Gratis brochure

 

Op zoek naar een cursus Engels vertaling? Bekijk eerst het aanbod van NHA

Wil je een opleiding Engels vertaling volgen? Met een taalcursus van NHA beheers je snel de Engelse taal.

 

Engels: de taal van Shakespeare, de taal van Donald Trump, de taal van Madonna. Engels behoort tot de meest gesproken talen ter wereld. Engels is een officiële taal in meer dan 70 landen en wordt als moedertaal door 380 miljoen mensen gesproken. Meer dan een miljard mensen gebruiken Engels als tweede taal. Reden genoeg om Engels te leren…

Ben je op zoek naar een cursus Engels vertaling om de taal snel te leren begrijpen? NHA biedt verschillende opleidingen Engels aan waarmee je de taal rap onder de knie hebt.

 

Cursus Engels vertaling? Volg een taalcursus bij NHA. 

Om Engels te leren spreken en begrijpen hoef je je huis niet uit.  Het is niet nodig om ergens ver weg een cursus Engels vertaling te gaan volgen. De cursussen van NHA studeer je in je eigen comfortabele woonkamer. Je ontvangt de cursus op papier, maar je vindt de leerstof ook terug op de digitale leeromgeving Plaza van NHA. Je mag op elk ogenblik starten met een opleiding Engels. Uniek bij NHA is de persoonlijke docent die elke cursist toegewezen krijgt. Deze persoonlijke docent verbetert en quoteert niet alleen je huiswerk, maar geeft ook ondersteuning bij moeilijkheden met de leerstof.

 

Engels leren spreken voor beginners en gevorderden

Bij NHA kun je Engels leren praten op het niveau van beginners en gevorderden. De klemtoon ligt op het begrijpen en spreken van het Engels. Grammatica komt ook aan bod, maar de grootste aandacht gaat naar het uitbreiden van de woordenschat.

De cursus Engels voor beginners vertrekt vanaf nul; voorkennis is niet nodig. Al snel ben je in staat om je in het Engels uit de slag te trekken in dagdagelijkse situaties, zoals de weg vragen of een maaltijd bestellen in een restaurant. De opleiding Engels voor gevorderden is bestemd voor cursisten die reeds een basiskennis bezitten van de taal. Een combinatie van beide opleidingen volgen is ook mogelijk. De cursus Zakelijk Engels is vooral bedoeld voor zakenmensen die veel in het Engels moeten communiceren met zakenpartners.

 

De voordelen van een opleiding Engels bij NHA

Waarom zou je een cursus Engels vertaling gaan volgen als de opleidingen van NHA zoveel te bieden hebben? NHA is erkend als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Je werkgever krijgt een subsidie van de overheid als hij jouw opleiding betaalt.

Je studeert thuis op een tijdstip dat je zelf kiest. Een persoonlijke begeleider volgt je studie op. Via de digitale leeromgeving Plaza kom je ook in contact met je medestudenten. 

Je mag bovendien je uitverkoren cursus eerst 15 dagen op proef aanvragen. Zo kun je eerst even kennismaken met de opleiding alvorens je je inschrijft.    

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus van NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!