Gratis brochure

Opleiding vertaling Engels

De vertaling van opleiding naar het Engels is “education”.

Ook “training”, “schooling”, “course”, en “study” zijn veelgebruikte vertalingen van opleiding in het Engels.

 

 

Op zoek naar een Opleiding vertaling Engels? Volg een taalcursus bij NHA!

Wil je een opleiding Engels vertaling volgen? Met een taalcursus van NHA beheers je snel de Engelse taal.

Engels behoort tot de meest gesproken talen ter wereld. Het is zelfs een officiële taal in meer dan 70 landen en wordt als moedertaal door 380 miljoen mensen gesproken. Meer dan een miljard mensen gebruiken Engels als tweede taal. Reden genoeg om Engels te leren…

Ben je op zoek naar een opleiding Engels vertalen om de taal snel te leren begrijpen? NHA biedt verschillende opleidingen Engels aan waarmee je de taal rap onder de knie hebt.

 

Opleiding vertaling Engels? Volg een taalcursus bij NHA. 

Om Engels te leren spreken en begrijpen hoef je je huis niet uit. Het is niet nodig om ergens ver weg een opleiding vertaling Engels te gaan volgen. De cursussen van NHA volg je in je eigen comfortabele woonkamer. Je ontvangt de cursus op papier, maar je vindt de leerstof ook terug op de digitale leeromgeving Plaza van NHA.

Je mag op elk ogenblik starten met jouw opleiding Engels vertalen. Uniek bij NHA is de persoonlijke docent die elke cursist toegewezen krijgt. Deze persoonlijke docent verbetert en quoteert niet alleen je huiswerk, maar geeft ook ondersteuning bij moeilijkheden met de leerstof.

 

Opleiding Engels: vertalen voor beginners en gevorderden

Wil jij Engels vertalen? De opleidingen van NHA zijn er op elk niveau! De klemtoon van de Engels opleidingen ligt op het begrijpen en spreken van het Engels. Grammatica komt ook aan bod, maar de grootste aandacht gaat naar het uitbreiden van de woordenschat zodat jij eenvoudig Engels kunt vertalen!

De cursus Engels voor beginners vertrekt vanaf nul; voorkennis is niet nodig. Al snel ben je in staat om je in het Engels uit de slag te trekken in dagdagelijkse situaties, zoals de weg vragen of een maaltijd bestellen in een restaurant. De opleiding Engels voor gevorderden is bestemd voor cursisten die al basiskennis hebben van Engels. Een combinatie van beide opleidingen volgen is ook mogelijk.

Wil je niet alleen een opleiding om Engels te vertalen, maar wil je je ook in de zakelijke markt goed uit kunnen drukken? De cursus Zakelijk Engels is vooral bedoeld voor zakenmensen die veel in het Engels moeten communiceren met zakenpartners.

 

De voordelen van een opleiding Engels vertalen bij NHA

Wil jij starten met een opleiding Engels vertalen? Dan hebben de opleidingen van NHA te bieden wat jij nodig hebt. Je studeert thuis op een tijdstip dat je zelf kiest. Een persoonlijke begeleider volgt je studie op. Via de digitale leeromgeving Plaza kom je ook in contact met je medestudenten. Je mag bovendien je uitverkoren cursus eerst 15 dagen op proef aanvragen. Zo kun je eerst even kennismaken met de opleiding alvorens je je inschrijft.    

Daarnaast is NHA erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Je werkgever krijgt een subsidie van de overheid als hij jouw opleiding Engels vertalen betaalt.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!