genoemd met genieten, ontspannen en niets doen. Wanneer je echter méér uit je zomer wil halen en een gedeelte van je vrije tijd nuttig wilt besteden, dan kun je een zomercursus volgen. Leer in één zomer een taal, kies voor een hobbycursus en ontwikkel je creatieve vaardigheden, of ga voor een zakelijke cursus om je werk te verdiepen.

Persoonlijke ontwikkeling

Blijf jij je je hele leven lang ontwikkelen?

Je kunt je eigen kwaliteit van leven verbeteren door jezelf open te stellen voor ontwikkeling. "Een leven lang leren" is daar een onderdeel van. Je verhoogt je kennis en benut je talenten. Welke richting zou jij uit willen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, méér dan je denkt! Kies een cursus of opleiding van NHA en ga vandaag nog van start.

Cartoons tekenen met een cursus

Ontplooi jouw tekentalenten met NHA

Heb jij altijd al je creatieve vaardigheden willen ontwikkelen en bijvoorbeeld cartoons willen leren tekenen? Dan kun je een cursus tekenen van NHA volgen. We bieden leuke, praktische cursussen waarin je onder andere cartoons leert tekenen en, afhankelijk van de gekozen cursus, ook andere technieken en stijlen op het gebied van tekenen leert kennen.

Technisch / bouwkundig tekenen

AutoCAD leren middels een handige cursus

Technisch tekenen doet men tegenwoordig niet meer op pen en papier, maar gewoon via de computer. AutoCAD is hiervoor het meest gebruikte programma. Wij bieden een AutoCAD opleiding aan waarmee jij de ins en outs van dit programma leert kennen. Zou kun jij bouwkundig leren tekenen op de computer. Start vandaag nog en ontvang een fijn welkomstcadeau.

Leer de mooiste sierletters schrijven en tekenen

Voor kaartjes, wanddecoratie en meer

Geen saaie kaartjes van de supermarkt, maar unieke, zelfgemaakte kaartjes met kalligrafie! Geen dertien-in-een-dozijn decoratieve posters meer, maar je eigen zelf-ontworpen posters met sierletters! Wanneer jij de kunst van het sierletters schrijven onder de knie hebt, kun je er ontzettend veel kanten mee op. Leuk als hobby, maar je kunt er ook je eigen bedrijfje in starten.

Een creatieve hobby voor thuis vind je bij NHA

Iets met tekenen, schilderen, koken of mode?

Heb jij altijd al iets creatiefs willen doen, maar kom je er maar niet aan toe? Een creatieve hobby vind je gemakkelijk via NHA. Wij bieden een groot aantal creatieve hobby cursussen die je vanuit thuis kunt volgen. Van handletteren tot Encaustic Art. Bij de meeste opleidingen zit zelfs een uitgebreid materialenpakket zodat je meteen van start kunt. Benieuwd? Bekijk de cursussen en kies meteen een proefles om te proberen!

Schoonschrift leren: een leuke cursus

Leer de kunst van het schoon schrijven

Schrijf jij in het vervolg kaartjes met de meest sierlijke, mooie letters? Maak jij handgeschreven brieven met een mooi handschrift? Schoonschrift is een ware kunstvorm. Als jij deze onder de knie wil krijgen, dan kun je kiezen voor een cursus schoon schrijven van NHA. Je krijgt er zelfs een compleet materialenpakket bij zodat je meteen kunt beginnen. Wordt schoonschrift jouw nieuwe hobby?

Leer tekenen in stappen middels een tekencursus

Stap voor stap jouw tekentalenten ontplooien

Zou jij goed willen kunnen tekenen? Zou jij je creatieve talent willen ontwikkelen en mooie tekeningen of zelfs schilderijen willen maken? Dan kun je in stappen leren tekenen met een cursus van NHA. Je ontvangt een compleet materialenpakket bij je cursus zodat je meteen van start kunt. Benieuwd wat je allemaal gaat leren? Elke tekencursus beschikt over een gratis proefles om te proberen!

 

Naaicursus: Leer je eigen kleding maken

Ontwerp en maak je eigen kleding in een thuiscursus van NHA

Heb jij altijd al jouw eigen kleding willen maken? Of die van je kind(eren)? Met de naaicursus van NHA, de cursus Kleding Maken & Ontwerpen, leer jij alle kneepjes van het vak. Je leert onder andere rokken, kleedjes, broeken, jasjes en méér maken. Voor de echte liefhebbers is zelfs een uitgebreide naaicursus waarin je nóg meer kledingstukken leert maken, van kleding met feestkleedjes tot motorjacks.

Opleiding Gelnagels: Word nagelstyliste

Leer zelf nagels zetten met een thuiscursus van NHA

Gelnagels of acrylnagels zien er mooi en verzorgd uit. Wil jij zelf leren deze te zetten? Dat kan met een opleiding Nagelstyliste. In deze opleiding van NHA leer jij niet alleen hoe je nagels zet maar ook hoe je ze verzorgt. Ga jij voor de cursus Gelnagels of Acrylnagels? Kun je niet kiezen? Dan kies je voor de combicursus gel + acryl! Misschien maak jij hier zelfs je beroep van.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!