Gratis brochure

 

Leer met een opleiding Frans van NHA vloeiend Frans spreken

NHA biedt een taalopleiding Frans aan waarmee je de taal snel leert spreken en begrijpen.

Frans leren bij NHA: waarom deze opleiding volgen? Vertaling Frans naar Nederlands nodig? Zing je uit volle borst mee met de chansons van Gilbert Bécaud of Charles Aznavour? Of wil je de Franstalige boeken van Antoine de Saint-Exupéry of Marc Levy lezen?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom je een opleiding Frans wilt volgen. Met de praktische taalopleidingen van NHA kun je thuis Frans leren, zonder de deur uit te moeten.

Of wil je andere talen leren >

 

Een opleiding Frans Antwerpen? Opleiding Frans Brussel? Studeer gewoon thuis.

Waar naartoe voor een opleiding Frans? Avondschool volgen? Velen volgen een cursus Frans in Antwerpen of Brussel, vaak in een talencentrum van een universiteit. Met de taalopleiding Frans van NHA studeer je gezellig in je eigen woonkamer of in je eigen tuin. Je kunt de cursus overal mee naartoe nemen om je Frans bij te schaven. De leerstof is online beschikbaar op een digitaal leerplatform. Eender waar je toegang hebt tot het internet, kun je je Frans oefenen!

 

Een taalopleiding Frans op jouw niveau

NHA biedt een opleiding Frans aan voor beginners en voor gevorderden. Voor de beginnerscursus heb je helemaal geen voorkennis van Frans nodig. Geen overbodige nadruk op grammatica, maar actief Frans leren met de klemtoon op spreken en begrijpen. De cursus omvat luister- en spreekoefeningen met geluidsbestanden, zodat je de correcte uitspraak van Franse woorden te pakken krijgt. Jouw persoonlijke begeleider geeft een antwoord op alle vragen die je hebt over de leerstof.

Je krijgt 3 jaar docentenbegeleiding als je kiest voor studeren mét hulp. Je studeert op je eigen tempo volgens je eigen mogelijkheden. Op het einde van de opleiding ontvang je een getuigschrift. Als je wilt, mag je deelnemen aan het digitale examen bij NHA te Antwerpen. Nadat je geslaagd bent voor dit examen behaal je een NHA-instituutsdiploma.

 

Volg een opleiding Frans bij een ervaren en voordelig opleidingsinstituut

NHA heeft al meer dan 80 jaar ervaring met taalopleidingen en is geregistreerd als opleidingsverstrekker door de Vlaamse overheid. Als je opleiding door je werkgever wordt betaald, ontvangt hij een subsidie van de Vlaamse overheid.  De opleiding Frans hoeft niet in één keer betaald te worden; maandelijks betalen is ook mogelijk.

Via de digitale leeromgeving kom je ook in contact met je studiegenoten. Zo kun je ervaringen delen, samen de leerstof bespreken, misschien zelfs samen eens op stap gaan?  Ook al volg je thuis een opleiding Frans, je staat er niet alleen voor.

Zin om een taalopleiding Frans te volgen? Vraag geheel gratis de cursus 15 dagen aan op proef.  

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

We hebben overigens nog tal van andere talen als taalcursus beschikbaar. Wil je bijvoorbeeld Spaans leren, Turks leren of misschien wel vloeiend Pools leren spreken? Bekijk het complete aanbod taalcursussen.
 
Liever een andere cursus? Ons aanbod is zeer uitgebreid:

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een cursus Frans bij NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!