Gratis brochure

 

Starten als zelfstandige – neem de toekomst in eigen hand met de hulp van NHA Opleidingen

Je eigen zaak starten in bijberoep of als hoofdberoep. Van een webshop vanuit huis tot een bedrijf met personeel: hoe verzeker je succes en haal je als zelfstandige meer uit een onderneming?

 

Voorbereiden en aan de slag gaan

Hoe begon chocolaterie Bonaparte in een ver verleden? Wanneer besloot Marc Noël dat hij kunststof wijnkurken wilde verkopen en wanneer rolden zijn eerste wijnkurken de fabriek uit? Grote ondernemingen beginnen met een klein idee. Starten als zelfstandige komt vaak voort uit dat ene goede idee.

 

Starten als zelfstandige: boekhouding en belasting

Als bedrijf, ook als eenmanszaak, heb je belastingvoordelen. Zo betaal je, anders dan particuliere consumenten, geen btw. Maar hoe werkt dat? En welke verplichtingen heb je als je een bedrijf begint? Volg de cursus Bedrijfsbeheer of de cursus Boekhouden. Zo kom je goed beslagen ten ijs.

 

Starten als zelfstandige in drie maanden

Met de cursus Start je eigen zaak van NHA opleidingen leer je alles wat er nodig is en kun je opstarten. Eigen zaak vanuit huis of elders: een onderneming beginnen breng je zo een stap dichterbij.

Een webshop, een bloemenzaak, van een hobby als fotograaf je beroep maken: NHA ondersteunt ondernemers bij het opstarten van een eigen zaak. Waarom? NHA weet dat de meest succesvolle ondernemingen ooit begonnen vanuit een garage of een zolderkamer.

 

Wil je salesvaardigheden verbeteren? Wil je effectiever communiceren? Weten wat kenmerken zijn van een succesvol businessplan? Volg dan een van de managementcursussen.

Starten als zelfstandige? Begin direct en schrijf je meteen in voor een van de ondernemende cursussen van NHA Opleidingen, zodat je zo goed mogelijk bent voorbereid.

Ondernemen betekent een sprong in het diepe wagen, soms snel schakelen, naar je gevoel luisteren en daar waar je risico eenvoudigweg kunt vermijden dat ook doen. Starten als zelfstandige: begin met een droom, luister naar je hart en ga verstandig te werk.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!