Gratis brochure

Wil jij Frans leren spreken met een voordelige en succesvolle cursus van NHA

 

Frans leren spreken: NHA helpt je!

Wil je Frans leren spreken en verstaan, maar denk je dat het te moeilijk is voor jou? Met een cursus Frans van NHA beheers je snel deze mooie taal.

Alle taalcursussen >

 
Frans is een belangrijke taal. Een behoorlijke kennis van Frans is vaak een vereiste wanneer je solliciteert voor een nieuwe baan. En ook op vakantie komt de Franse taal goed van pas. Wil je Frans leren spreken en begrijpen, maar in je eigen tempo? Volg dan een cursus Frans bij NHA.
 

Snelcursus Frans leren

Moet je voor je werk vaak met Franstaligen spreken of ga je op vakantie in Frankrijk? Heb je niet veel tijd om Frans te volgen? Dan is een taalopleiding van NHA iets voor jou. Dit is een soort avondonderwijs, maar dan in de vorm van een thuisstudie.

Bij NHA kun je Frans leren zonder enige voorkennis. In de cursus ‘Frans voor beginners’ leer je snel een uitgebreide woordenschat. De nadruk ligt op Frans leren spreken in dagdagelijkse situaties. De weg vragen bijvoorbeeld, of in een winkel duidelijk maken welk product je nodig hebt.

Grammatica komt wel aan bod, maar is niet de hoofdzaak. Op deze manier beheers je al na een klein aantal lessen de basisbeginselen van het Frans. 

We hebben ook twee andere cursussen Frans in ons aanbod, namelijk zakelijke correspondentie en BSO.

  

Op een voordelige manier Frans spreken en verstaan

Wil je Frans leren online, maar dan gratis? Gratis cursussen vind je genoeg op het web. Frans leren spreken en begrijpen, gratis online, is dus prima mogelijk. Bij deze gratis opleidingen kun je echter niet rekenen op ondersteuning van een persoonlijke begeleider.

Bij NHA krijgt elke cursist een persoonlijke docent toegewezen. Bij hem of haar kun je terecht met al je vragen en opmerkingen. Daarbij controleert de docent(e) je huistaken. 

Een taalopleiding bij NHA is overigens helemaal niet duur. Je hoeft het lesgeld van de cursus niet in één keer te betalen, dat mag ook maandelijks. 

Bij elke cursus, dus ook als je Frans wil leren, ontvang je eerst een gratis digitale proefles, zodat je kunt nagaan of de opleiding jou wel ligt. Het is ook mogelijk om volledig gratis een cursus 15 dagen op proef aan te vragen.

 

Frans leren spreken voor beginners en gevorderden

In het aanbod van NHA vind je een cursus Frans voor beginners en een cursus Frans voor gevorderden. Je mag je ook inschrijven voor een combinatie van deze twee cursussen. Dat maakt de volledige opleiding korter en bovendien voordeliger.

Je ontvangt de cursus op papier. De leerstof is ook online beschikbaar op het digitale leerplatform Plaza. Elke Frans opleiding bevat geluidsbestanden, die je helpen om de uitspraak van de Franse taal onder de knie te krijgen. Frans leren? Doe het voordelig en zonder veel moeite bij NHA. 

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!