Soft Skills  

Nú: met GRATIS tablet
Soft Skills
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
109,70

of 


€329,00
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Soft skills ontwikkelen middels een praktijkgerichte cursus

Naast jouw diploma’s, certificaten en werkervaring, zijn tegenwoordig ook jouw soft skills van groot belang op de arbeidsmarkt. Dankzij je soft skills kun jij je onderscheiden. Ze zijn dan ook onmisbaar in de 21e eeuw. In de cursus Soft Skills van NHA leer je wat soft skills zijn en hoe je ze kunt ontwikkelen.

 

Gedrag veranderen

In de Soft Skills cursus werk je actief aan je vermogen om met jezelf, anderen en je werk om te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat 95% van ons gedrag onbewust is en vaak niet effectief? Doorgaans denken we niet bewust na over ons gedrag, terwijl wanneer we dit wel doen, het wel degelijk de uitkomst van onze dagelijkse werkzaamheden kan beïnvloeden. Soft skills helpen je hierbij.

 

Jouw soft skills ontwikkelen

We werken regelmatig aan het verder ontwikkelen van onze hard skills, door diverse cursussen, studies of workshops te volgen. De huidige economie vraagt echter, naast hard skills, ook nadrukkelijk om soft skills.

 

Ontwikkel daarom je people skills met een Soft Skills training als thuisstudie. Met behulp van theorie en opdrachten leer je jouw vaardigheden verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld doelgerichtheid, teamwork of doorzettingsvermogen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken.

 

Soft skills zijn beslist een goede aanvulling op jouw kennis en kunde. Door ze verder te ontwikkelen, kun jij je namelijk onderscheiden op de arbeidsmarkt. Deze vaardigheden kunnen het verschil maken tijdens een sollicitatie en kunnen de doorslaggevende factor zijn bij het krijgen van een promotie.

 

Persoonlijke groei

Door je soft skills te ontwikkelen, zorg je voor groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het maakt je een mooier mens en zorgt ervoor dat je vol energie en zelfvertrouwen in het leven staat. Kies voor ontwikkeling en (zakelijk) succes, en volg gemakkelijk vanuit thuis de Soft Skills cursus van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Soft Skills

De Soft Skills cursus van NHA bestaat uit diverse onderwerpen die tezamen zorgen voor een mooie persoonlijke groei. Zo ga je onder meer aan de slag met communicatievaardigheden, eigenaarschap, focus aanbrengen, doorzettingsvermogen, gezonde relaties onderhouden enzovoorts.

Het studieprogramma is opgebouwd uit vier modules:

 • Ik – Zelfkennis;
 • Ik en de ander – Samenwerking;
 • Ik en mijn omgeving – Beter communiceren;
 • Normatief – Etiquette.
GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Soft Skills

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Soft Skills in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Soft Skills, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Soft Skills
3x €109,70 of €329,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 109,70
of €329,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!