Gratis brochure

 

NHA: de specialist in taalopleidingen in België

Bij NHA kun je meer dan 70 taalopleidingen volgen op verschillende niveaus.  

Er is geen gebrek aan taalopleidingen in België. Niet alleen in Brussel of in andere grote centra, maar ook in kleinere locaties. In scholen en universiteiten over heel het land worden er taalopleidingen op het niveau van secundair of hoger onderwijs aangeboden.

Ook in Nederland vind je diverse taalopleidingen mbo en taalopleidingen hbo. Bij NHA kun je je inschrijven voor meer dan 70 taalcursussen, die je rustig thuis studeert in je eigen tempo. Start jij een cursus Zakelijk Duits voor je job? Of leer jij Spaans voor je volgende vakantie?

Bekijk alle taalcursussen >

 

Taalopleidingen bij de vleet bij NHA 

NHA biedt taalcursussen aan voor wereldtalen als Engels en Spaans. Ook andere belangrijke talen als Chinees, Arabisch en Russisch komen aan bod. Vrijwel alle Europese talen kun je bij NHA leren spreken. Het aanbod aan taalcursussen vanuit het Engels is nog groter. Wat dacht je bijvoorbeeld van een cursus Swahili? Of een taalopleiding Punjabi?

Vele taalopleidingen van NHA kun je volgen op het niveau van beginner of van gevorderde. Ook zijn er speciale taalcursussen, bijvoorbeeld ‘Business English’ voor zakenmensen.

NHA organiseert eveneens taalcursussen op BSO-niveau. Wie een diploma BSO wil behalen, kan zich bij NHA inschrijven voor BSO Nederlands, BSO Frans en BSO Engels.

 

Taalopleidingen met een persoonlijke docent

Een persoonlijke docent helpt je bij het studeren van de taalcursus. Aarzel niet om je docent om raad te vragen over moeilijke delen van de leerstof. Je docent verbetert en quoteert je huiswerk. 

Op het einde van de opleiding behaal je een getuigschrift als je gemiddeld minstens 5,5 hebt gescoord op je huiswerk. Je bent vrij om deel te nemen aan een digitaal examen bij NHA te Antwerpen, waarmee je een NHA-instituutsdiploma kunt behalen.

 

De digitale leeromgeving Plaza van NHA

Je ontvangt na inschrijving een gedrukte cursus op papier, maar in de meeste gevallen is de leerstof ook online te raadplegen op de digitale leeromgeving ‘Plaza’ van NHA. Via dit digitaal platform communiceer je met je persoonlijke docent en dien je je huiswerk in. Je cijfers en beoordelingen vind je eveneens terug op dit platform. En, last but not least, je treedt ook in contact met studiegenoten die dezelfde cursus aan het volgen zijn.

 

NHA: veel ervaring met betaalbare taalopleidingen

NHA heeft al meer dan 80 jaar ervaring en is een van de voordeligste opleiders in België. Bovendien is NHA erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Vraag aan je werkgever of hij jouw taalopleiding wil betalen. In dat geval heeft hij recht op een subsidie van de Vlaamse overheid.

Een vreemde taal leren? Bij NHA doe je het voordelig, praktijkgericht en zonder veel moeite. 

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!