Gratis brochure

 

Frans leren spreken: niet zo moeilijk bij NHA

Wil je Frans leren spreken en verstaan, maar denk je dat het te moeilijk is voor jou? Met een cursus Frans van NHA beheers je snel deze mooie taal.

 

In het drietalige België is Frans een belangrijke taal. Een behoorlijke kennis van Frans is vaak een vereiste wanneer je solliciteert voor een nieuwe baan. Op vakantie in de Ardennen of in Frankrijk komt een mondje Frans goed van pas. Wil je Frans leren spreken en begrijpen, maar in je eigen tempo? Volg dan een cursus Frans bij NHA.

Alle taalcursussen >

 

Op zoek naar een snelcursus Frans spreken en begrijpen?

Moet je voor je werk vaak met Franstaligen spreken of ga je op vakantie in Frankrijk? Heb je niet veel tijd om een cursus Frans te volgen? Dan is een taalopleiding van NHA iets voor jou.

 

Bij NHA kun je Frans leren spreken zonder enige voorkennis. In de cursus ‘Frans voor beginners’ leer je snel een uitgebreide woordenschat. De nadruk ligt op Frans leren spreken in dagdagelijkse situaties. De weg vragen bijvoorbeeld, of in een winkel duidelijk maken welk product je nodig hebt. Grammatica komt wel aan bod, maar is niet de hoofdzaak. Op deze manier beheers je al na een klein aantal lessen de basisbeginselen van het Frans. 

 

Op een voordelige manier Frans leren spreken en verstaan

Frans leren spreken gratis? Gratis cursussen vind je genoeg op het web. Frans leren spreken en begrijpen, gratis online, is mogelijk. Bij deze gratis opleidingen kun je echter niet rekenen op ondersteuning van een persoonlijke begeleider. Bij NHA krijgt elke cursist een persoonlijke docent toegewezen. Bij hem kun je terecht met al je vragen en opmerkingen.

 

Een taalopleiding bij NHA is overigens helemaal niet duur. Je hoeft het lesgeld van de cursus niet in één keer te betalen, dat mag ook maandelijks. NHA is geregistreerd als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Als jouw werkgever het lesgeld betaalt, krijgt hij van de Vlaamse overheid een subsidie via de KMO-portefeuille. Bij elke cursus ontvang je eerst een gratis digitale proefles, zodat je kunt nagaan of de opleiding jou wel ligt.  Het is ook mogelijk om volledig gratis een cursus 15 dagen op proef aan te vragen.

 

Frans leren spreken voor beginners en gevorderden

In het aanbod van NHA vind je een cursus Frans voor beginners en een cursus Frans voor gevorderden. Je mag je ook inschrijven voor een combinatie van deze twee cursussen. Dat maakt de volledige opleiding korter en bovendien een stuk goedkoper.

 

Je ontvangt de cursus op papier. De leerstof is ook online beschikbaar op het digitale leerplatform Plaza. Elke opleiding bevat geluidsbestanden, die je helpen om de uitspraak van de Franse taal onder de knie te krijgen. Frans leren spreken? Doe het voordelig en zonder veel moeite bij NHA. 

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus Frans.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!