Gratis brochure

Laat je inspireren

Ben je op zoek naar nieuwe ideeën en inzichten? Wil je graag jouw tijd op een creatieve manier besteden? Of je nu van plan bent om te schilderen, een tuin aan te leggen of je huis opnieuw wilt inrichten, soms kan het vinden van inspiratie een uitdaging zijn. Gelukkig zijn er veel manieren om inspiratie te vinden. We hebben vijf tips voor je verzameld om je op weg te helpen. Laat je creativiteit de vrije loop!

Pinterest-waardig

Ga jij binnenkort je muren verven? Kies dan maximaal 6 kleuren per ruimte, waarvan 2 tot 3 hoofdkleuren voor op de muur. Volledig feng shui. Ga voor een nieuwe look met de cursus Interieurstylist.

Volg de gratis proefles! »

Knuffelen maar

Goede reden om je partner eens goed vast te pakken: het ‘knuffelhormoon’ oxytocine zorgt voor een natural high. Je voelt je gelukkiger en zelfs je huid gaat daardoor stralen. In de cursus Datingcoach leer je er meer over.

Volg de gratis proefles! »
 

Wax on, wax off

Gun jezelf onverdeelde aandacht. Probeer elke dag minimaal een kwartier te vertragen en dat moment bewust te ervaren. Begin eenvoudig, bijvoorbeeld tijdens het afwassen of tandenpoetsen. De cursus Mindfulness leert je bewuster leven.

Volg de gratis proefles! » 

Kweek het zelf

Een groentetuin beginnen? Zet dan de juiste planten bij elkaar. Zonnebloemen helpen om luizen op aardappelen te voorkomen. En wortels groeien beter in combinatie met sla, erwtjes, sjalotten of dille. Meer weten? Check de cursus Tuinarchitectuur.

Volg de gratis proefles »

 

Crea bea

Besteed meer tijd aan je gezin. Maak samen een prachtige taart waar Roger van Damme nog iets van kan leren. Of ontdek je innerlijke Bob Ross op het schildersdoek. Check onze creatieve cursussen.

Bekijk alle creatieve cursussen »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Start direct met de cursus
  • Studeer in jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!