Gratis brochure

Sierletters schrijven

Sierletters: vind jij ze ook zo mooi staan op kaartjes, posters en wanddecoratie? Zou je zelf sierlijke letters willen leren schrijven? Dat kan! Je hoeft er zelfs de deur niet voor uit. Met de thuiscursus Kalligrafie of de cursus Handlettering van NHA leer je sierletters schrijven zonder moeite, gewoon in je eigen woonkamer. Op het einde van de cursus schrijf je teksten op verjaardagskaarten of uitnodigingen in een gracieus schoonschrift, waar anderen jou om benijden!

De kunst van het kalligraferen en handletteren

Sierlijke letters vormen het onderwerp van de NHA-cursus Kalligrafie. Een cursus die je thuis volgt, in je eigen omgeving en in je eigen tempo. Vanaf het ogenblik dat je het cursuspakket in je bus krijgt, kun je beginnen oefenen met sierletters schrijven. NHA voegt een starterspakket bij de cursus waarin je de benodigde kalligrafeerpennen, kalligrafie-inkt en potloden vindt.
 

 

Ook bij de cursus Handlettering staat sierletters schrijven centraal. En ook bij deze cursus krijg je een startpakket. Dit pakket bestaat uit een aantal fineliners en brushpennen zodat jij meteen kunt beginnen met het maken van de mooiste creaties.

Een persoonlijke docent begeleidt je tijdens je opleiding. Zo leer jij optimaal sierletters schrijven. De digitale leeromgeving Plaza van NHA stelt je in staat om in contact te komen met je docent, vragen over de leerstof te stellen, je behaalde cijfers te bekijken en kennis te maken met je medecursisten. Thuis leren betekent dus zeker niet in je eentje leren!

 

Sierletters schrijven voor je hobby of voor je beroep

Kalligrafie en handletteren zijn voor veel mensen een plezante hobby waarin je creativiteit volop tot uiting komt. Maar ook als je de ambitie hebt om reclameborden te gaan ontwerpen, logo’s van bedrijven te creëren of wenskaarten te bedenken, komt de kunst van het kalligraferen goed van pas. Zo kan de thuiscursus de start zijn van een succesrijke carrière.

Voor de opleidingen is geen voorkennis nodig. Je hoeft overigens ook geen schrijf- of tekentalent voor te hebben wanneer je wilt leren sierletters schrijven. Als je op al je huiswerk gemiddeld een voldoende behaalde, ontvang je na afloop van de opleiding een NHA-getuigschrift.

 

Start je cursus sierletters schrijven op élk moment

Interesse in sierletters schrijven, en staat een cursus kalligrafie of handletteren je wel aan? Je mag op elk tijdstip van het jaar beginnen met het leren van schoonschrift. Wil je al eens kennismaken met de leerstof? Vraag dan een vrijblijvende digitale proefles aan. Na je inschrijving mag je drie jaar een beroep doen op de hulp en begeleiding van je docent. Je hebt dus voldoende tijd om prachtige sierletters te leren schrijven! Waarom nog wachten? Aarzel niet om te starten met deze leerrijke opleiding.

Is sierletters schrijven toch niks voor jou maar ben je wil op zoek naar een creatieve hobby? Dan is leren schilderen misschien iets voor jou! Of bekijk het volledige aanbod van creatieve cursussen

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • In termijnen betalen mogelijk
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!