Gratis brochure

Schoonschrift: leer het met een cursus!

Heb je veel bewondering voor mensen die heel mooi, met ongelooflijk sierlijke letters, kunnen schrijven? Schoonschrift is een ware kunstvorm. Zelfs als je een bijna onleesbaar handschrift hebt, kun je schoonschrift oefenen. Kalligrafie, de kunst van het schoonschrift, is voor velen een ontspannende hobby. Het kan echter ook nuttig zijn voor je werk, bijvoorbeeld als je beroepsmatig advertenties moet maken of een logo moet ontwerpen voor een bedrijf.

 

Een creatieve thuisstudie van NHA

Nee, je moet niet terug naar de schoolbanken om te oefenen met schoonschrift. Hoofdletters en kleine letters sierlijk leren schrijven, de geschiedenis van het schrift bestuderen, de beginselen van reclameschrift beheersen: het komt allemaal aan bod in de thuiscursus kalligrafie van NHA!

 

 

Er is geen enkele voorkennis vereist voor de NHA-cursus schoonschrift. Je hoeft er geen tekentalent voor te hebben en hoe slordig je eigen handschrift ook is, binnen korte tijd schrijf je gracieus en met stijl. Je neemt de leerstof door op je eigen tempo en je voert de opdrachten en taken uit wanneer je er tijd voor hebt.

Een persoonlijke docent van NHA volgt je vorderingen op de voet, moedigt je aan en beantwoordt je vragen. Via de digitale leeromgeving Plaza kom je in contact met je medecursisten. Zo leer je andere mensen kennen die allemaal jouw interesse delen: de passie voor kalligrafie!

 

Opleiding schoonschrift met starterspakket

Het is mogelijk om op elk tijdstip van het jaar te starten met de opleiding kalligrafie. Vanaf het ogenblik dat je het cursuspakket ontvangt, begin je onmiddellijk met schoonschrift oefenen. De cursus is inclusief materialenpakket met speciale kalligrafeerpennen, kalligrafie-inkt, potloden en schriften. Ben je linkshandig? Geen nood. Er bestaat ook een starterspakket voor linkshandigen!

Op het einde van de cursus kun je jouw NHA getuigschrift aanvragen, als je op al je opdrachten een voldoende hebt behaald. Dit kan de start zijn van een ontspannende hobby of zelfs van een nieuwe wending in je beroepsleven. Vraag een gratis proefles aan van de cursus kalligrafie! Zo maak je op voorhand al eens kennis met de leerstof en de praktische opdrachten.

Bovendien mag je na jouw inschrijving binnen 15 dagen het cursuspakket terugsturen, als de opleiding je toch niet zou bevallen. NHA betaalt je in dit geval het lesgeld volledig terug. Waarom nog aarzelen? Schrijf je in en krijg de kunst van het schoonschrift vlug onder de knie. Of probeer eerst de gratis proefles!    

 

Bekijk de gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • In termijnen betalen mogelijk
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!