Gratis brochure

Soft Skills  

Nú: met GRATIS tablet
Soft Skills
Gratis proefles
Inschrijven 15 dagen gratis proberen
3x
106,35
of ineens
€319,00
 • Studeer in jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Soft skills ontwikkelen middels een praktijkgerichte cursus

Naast jouw diploma’s, certificaten en werkervaring, zijn tegenwoordig ook jouw soft skills van groot belang op de arbeidsmarkt. Dankzij je soft skills kun jij je onderscheiden. Ze zijn dan ook onmisbaar in de 21e eeuw. In de cursus Soft Skills van NHA leer je wat soft skills zijn en hoe je ze kunt ontwikkelen.

 

Gedrag veranderen

In de Soft Skills cursus werk je actief aan je vermogen om met jezelf, anderen en je werk om te gaan. Wist je bijvoorbeeld dat 95% van ons gedrag onbewust is en vaak niet effectief? Doorgaans denken we niet bewust na over ons gedrag, terwijl wanneer we dit wel doen, het wel degelijk de uitkomst van onze dagelijkse werkzaamheden kan beïnvloeden. Soft skills helpen je hierbij.

 

Jouw soft skills ontwikkelen

We werken regelmatig aan het verder ontwikkelen van onze hard skills, door diverse cursussen, studies of workshops te volgen. De huidige economie vraagt echter, naast hard skills, ook nadrukkelijk om soft skills.

 

Ontwikkel daarom je people skills met een Soft Skills training als thuisstudie. Met behulp van theorie en opdrachten leer je jouw vaardigheden verder te ontwikkelen op het gebied van bijvoorbeeld doelgerichtheid, teamwork of doorzettingsvermogen. Je krijgt praktische handvatten aangereikt waarmee je jouw persoonlijke doelen kunt bereiken.

 

Soft skills zijn beslist een goede aanvulling op jouw kennis en kunde. Door ze verder te ontwikkelen, kun jij je namelijk onderscheiden op de arbeidsmarkt. Deze vaardigheden kunnen het verschil maken tijdens een sollicitatie en kunnen de doorslaggevende factor zijn bij het krijgen van een promotie.

 

Persoonlijke groei

Door je soft skills te ontwikkelen, zorg je voor groei op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. Het maakt je een mooier mens en zorgt ervoor dat je vol energie en zelfvertrouwen in het leven staat. Kies voor ontwikkeling en (zakelijk) succes, en volg gemakkelijk vanuit thuis de Soft Skills cursus van NHA.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Soft Skills

De Soft Skills cursus van NHA bestaat uit diverse onderwerpen die tezamen zorgen voor een mooie persoonlijke groei. Zo ga je onder meer aan de slag met communicatievaardigheden, eigenaarschap, focus aanbrengen, doorzettingsvermogen, gezonde relaties onderhouden enzovoorts.

Het studieprogramma is opgebouwd uit vier modules:

 • Ik – Zelfkennis;
 • Ik en de ander – Samenwerking;
 • Ik en mijn omgeving – Beter communiceren;
 • Normatief – Etiquette.
GETUIGSCHRIFT

Getuigschrift Soft Skills

Een NHA-getuigschrift kun je voor 29 euro aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en gemiddeld voldoende scoorde (5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer in je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus Soft Skills in één zending thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere zendingen (studie-eenheden) als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke baan of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen gedrukt en digitaal

Je ontvangt de lessen in een luxe ringmap thuis per post. De lesstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les opsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving) die het dan weer snel naar je terugzendt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, cijfer en antwoord op je eventuele vragen. Je mag bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus Soft Skills, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met studiegenoten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien een keer samen afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • alle huiswerkcijfers en eventuele examencijfers op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met studiegenoten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de NHA e-bookbibliotheek met maar liefst 75 e-books en 41 audiobooks in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

3 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Vragen?

Bel ons: 03/2575191 of stuur ons een e-mail

LESGELD
Soft Skills
3x €106,35 of ineens €319,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 106,35
of ineens €319,00
Inschrijven
15 dagen gratis proberen
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!