Gratis brochure

 

Cursus Frans - online bestellen bij NHA Cursussen en Opleidingen

Een spoedcursus Frans? Volg de cursus Frans en bestel morgen een drankje op een terrasje op de Champs-Élysées.

 

Cursus Frans online: studeren waar je wilt

Frans leren in de trein, in het park of in een hangmat aan de Côte d'Azur? NHA maakt studeren zo makkelijk mogelijk. Bestel vandaag nog de cursus Frans online. Je krijgt het lesmateriaal thuisgestuurd en je kunt direct aan de slag.

Hulp nodig? Wil je feedback? Vakbekwame docenten staan tot je beschikking. Je levert je werk online in en docenten kijken je werk na.
 

Een intensieve cursus Frans

De essentie van de cursus Frans van NHA: je kunt je uitdrukken in het Frans. Besteed je vier uur per week aan de lessen, dan neemt de cursus ongeveer een jaar in beslag. Maar bij NHA bepaal je zelf het tempo. Van vier uur per week tot 40 uur per week: jij bepaalt hoe intensief je de cursus Frans maakt.
 

Frans leren online en offline

Je ontvangt van ons het complete cursuspakket thuisgestuurd én je kunt direct in de NHA leeromgeving aan de slag. De lesstof van jouw cursus Frans wordt namelijk in de meeste gevallen ook getoond in onze digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je jouw cursus Frans zowel offline als online studeren op de manier die het beste bij jou past.

De een heeft een spoedcursus Frans nodig omdat hij ineens een uitnodiging heeft voor een businessmeeting en zijn zakenpartners verwachten dat hij de Franse taal meester is. Een ander zit bij een haardvuur in een huisje in de Franse Alpen, geniet van het uitzicht en zoekt een Frans cursus online.

Op zoek naar een cursus Frans? Online of offline? Leer Frans spreken met een van de volgende cursussen van NHA. 

Cursus Frans

De cursus Frans duurt ongeveer een jaar als je er wekelijks vier uur voor uittrekt. Sneller kan natuurlijk ook want jij bepaalt bij NHA je eigen tempo. Je bent al heel snel zelfredzaam. In die zin is de cursus Frans (online) wel een spoedcursus Frans.

Parlez-vous Français? Over een jaar zeg je misschien wel 'oui'. Schrijf je direct in en begin aujourd’hui.
 

Secundair onderwijs: cursus Frans voor BSO

Bijna je school afgerond en heb je alleen nog een voldoende nodig voor Frans? Volg dan de cursus BSO Frans.

Het deelcertificaat BSO Frans leert jou de spreekvaardigheid van het Frans direct toe te passen in de praktijk. We leren je de weg vragen, gesprekken te voeren, boodschappen te doen, je mening te geven.
 

Cursus Zakelijke Correspondentie Frans

Veel contacten tussen bedrijven verlopen schriftelijk. Denk bijvoorbeeld aan het opstellen van offertes, het bevestigen van telefonische afspraken of het schrijven van een wervende tekst. Een foutloos geschreven tekst in het Frans getuigt van professionaliteit en schept vertrouwen.

Met de cursus Zakelijke Correspondentie Frans leren we je om je uitstekend in de Franse taal uit te drukken.

 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!