Gratis brochure

Technisch tekenen

Waar is de tijd dat technisch tekenen werd uitgevoerd op een tekentafel met een liniaal, passer en tekenpen? Tegenwoordig is er van tekentafels geen sprake meer. Bouwkundig tekenen doe je nu op een computer met geavanceerde tekensoftware. Wens je een technisch tekenaar opleiding te volgen voor je werk of louter uit interesse? Dan is de opleiding AutoCAD van NHA iets voor jou!


Deze cursus bouwkundig tekenen volg je simpelweg bij jou thuis wanneer je er tijd voor hebt. Een ideale manier om je drukke baan te combineren met een waardevolle technisch tekenen opleiding.


 

Een technisch tekenaar opleiding: AutoCAD

Bij NHA is het mogelijk om een opleiding AutoCAD te volgen in je woonkamer, of op eender welke plaats waar je een pc ter beschikking hebt. Het geavanceerde AutoCAD-tekenpakket wordt in vrijwel elk bedrijf gebruikt waar men technische tekeningen van gebouwen, machines of technische installaties moet maken. Wil je ook leren werken met AutoCAD?  Bijvoorbeeld omdat je werkzaam bent in de civiele techniek of ruimtelijke ordening? Of om je kennis als interieurarchitect uit te breiden? Schrijf je dan snel in voor deze thuiscursus van NHA. Op het einde van de opleiding ben je in staat om correcte 2D-tekeningen te maken van allerlei ontwerpen.

 

Onder professionele begeleiding studeren

Je krijgt van NHA een gedrukt cursuspakket, maar je gebruikt de digitale leeromgeving Plaza om je huiswerk op te sturen. NHA selecteert een persoonlijke docent voor je die je studie opvolgt en je ingezonden opdrachten verbetert. Als je vragen hebt over een bepaald onderdeel van de leerstof, helpt je docent je graag voort. Op het einde van deze technisch tekenen opleiding ontvang je een getuigschrift van NHA als je een voldoende hebt behaald op al je opdrachten.

 

Bouwkundig tekenen leren wanneer het jou uitkomt

Het ligt niet altijd voor de hand om een studie te combineren met een voltijdse job. Voor een thuiscursus van NHA studeer je wanneer het jou past. Je hoeft je overigens niet te haasten: na inschrijving voor de cursus technisch tekenen heb je nog drie jaar recht op begeleiding van je persoonlijke docent.

Elke cursus krijg je vijftien dagen op proef. Als de opleiding je toch niet bevalt, stuur je het cursuspakket terug naar NHA en krijg je je lesgeld volledig terug. 

Start vandaag nog met deze thuiscursus technisch tekenen!
 

Of leer grafisch ontwerpen bij NHA!

Wil jij liever logo's, illustraties, pictogrammen en tekeningen ontwerpen? Dan past een opleiding Grafisch Vormgever misschien beter bij jou. Bekijk ook eens onze opleiding Illustrator - met dit programma leer jij zelf de mooiste grafische ontwerpen maken! 

Lees ook: Wat is Illustrator?

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!