Gratis brochure

Leren programmeren

De toekomst is aan de programmeurs! Heb je interesse in programmeren en zou je daarvan je beroep willen maken? Wil je bijvoorbeeld aan de slag als software developer of front-end developer? Of ben je al actief in de ICT-wereld en wil je leren programmeren in een bepaalde programmeertaal? Leer in je eigen tempo, gemakkelijk vanuit thuis én met begeleiding van een docent. Bekijk de diverse opleidingen over programmeren: van Python tot Arduino programmeren. Er is zelfs een aparte opleiding Programmeren voor kinderen door NHA ontwikkeld.

Een onmisbare vaardigheid

Wie een carrière nastreeft in de wereld van computerapplicaties, webdesign, games, automatisering en dergelijke, kan er bijna niet omheen: je moet leren programmeren. Wie één of meerdere programmeertalen onder de knie heeft, vindt tegenwoordig heel snel werk in de ICT-afdelingen van bedrijven en overheidsinstellingen.
 

Programmeren middels een thuisstudie

Met de thuiscursussen van NHA leer je programmeren zonder naar school te moeten. Bekwame docenten met een brede praktijkervaring begeleiden je tijdens je thuisstudie. De opleidingen zijn praktijkgericht.

Via de digitale leeromgeving Plaza stuur je je programmeeropdrachten door naar je persoonlijke docent. Scoor je minimaal een voldoende op alle opdrachten, dan behaal je een NHA-getuigschrift. Op het einde van de meeste opleidingen op het gebied van programmeren is het mogelijk om online een NHA-examen af te leggen. Wie slaagt voor dit examen ontvangt een NHA-instituutsdiploma. De weg naar een schitterende loopbaan in de ICT-sector ligt dan voor je open!
 

Studeren met hulp van je werkgever én de overheid

Als je werkgever je opleiding voor jou betaalt, dan neemt de Vlaamse overheid 20 tot 30% van de studiekosten voor haar rekening. Van elke opleiding is een gratis proefles beschikbaar. Aarzel niet om vrijblijvend en kosteloos een proefles aan te vragen over een programmeertaal naar jouw keuze! 

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Leren programmeren in je eigen tempo bij NHA

Zie je het niet zitten om ’s avonds na je werk nog naar school te gaan om programmeren te leren? Heb je niet genoeg tijd om veel uren per week te studeren? Geen nood. Voor de thuiscursussen van NHA mag je gewoon thuis blijven en op je eigen tempo leren programmeren. Je persoonlijke docent blijft je begeleiden tot zelfs vijf jaar na de aanvang van je opleiding.

Via de digitale leeromgeving Plaza communiceer je met je studiegenoten die dezelfde NHA-opleiding volgen. Zo kun je vragen aan elkaar stellen, ideeën en problemen met betrekking tot programmeren met elkaar delen, of discussiëren over een onderwerp van de leerstof. Dat maakt het studeren al direct een heel stuk boeiender en gezelliger.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug, als je niet slaagt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!