Cursus Chinees  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Chinees
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
 • Tijdelijk met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Ontdek de taal van de toekomst: ga Chinees leren

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Chinees is de meest gesproken taal ter wereld. Het land is sterk aan het groeien en bijna een kwart van de wereldbevolking woont in China. Chinees leren is daarom de beste investering die je in jezelf kunt doen. Met een cursus Chinees van NHA zorg jij dat je deze wereldtaal onder de knie krijgt.

China is een van de grootste zakelijke wereldmachten. Het land blijft groeien en steeds meer bedrijven maken connecties met China. Door Chinees te leren zorg jij ervoor dat je niet achter blijft. Met een cursus Chinees op jouw CV heb je een streepje voor op de arbeidsmarkt.

Juiste toon

De Chinese taal is zeer interessant. Het gaat hierbij namelijk niet altijd om wat je zegt, maar om hoe je het zegt. Chinees is een “toontaal”. Spreek je en woord op een andere manier uit, dan krijgt het ook een andere betekenis. Het is daarom van belang dat jouw spreekvaardigheid op niveau is.

Doordat het land steeds verder groeit, en meer mensen de Chinese taal leren, wordt deze taal ook wel gezien als “taal van de toekomst”. Door Chinees te leren zorg je ervoor dat jij meekunt. In de cursus Chinees van NHA leer je het Mandarijn-Chinees. Hiermee maak jij je in bijna het hele land verstaanbaar aangezien dit wordt gezien als het standaard Chinees.

Eigen alfabet

Chinees leren is een echte uitdaging. Het heeft namelijk een eigen alfabet. In plaats van gebruik te maken van letters, wordt er gebruik gemaakt van karakters.

Met de cursus Chinees van NHA is Chinees leren goed te doen. Er wordt gebruik gemaakt van een hulpmiddel waardoor het Chinees is ons eigen alfabet geschreven kan worden. Je hoeft dus niet eerst een ander alfabet te leren. Wel leer je tijdens de cursus de belangrijkste karakters zodat jij in elke situatie je plan kunt trekken.

 

Chinees leren met complexe tekens

Ben jij toe aan een echte uitdaging? Met een cursus Chinees van NHA leer jij deze complexe taal begrijpen. Start vandaag nog met Chinees leren!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Chinees

Cursus Chinees voor beginners

China, het land waar bijna een kwart van de wereldbevolking woont, wordt de supermacht van de komende jaren. Economisch zit het immense land in een stroomversnelling. Ook op toeristisch gebied is er in China ontzettend veel te zien, zodat steeds meer mensen afreizen naar dit reusachtige land terwijl ook steeds meer Chinezen een reis naar Europa maken. De Chinese taal wordt dus steeds belangrijker. Wil je Chinees leren spreken en zo een voorsprong nemen op anderen? Start vandaag nog met deze gloednieuwe cursus Chinees van NHA en begin met Chinees leren;

 • Chinese karakters;
 • uitspraak;
 • begroeten;
 • familie en huisdieren;
 • data en dagen;
 • plaatsbepalingen

Cursus Chinees voor gevorderden

Heb je al enige kennis van de Chinese taal? Of heb je de cursus Chinees voor beginners afgerond? Dan kun je met NHA je talenkennis verder ontwikkelen en nog beter Chinees leren. Met de cursus Chinees voor gevorderden ontwikkel je je taalgebruik en vergroot je je woordenschat.

In de cursus Chinees voor gevorderden leer je meer over de volgende onderwerpen:

 • de weg vragen;
 • eten en drinken;
 • uitgaan;
 • in het restaurant;
 • winkelen;
 • bij de apotheek.

Cursus Chinees voor beginners + gevorderden: combi

Als jij je inschrijft voor de combinatiecursus "beginners + gevorderden" samen, is de totale cursusduur slechts 15 maanden. Door een "overlapping" van beide cursussen bespaar je op de manier niet alleen tijd maar ook geld. Met maar drie maanden extra heb je dan ook de cursus voor gevorderden gevolgd.


De cursus Chinees levert een prima beheersing op van het alledaagse Mandarijn-Chinees. Al vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Als je Chinees leert verhoog je niet alleen je vakantievreugde, maar is ook zakelijk een absolute verrijking!

DIPLOMA

Diploma Chinees

Bij NHA rond jij je taalcursus af in het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je er aan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Deze opleiding kun je afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.


Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en gemiddeld hiervoor een voldoende hebt gescoord (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Chinees in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen.

Kies je een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Chinees, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

TAAL-APP

Tijdelijk gratis Taal-app bij de Cursus Chinees  

Schrijf nú in voor de Cursus Chinees en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je voor meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en naspreken. Oefenen waar en wanneer jij wilt.
Deze app maakt de uitgebreide NHA taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal tijdens vakanties;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Chinees voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Chinees voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Chinees voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!