Gratis brochure

 

Thais leren - volg de cursus Thai bij NHA

Thais leren en je vakantie in Thailand nog waardevoller maken? Schrijf je in voor de cursus Thai en leer de taal spreken en begrijpen. Zo zul je niet per ongeluk een pittige maaltijd bestellen en kun je zonder problemen de weg naar de luchthaven vragen.

 

Thaise taal leren: de taal van de glimlach

Thailand staat bekend als het land van de glimlach. Maar wat gaat er achter de glimlach schuil? Thais leren, betekent dat je kunt praten met inwoners van Thailand. Leer mensen kennen. En zie wat er gebeurt als je mensen in hun eigen taal antwoordt. De Thaise taal leren betekent ook thai leren spreken.

De uitgestrekte jungle, de mystieke tempels, de tropische eilanden: Thais leren staat garant voor de taal leren van een van de populairste vakantiebestemmingen in Azië.

 

Thais leren: een toontaal leren

Thai is een zogeheten toontaal. Dat betekent dat een woord een andere betekenis krijgt wanneer je het op een andere toonhoogte uitspreekt. De Thaise woordenschat krijgt zo een extra dimensie. Vergelijk het met geschreven woorden die een andere betekenis hebben of krijgen als ze in een ander lettertype of grootte staan. Het is even wennen, maar Thais leren wordt zo wel extra boeiend en extra uitdagend.

Zie je het al voor je: je ligt in je hangmat, een kelner komt naar je toe en vraagt je of hij je van dienst kan zijn en je antwoordt in het Thai dat je een glas water wilt.


Leer Thais met een praktische cursus

De nadruk bij de cursus Thai ligt op de praktijk. Thais leren betekent ook: je uitspraak oefenen, je woordenschat vergroten en alledaagse situaties oefenen. De vakbekwame docenten van NHA staan tot je beschikking. Zij geven feedback op het werk dat je inlevert.

Bij NHA leer je op je eigen tempo en waar je wilt. Bestel vandaag de cursus Thai en jij bepaalt of je de cursus op een strand op een tropisch eiland volgt of aan je bureau thuis.


Vraag nu jouw gratis proefles aan en begin vandaag nog metThais leren.

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!