Gratis brochure

 

Een opleiding Engels volgen bij NHA

Ben je op zoek naar een opleiding Engels voor bijvoorbeeld je werk of om op vakantie te gaan? Dan zit je hier helemaal goed! Volg opleiding Engels bij een van de grootste taalopleiders van België. Je leert Engels spreken en je op de juiste manier uitdrukken. Zo kun jij met een gerust hart met je collega’s in het Engels communiceren. Of een boodschap doen in je vakantieland.

Engels is de moedertaal van 380 miljoen mensen. Meer dan een miljard mensen beheersen deze wereldtaal goed. Engels is de taal van het internet, de wereldhandel en de wetenschap. Ken je helemaal nog geen Engels of wil je je Engels verbeteren? Dan is een opleiding Engels zeker aan te raden.

NHA biedt kwalitatief hoogwaardige taalopleidingen aan tegen een betaalbare prijs. Onze opleidingen zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Daarnaast bieden wij een opleiding Engels speciaal voor zakenmensen. Met de opleiding Zakelijk Engels duik je dieper in de zakelijke wereld van de Engelse taal. Je leert zakelijke termen, maar ook de gebruiken in bijvoorbeeld Groot-Brittannië.

Dus ben jij op zoek naar een opleiding Engels? Kijk niet verder en meld je aan voor de opleiding Engels van NHA!

Alle taalcursussen >

 

Een opleiding Engelse taal: onmisbaar in onze maatschappij

Engels is zo’n wijdverspreide en veel gebruikte taal dat je er hoe dan ook mee te maken krijgt. Begrijp je de taal onvoldoende of kun je je niet goed uitdrukken in het Engels? De taalopleidingen van NHA bieden de oplossing.

Een opleiding Engels bij NHA volg je gewoon thuis. Wil je online Engels leren, of toch liever vanaf papier? Beiden is mogelijk, want de leerstof staat op papier en is bovendien online beschikbaar via een digitale leeromgeving.

 

Stap voor stap: Engels voor beginners

Je leert Engels op een praktische manier. De nadruk ligt niet op ingewikkelde grammatica, maar op het begrijpen en spreken van Engels in dagelijkse situaties. De weg vragen in Londen? Een maaltijd bestellen? De uitleg van een gids begrijpen wanneer je de Big Ben bezoekt? Met de opleiding Engels voor beginners leer je snel een uitgebreide woordenschat. Zo kun jij vol vertrouwen je Engels in de praktijk toepassen.

Je leert de taal begrijpen, maar ook je op de juiste manier uit te drukken. Door middel van oefeningen ga je onder andere je spraak oefenen. Je persoonlijk docent kijkt samen met jou naar eventuele verbeterpunten. Dit alles gaat online, zodat jij waar en wanneer je opleiding Engels kunt volgen.

 

Engels voor gevorderden

De opleiding Engels voor gevorderden volg je indien je al een aardig mondje Engels spreekt, maar je taalvaardigheid nog wilt verbeteren. Je gaat dieper in op de grammatica en de taal in het algemeen. Door middel van verschillende oefeningen ga je aan de slag met de Engelse taal.

Denk hierbij grammatica, maar ook aan spreek- en schrijfvaardigheden. Net als bij de opleiding Engels voor beginners, ga je ook bij de opleiding voor gevorderden aan de slag met oefeningen om je spraak te verbeteren. Door het inspreken van woorden en zinnen en deze naar je persoonlijk docent te sturen, krijg je feedback op je uitspraak.

Deze opleiding Engels is ideaal voor iedereen die zijn of haar Engels op alle aspecten wil verbeteren.

 

Een opleiding Engelse taal bij een van de grootste taalopleiders in België

Naast een opleiding Engels vind je meer dan 70 andere taalcursussen in het aanbod van NHA. Een persoonlijke begeleider volgt je vorderingen op. Je studeert op je eigen tempo, naargelang de tijd waarover je beschikt. Je hebt maar liefst 3 jaar de tijd om een cursus te voltooien.

Om de correcte uitspraak van de taal te leren, horen er geluidsbestanden bij de opleiding Engels. Deze speel je moeiteloos af op je pc of je mobiele apparaat. Om je uitspraak te controleren, spreek je zelf Engelse zinnen in en stuur je deze online door naar je begeleider.

Op het einde van elke les dien je je huiswerk in. Je begeleider kent je een cijfer toe en geeft je advies. Na het voltooien van alle opdrachten en het beëindigen van de opleiding Engels, ontvang je een getuigschrift als je gemiddeld een ‘voldoende’ hebt behaald. Het is ook mogelijk om een digitaal examen af te leggen bij NHA te Antwerpen. Slagen voor dit examen geeft je recht op het NHA-instituutsdiploma. Een diploma van een opleiding Engels op je cv staat immers niet slecht wanneer je gaat solliciteren voor een nieuwe job!


Wacht niet langer en vraag nu jouw gratis proefles aan voor de opleiding Engels van NHA!

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!