Gratis brochure

Cartoons leren tekenen

Cartoons leren tekenen: is dit altijd al jouw droom geweest? Zou je in je vrije tijd je tekentalent nog wat verder willen ontwikkelen? NHA biedt je verschillende thuiscursussen aan waarmee je je tekenkunst aanscherpt. Cartoons tekenen komt bijvoorbeeld aan bod in de cursus Illustreren. Ook andere cursussen van NHA, zoals leren Tekenen en Schilderen, zijn erg nuttig als cartoons leren tekenen jouw ultieme doel is.


Wil je van je hobby je beroep maken? Dan kan een NHA-opleiding cartoons leren tekenen misschien de eerste stap zijn naar een schitterende loopbaan. 

Cartoons leren tekenen in je eigen woonkamer

Een cartoon tekenen: hoe doe je dat? Geen nood, om dit te leren hoef je niet terug naar de schoolbanken! Met een tekencursus van NHA ontwikkel je je tekentalent simpelweg bij jou thuis. Je ontvangt via de post een gedrukt cursuspakket in een luxe ringmap. Bij sommige tekencursussen wordt het tekenmateriaal zoals potloden, Oost-Indische inkt, houtskool en tekenpapier meegeleverd, zodat je onmiddellijk met je creatieve werk kunt starten.

 

Je studeert niet alleen

NHA beschikt ook over een digitale leeromgeving ‘Plaza’, waar je de leerstof van de meeste cursussen terugvindt. Je mag dus kiezen of je de opleiding liever volgt via de computer of met de gedrukte cursus. De cursussen zijn zeer praktijkgericht, dus je gaat meteen aan de slag met je tekenmateriaal!

 

Contact met je docent en medestudenten

Uiteraard hoef je je tijdens je thuisstudie niet alleen uit de slag te redden. Als je cartoons leert tekenen, word je voortdurend begeleid door een ervaren docent. Via de digitale leeromgeving communiceer je overigens niet uitsluitend met je persoonlijke docent. Je kunt ook, indien je dit wenst, contacten leggen met studiegenoten die gelijktijdig dezelfde opleiding volgen. Dat geeft een heel ander gevoel dan in je eentje een hele cursus te moeten doornemen!

Heb je gemiddeld een voldoende behaald op al je taken en opdrachten? Dan ontvang je een NHA-getuigschrift!

 

Cartoons tekenen als proefles?

Als je vooraf even een tekencursus van NHA wilt inkijken, is dat perfect mogelijk. Van elke opleiding bestaat er een digitale proefles die je gratis en vrijblijvend mag aanvragen.

Als je je hebt ingeschreven, mag je de cursus sowieso 15 dagen proberen. Je hebt dus het recht om het cursuspakket binnen 15 dagen terug te sturen als de opleiding je toch niet bevalt.  NHA betaalt je het lesgeld dan integraal terug. Cartoons leren tekenen bij NHA: wat houdt je nog tegen? Laat je creatieve talent volop aan bod komen en start met een tekencursus van NHA. Wie weet maak je van cartoons tekenen je nieuwe beroep!

Wil je liever leren schilderen? Ook dat kan bij NHA. Bekijk het volledige aanbod van creatieve cursussen

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • In termijnen betalen mogelijk
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!