Gratis brochure

 

Lifestyle coach voor een evenwichtig leven

Iedereen wil een gezond en evenwichtig leven. Word lifestyle coach en leer mensen alles uit hun leven te halen.

 

Helaas verloopt je leven niet altijd zoals je het zelf zou willen. Je krijgt af te rekenen met je eigen beperkingen en met allerlei onverwachte problemen. Als je het gevoel hebt dat je de controle over je leven kwijtraakt, wordt het tijd om een lifestyle coach in te schakelen.

 

Lifestyle coach betekenis

Het leven wordt er niet makkelijker op. Werkdruk, relatieproblemen, financiële problemen, verslavingen enzovoorts: het zijn moeilijkheden die vele mensen elke dag ondervinden. Je problemen overwinnen en tegelijkertijd een gezond en evenwichtig leven leiden, is geen gemakkelijke opgave. Het doel van lifestyle coaching is je medemensen helpen met het bereiken van een evenwichtige en gezonde levensstijl, waarin ze hun eigen mogelijkheden ten volle benutten en moeilijkheden de baas worden.

 

Laat je medemensen meer uit hun leven halen

Als lifestyle coach help je mensen met het ontwikkelen van een gezondere levenswijze, waarin beweging, gezonde voeding, ontspanning en sociale relaties belangrijk zijn. Je leert mensen met stress om te gaan en een gezond evenwicht te vinden tussen werk en gezinsleven. Via coachgesprekken tracht je je cliënt inzicht te geven in beperkende denkbeelden en gedachten die hem belemmeren om zich volledig te ontplooien.

Een lifestyle coach is geen therapeut, geen psycholoog, geen psychiater. De cliënt is ook geen ‘patiënt’ en heeft geen ‘ziekte’. Je speelt als lifestyle coach een aanmoedigende, motiverende en stimulerende rol. Je legt je cliënt geen therapie op en je geeft niet je eigen mening. Het is de bedoeling dat je de cliënt zelf laat ontdekken hoe hij zijn leven een andere richting kan uitsturen, door een gezonde levenswijze na te streven en door komaf te maken met vastgeroeste gedachten, denkbeelden en patronen.

 

Lifestyle coach opleiding

Heb je er zin in om zelf een lifestyle coach te worden? In de NHA-cursus life coach leer je hoe je je cliënten helpt om af te rekenen met beperkende denkbeelden en gedachten die hun ontplooiing belemmeren. Je leert hoe je mensen motiveert om doelen te bereiken en de moeilijkheden van het leven te overwinnen.

Verder raden we ook de NHA-opleidingen personal trainer en gewichtsconsulent aan, waarin de nadruk ligt op een gezonde levensstijl, met veel beweging en een evenwichtige voeding. In de cursus stressmanagement studeer je welke factoren leiden tot ongezonde stress en hoe je gezonde stress voordelig kunt benutten.

De opleidingen van NHA zijn bedoeld voor thuisstudie. Je hoeft je niet te verplaatsen naar een school om de opleidingen te volgen. Op elke dag van het jaar mag je starten met een cursus. Je bepaalt zelf het studietempo. Tot vijf jaar lang word je ondersteund door een persoonlijke docent van NHA.

Wil je eens kennismaken met de kwaliteitsvolle cursussen van NHA? Vraag een gratis proefles aan.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Gratis 9 inch tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Start direct met de cursus

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een coachingsopleiding van NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!