Gratis brochure

Computer

Wil jij je computervaardigheid verbeteren? Bekijk dan nu de cursussen van NHA. Van basis computergebruik tot vergaande kennis over het maken van websites. Bij NHA vind je de computercursus die bij jou past! Zelfs kinderen kunnen met een NHA computercursus aan de slag. Zo hebben we de Programmeren voor Kinderen cursus, geschikt voor kids vanaf 10 jaar, waar een leuke zelf-programmeerbare robot bij zit inbegrepen. 

Hobbycursussen

Computer cursus

Wat zouden we tegenwoordig nog zijn zonder computer? Het internet en sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We kopen allerlei producten in webshops, we bankieren thuis via onze pc of ons mobieltje, we speuren allerlei websites af op zoek naar informatie, we kijken naar tv-programma's en YouTube-filmpjes op onze laptop. En dagelijks komen er nog allerlei handige toepassingen bij.

Om al de nieuwe ontwikkelingen in computerland bij te houden, komen velen in de verleiding om een computercursus online gratis te volgen. Helaas mag je bij een gratis computer cursus meestal niet rekenen op een goede ondersteuning. In het aanbod van NHA vind je tal van computer cursussen, waarbij je zeer degelijk begeleid wordt door een ervaren vakdocent. De thuiscursussen van NHA variëren van basistrainingen tot zeer gespecialiseerde opleidingen.  

 

Waarom geen computercursus online gratis volgen?  

Wie een gratis computer cursus zoekt, vindt ongetwijfeld tal van aanbiedingen op het internet. Het lijkt erg aanlokkelijk en gemakkelijk om een computercursus online gratis te volgen. Nadeel is echter dat je op het einde van zo’n gratis cursus geen diploma of getuigschrift ontvangt. Bovendien krijg je geen hulp als je de leerstof niet begrijpt.

Bij NHA gaat het er heel anders aan toe. Zowel beginnende pc-gebruikers als doorwinterde computerliefhebbers vinden bij NHA de computer cursus waar ze al lang naar zochten. Bij NHA word je tot drie jaar lang zeer professioneel begeleid door een persoonlijk docent, die specialist is in zijn vakgebied. Bovendien ontvang je op het einde van de cursus een NHA-getuigschrift, als je gemiddeld voor je opdrachten een voldoende behaalde. Een waardevol certificaat om te tonen aan je werkgever of om mee te nemen op sollicitatie.

 

Cursus computer voor beginners

Ook mensen die weinig of niets afweten van informatica, kunnen voor een basis computer cursus bij NHA terecht. De opleiding ‘Populair computergebruik’ is een zeer degelijke cursus computer voor beginners, waarin je de nodige basiskennis opdoet over de opbouw van een pc, het besturingssysteem, e-mail, tekstverwerking, rekenbladen, internet enzovoorts. NHA heeft ook aan kinderen gedacht: voor hen is er de zeer populaire opleiding ‘Programmeren voor kinderen’, een thuiscursus waarin kinderen leren om een eigen robot te programmeren.

 

Gespecialiseerde computer cursus bij NHA

Heb je al wat meer ervaring met computergebruik en wil je je toeleggen op bepaalde toepassingen of softwarepakketten? Ook daarvoor kun je terecht bij NHA. Bekijk bijvoorbeeld eens de opleidingen Webdesign, WordPress, JavaScript/jQuery en Apps Programmeren: stuk voor stuk gespecialiseerde computer cursussen die van jou een ware informaticaspecialist maken!

Je ontvangt alle opleidingen gedrukt op papier, maar natuurlijk gebruik je ook het online leerplatform van NHA. Via dat leerplatform maak je ook contact met medecursisten, die dezelfde leerstof doorworstelen en met wie je van gedachten kunt wisselen over de cursus.

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • In termijnen betalen mogelijk
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Elke computer cursus twee weken op proef

Om je helemaal te overtuigen van de degelijkheid van een thuiscursus, stelt NHA van elke opleiding een gratis proefles ter beschikking. Bovendien ontvang je na je inschrijving je gekozen cursus twee weken op proef. Als je besluit om de opleiding toch niet verder te zetten, ontvang je je geld terug nadat je het cursusmateriaal hebt teruggestuurd.

Waarom dan een beperkte computercursus online gratis volgen als NHA uitstekende thuiscursussen met begeleiding aanbiedt? Aarzel geen moment en schrijf je vandaag nog in bij NHA.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug, als je niet slaagt
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!