Gratis brochure

Leren typen met een thuiscursus

Snel en foutloos typen is tegenwoordig een must! Hoeveel tekst moet je niet ingeven in een pc, tablet of smartphone? Zowel op het werk als privé geldt: hoe sneller je typt, hoe meer tijd je bespaart. Heb je geen tijd om avondschool te volgen om te leren typen? Geen probleem. Leren typen online is perfect mogelijk met de thuiscursus Dactylo van NHA. 

  

Leren typen via NHA  

Zoek thuis een plaats waar je ongestoord kunt leren typen met de cursus Dactylo van NHA. Dankzij de interactieve leeromgeving maak je vlug vorderingen: al na een paar lessen typ je blind en foutloos de eerste oefeningen. Je computer houdt bij hoeveel fouten je maakt, hoeveel aanslagen per minuut je haalt en hoeveel tijd je nodig hebt voor het typen van een tekst.

Het maakt niet uit of je een Windows- of MAC-pc gebruikt, op elke computer kun je leren typen. Aan het einde van de opleiding haal je minimaal 130 aanslagen per minuut.
 

 

Leer typen met persoonlijke begeleiding

Een persoonlijke begeleider van NHA is je steun en toeverlaat tijdens de cursus. Eventuele problemen of vragen met betrekking tot jouw typecursus geef je door aan je begeleider. Hij of zij evalueert je werk en kent je op het einde een NHA-getuigschrift toe als je gemiddeld een voldoende cijfer hebt behaald.

Je mag ruim de tijd nemen om je cursus Dactylo af te ronden: tot 3 jaar na je inschrijving heb je recht op studiebegeleiding van je persoonlijke docent. Geen tijd hebben om naar school te gaan is voortaan geen excuus meer om niet te leren typen!
 

Nog meer voordelen van een thuiscursus van NHA

Met de interactieve digitale leeromgeving van NHA is het ook mogelijk om te communiceren met je medecursisten, zodat je je studiegenoten leert kennen en samen eens kunt afspreken.

Je mag het lesgeld overigens ook in schijven betalen.

Nog vragen over de cursus? Bel of mail gerust de studieadviseurs van NHA!
 

Leren typen met NHA: 15 dagen gratis proberen

Of je nu management assistent, secretaresse, receptioniste, personal assistant of online marketeer bent: snel mails, rapporten, notulen of brieven kunnen typen is een must in nagenoeg iedere job. Moet je voor je werk ook veel lezen? Dan is de cursus Snellezen ook interessant.

Staat snel en blind leren typen ook op jouw verlanglijstje? Schrijf je vandaag nog in en probeer de cursus 15 dagen gratis!

 

Ja ik wil leren typen! »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!