Gratis brochure

Vrije tijd & Ontwikkeling

Wil jij je vrije tijd nuttig en goed besteden? Ben je het moe om vele uren met Netflix door te brengen, en wil je iets doen wat meer voldoening oplevert? In dat geval kun je een cursus of opleiding volgen in je vrije tijd. Hiermee ontwikkel je vaardigheden die je altijd al hebt willen leren. Dit kan hobbymatig, maar natuurlijk ook beroepsmatig. Waar gaat jouw keuze naar uit?

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Zomercursus volgen

Een leuke en nuttige vrijetijdsbesteding in de zomer

De zomer wordt vaak in één adem genoemd met genieten, ontspannen en niets doen. Wanneer je echter méér uit je zomer wil halen en een gedeelte van je vrije tijd nuttig wilt besteden, dan kun je een zomercursus volgen. Leer in één zomer een taal, kies voor een hobbycursus en ontwikkel je creatieve vaardigheden, of ga voor een zakelijke cursus om je werk te verdiepen.

Persoonlijke ontwikkeling

Blijf jij je je hele leven lang ontwikkelen?

Je kunt je eigen kwaliteit van leven verbeteren door jezelf open te stellen voor ontwikkeling. "Een leven lang leren" is daar een onderdeel van. Je verhoogt je kennis en benut je talenten. Welke richting zou jij uit willen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? Er zijn ontzettend veel mogelijkheden, méér dan je denkt! Kies een cursus of opleiding van NHA en ga vandaag nog van start.

Cartoons tekenen met een cursus

Ontplooi jouw tekentalenten met NHA

Heb jij altijd al je creatieve vaardigheden willen ontwikkelen en bijvoorbeeld cartoons willen leren tekenen? Dan kun je een cursus tekenen van NHA volgen. We bieden leuke, praktische cursussen waarin je onder andere cartoons leert tekenen en, afhankelijk van de gekozen cursus, ook andere technieken en stijlen op het gebied van tekenen leert kennen.

Technisch / bouwkundig tekenen

AutoCAD leren middels een handige cursus

Technisch tekenen doet men tegenwoordig niet meer op pen en papier, maar gewoon via de computer. AutoCAD is hiervoor het meest gebruikte programma. Wij bieden een AutoCAD opleiding aan waarmee jij de ins en outs van dit programma leert kennen. Zou kun jij bouwkundig leren tekenen op de computer. Start vandaag nog en ontvang een fijn welkomstcadeau.

Leer de mooiste sierletters schrijven en tekenen

Voor kaartjes, wanddecoratie en meer

Geen saaie kaartjes van de supermarkt, maar unieke, zelfgemaakte kaartjes met kalligrafie! Geen dertien-in-een-dozijn decoratieve posters meer, maar je eigen zelf-ontworpen posters met sierletters! Wanneer jij de kunst van het sierletters schrijven onder de knie hebt, kun je er ontzettend veel kanten mee op. Leuk als hobby, maar je kunt er ook je eigen bedrijfje in starten.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!