Gratis brochure

 

Opleiding volwassenen – volg onderwijs dat bij je past

 Wil je verder studeren? Ontdek de mogelijkheden bij NHA en neem de toekomst in eigen hand.

 

Opleiding volwassenen: studeer waar en wanneer je wilt

Denk je bij een opleiding voor volwassenen aan avondonderwijs? Vroeger wel. Vroeger ging je letterlijk in de schoolbanken zitten. Leren betekende: een klaslokaal, een schoolbord en blokken.

NHA maakt leren eenvoudiger. Je schrijft je in voor de cursus of opleiding van je keuze. Het lesmateriaal krijg je thuisgestuurd en je begint direct. Je bepaalt zelf het tempo. Online leg je contact met medestudenten en je krijgt feedback van vakbekwame docenten.

Schoolbanken zijn niet meer nodig. Een hangmat of krukje volstaan. De avondschool is geëvolueerd. Vroeger was het nodig 's avonds les aan te bieden. Zo combineerde je een gezin of werk met opleiding. Volwassenen leren nu waar en wanneer ze willen. Maar er zitten nog veel meer voordelen aan een thuisstudie. Zo helpt NHA je opleiding, werk en gezin te combineren. 

In een druk leven is avondonderwijs nog steeds een handige manier om verder te leren. Met een thuisstudie van NHA volg je bijvoorbeeld een avondschool patisserie, een avondschool Engels of een Relatietherapie opleiding, maar dan wanneer het jou uitkomt! Een NHA-thuisstudie is daarom perfect als opleiding voor volwassenen. 
 

Opleiding volwassenen: basiseducatie

Heb je weinig schoolopleiding gehad? Wil je bij het begin beginnen? Of wil je bepaalde vaardigheden ontwikkelen? Volg bijvoorbeeld de cursus Snellezen en leer hoe je je leessnelheid verhoogt. Of verbeter je presentatie vaardigheden met de cursus Presenteren

Maar bij NHA kun je ook specifieke beroepsopleidingen volgen, van de opleiding Secretaresse tot de Cognitieve Gedragstherapie (CGT) opleiding. Of verdiep je in Voetreflexologie. Met het brede aanbod aan opleidingen voor volwassenen kun je alle kanten op. 

NHA biedt verschillende cursussen aan:

 

Secundair onderwijs voor volwassenen

Voor het plezier nog eens kennis opfrissen? Een enkel vak halen of alsnog een volwaardig en erkend middelbaar onderwijs diploma behalen? NHA helpt je met tweedekansonderwijs.

Bekijk het aanbod aan secundair onderwijs van NHA.

 

Praktijkgerichte opleiding volwassenen?

Van management assistent tot een opleiding Data Science (Machine Learning): NHA biedt beroepsgerichte cursussen aan. Van webdesign tot sieraden maken. Schrijf je in en ontvang het cursusmateriaal direct thuis.

Wil je van je hobby je beroep maken? Een volgende stap zetten in je loopbaan? Meer weten over een vakgebied? NHA biedt volwasseneneducatie: studeren waar en wanneer je wilt.

NHA leidt op voor waardevolle diploma's en de lesstof sluit aan bij de eisen van de examencommissie.


Hobby opleiding voor volwassenen

Misschien heb je gewoon goesting om als volwassene een opleiding te volgen als hobby. Ook dat kan bij NHA. Bekijk bijvoorbeeld eens onze cursus Genealogie (Familiekunde) waarin je leert hoe je je eigen stamboom maakt. Maar ook een creatieve hobby zoals Realistisch Tekenen of Korte Verhalen Schrijven behoort tot de mogelijkheden. 

Bekijk alle hobbycursussen

 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!