Gratis brochure

 

Taalreizen ondernemen? Bekijk eerst het aanbod van NHA

Taalreizen zijn erg populair. Met de cursussen van NHA hoef je echter de deur niet uit om je favoriete taal te leren spreken.

Vooral onder jongeren zijn taalreizen erg gegeerd. Op het web vind je een heel groot aanbod aan taalreizen Frans, taalreizen Engels en taalreizen Duits. Ook taalreizen Spaans en zelfs taalreizen Russisch worden aangeboden. Niet iedereen heeft echter de tijd of het geld om aan een taalreis deel te nemen. De meer dan 70 taalcursussen van NHA volg je gewoon bij jou thuis. Je mag er zelfs 3 jaar over doen!

Alle taalcursusen >

 

Taalreizen buitenland? Studeer thuis een vreemde taal.

Het is niet nodig om dure buitenlandse taalreizen te boeken als je Frans, Engels, Duits of welke taal dan ook wilt spreken. Met een NHA-taalcursus leer je in je eigen knusse omgeving een andere taal, helemaal in je eigen tempo.

Onze taalcursussen zijn praktijkgericht. Geen theoretische beschouwingen over ingewikkelde grammatica. In dagdagelijkse situaties je plan kunnen trekken in een andere taal: daar gaat het om. De weg vragen naar je vakantieverblijf in het Zwarte Woud bijvoorbeeld, of bij een Franse slager het juiste vlees bestellen. 

In de taalcursussen van NHA bouw je zo snel mogelijk een uitgebreide woordenschat op. De uitspraak van de vreemde taal leer je aan de hand van geluidsbestanden. De cursus van NHA ontvang je op papier, in een luxe ringmap. In de meeste gevallen vind je de leerstof ook online. Via de digitale leeromgeving Plaza studeer je de leerstof, dien je je huiswerk in en communiceer je met je persoonlijke docent.

 

Uitgebreide ondersteuning door je persoonlijke NHA-docent

NHA laat je niet alleen zwoegen. Je persoonlijke docent stelt zich bij de aanvang aan je voor. Moeilijke leerstof, problemen met de uitspraak, zaken die niet duidelijk zijn? Je mag het je docent allemaal vragen. Je docent kent ook aan cijfer toe aan het huiswerk dat je indient.

Het digitale leerplatform brengt je ook in contact met studiegenoten die dezelfde cursus volgen. Zo kun je online met anderen de leerstof doornemen en misschien samen eens op stap gaan. 

 

Ook als voorbereiding op taalreizen

Wil je op taalreis gaan, maar voordien de basis van de gekozen taal al beheersen? Ook daarvoor is een NHA-taalcursus uitermate geschikt. Bij de meeste NHA-taalcursussen kun je kiezen tussen een opleiding voor beginners en een opleiding voor gevorderden. Voor de beginnerscursus is er geen enkele voorkennis nodig.  Het lesgeld mag je in één keer of maandelijks betalen.

Nieuwsgierig geworden? Vraag de cursus van je favoriete taal 15 dagen gratis op proef aan.

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!