Gratis brochure

 

Een taaltraining voor een vreemde taal of Nederlands? NHA biedt ze aan

Ben je toe aan een taaltraining voor een vreemde taal of wil je je Nederlands bijschaven? Maak je keuze uit het aanbod van NHA.

Ben je op zoek naar een taaltraining op maat van jouw behoefte? Je kunt een taaltraining volgen om diverse redenen. Moet je voor je beroep vaak op reis en kom je regelmatig in contact met buitenlandse zakenmensen? Met een taaltraining Engels of een taaltraining Spaans kom je al een heel eind: beide zijn immers belangrijke wereldtalen.

In het meertalige België is een taaltraining Frans nooit een overbodige luxe. Bij NHA vind je taalcursussen voor Engels, Spaans en Frans, of bijvoorbeeld een cursus Zakelijk Duits om jouw carrière een boost te geven. Maar ook nog voor zo’n 70 andere talen. Wat dacht je van:

Alle taalcursussen >

 

Een taaltraining met de nadruk op de praktijk

De taalcursussen van NHA zijn gericht op de praktijk. Je hoeft geen literaire teksten te leren schrijven. De klemtoon ligt op het begrijpen en spreken van de betrokken taal. De woordenschat die je leert, kun je toepassen in situaties die zich elke dag voordoen. Een hotelkamer boeken bijvoorbeeld, of aan een taxichauffeur uitleggen waar je naartoe wilt. Na het volgen van de taaltraining begrijp je wat er op de menukaart staat in een Parijs restaurant en kom je vlot uit je woorden als je de weg vraagt in Barcelona.

 

Een cursus van NHA: taaltraining op maat

De meeste taalopleidingen van NHA kun je volgen op het niveau van beginners en gevorderden. In de cursus voor gevorderden breid je je woordenschat nog verder uit, zodat je op de duur vlot deelneemt aan een gesprek met anderstaligen. Dat komt je relatie met je buitenlandse zakenpartners ongetwijfeld ten goede.

Je studeert de taalcursussen van NHA op eender welke plaats. Dat kan bij jou thuis zijn, maar evengoed in een buitenlandse hotelkamer. Veel meer dan een internetverbinding en een pc, laptop of mobiel apparaat heb je niet nodig. De cursussen van NHA staan op papier, maar zijn in de meeste gevallen ook volledig online beschikbaar.

Je bepaalt zelf hoeveel lessen je per maand afwerkt. Wil je er een spoedcursus van maken, dan studeer je veel lessen op korte tijd. Heb je weinig tijd ter beschikking, dan doe je er gewoon wat langer over. Indien je mét hulp studeert, krijg je 3 jaar docentenbegeleiding bij je studie. Een persoonlijke docent volgt je vorderingen op en verbetert je huiswerk.

 

Ook een taaltraining Nederlands is mogelijk

Misschien is Nederlands niet je moedertaal en wil je je woordenschat nog wat uitbreiden of je uitspraak verbeteren? Vanuit 28 buitenlandse talen kun je bij NHA de opleiding Nederlands voor anderstaligen volgen. Is Nederlands wel je moedertaal, maar wil je je taal beter leren schrijven en je taalvaardigheid verbeteren? Schrijf je dan in voor de NHA-opleiding Nederlands foutloos schrijven en spreken.

Grondige taaltrainingen op maat van ieders behoefte? Je vindt ze bij NHA!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!