Gratis brochure

 

Een opleiding Engels volgen bij NHA

Een opleiding Engels nodig voor je werk of om op vakantie te gaan? Volg Engels bij een van de grootste taalopleiders in België.

 

Engels is de moedertaal van 380 miljoen mensen. Meer dan een miljard mensen beheersen deze wereldtaal goed. Engels is de taal van het internet, de wereldhandel en de wetenschap. Ken je helemaal nog geen Engels of wil je je Engels verbeteren? Ben je op zoek naar een opleiding Engels? NHA biedt je kwaliteitsvolle taalcursussen aan, zowel voor beginners als voor gevorderden en voor zakelijk Engels.

Alle taalcursussen >

 

Een opleiding Engelse taal: onmisbaar in onze maatschappij

Engels is zo’n wijdverspreide en veel gebruikte taal dat je er hoe dan ook mee te maken krijgt. Begrijp je de taal onvoldoende of kun je je niet goed uitdrukken in het Engels? De taalopleidingen van NHA bieden de oplossing. Een opleiding Engels bij NHA volg je gewoon thuis. Wil je Engels leren online, of toch liever vanaf papier? Beide is mogelijk, want de leerstof staat op papier en is bovendien online beschikbaar via een digitale leeromgeving.

 

Je leert Engels op een praktische manier. De nadruk ligt niet op ingewikkelde grammatica, maar op het begrijpen en spreken van Engels in dagdagelijkse situaties. De weg vragen in Londen? Een maaltijd bestellen? De uitleg van een gids begrijpen wanneer je de ‘Big Ben’ bezoekt? Met de opleiding Engels voor beginners leer je snel een uitgebreide woordenschat waarmee je je uit de slag trekt. De cursus Engels voor gevorderden volg je indien je al een aardig mondje Engels spreekt, maar je taalvaardigheid nog wilt verbeteren. Voor wie veel zakelijke contacten heeft met Engelssprekende landen, is de opleiding Zakelijk Engels (Business English) uitermate geschikt.

 

Een opleiding Engelse taal bij een van de grootste taalopleiders in België

Naast Engels vind je meer dan 70 andere taalcursussen in het aanbod van NHA. Een persoonlijke begeleider volgt je vorderingen op. Je studeert op je eigen tempo, naargelang de tijd waarover je beschikt. Je hebt maar liefst 3 jaar de tijd om een cursus te voltooien. Om de correcte uitspraak van de taal te leren, horen er geluidsbestanden bij de opleiding Engels. Deze speel je moeiteloos af op je pc of je mobiele apparaat. Om je uitspraak te controleren, spreek je zelf Engelse zinnen in en stuur je deze online door naar je begeleider.

 

Op het einde van elke les dien je je huiswerk in. Je begeleider kent je een cijfer toe en geeft je advies. Na het voltooien van alle opdrachten en het beëindigen van de cursus, ontvang je een getuigschrift als je gemiddeld een ‘voldoende’ hebt behaald. Het is ook mogelijk om een digitaal examen af te leggen bij NHA te Antwerpen. Slagen voor dit examen geeft je recht op het NHA-instituutsdiploma. Een diploma van een opleiding Engels op je cv staat immers niet slecht wanneer je gaat solliciteren voor een nieuwe job!

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!