Cursus Italiaans  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Italiaans
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
4.7/5

Beoordeeld door 22 student(en)

 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Cursus Italiaans: leer eenvoudig Italiaans met NHA!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Een cursus Italiaans komt op veel momenten goed van pas. Tijdens je vakantie naar het zonnige Italië bijvoorbeeld. Of als je regelmatig zaken doet met Italiaanse bedrijven. Bij NHA leer je eenvoudig Italiaans op je eigen tempo. Schrijf je dus nu in voor deze cursus. Met kennis van deze prachtige taal zorg jij ervoor dat je kunt genieten van la dolce vita!

Bestel jij trots een heerlijke verse pizza in Napels? Spreek jij vol vertrouwen die gondelier aan in Venetië? En vraag jij in Rome aan de locals de weg naar het Colosseum ? Wel na afloop van de cursus Italiaans van NHA!

Jouw bezoek aan het zonnig Italië is nog aangenamer als je de taal goed spreekt. Met deze Italiaans cursus krijg je de taal snel onder de knie.
 

Cursus Italiaans: leer snel en gemakkelijk de taal

Het spreektempo van de Italianen ligt hoog en er wordt volop gebruik gemaakt van typische Italiaanse handgebaren. Toch is Italiaans gemakkelijker te leren dan je denkt.

In de cursus Italiaans leer je deze prachtige taal stap voor stap beheersen. Het door NHA ontwikkelde EASY-LEARNING-SYSTEM helpt jou om de taal nog gemakkelijker eigen te maken.
 

Leer Italiaans op een praktische manier

Met deze Italiaans cursus leer je op een praktische manier Italiaans, namelijk door veel te oefenen. Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Zo vergroot je al snel je spreek- en luistervaardigheid. Je verdiept je in de cursus Italiaans alleen in de grammatica die je echt nodig hebt.

Italiaans leren gaat met de Italiaans cursus van NHA verrassend snel. Je vergroot je woordenschat in een hoog tempo en na enkele lessen kom je al verder dan alleen de woorden ‘grazie’, ‘buongiorno’ en ‘gelati’.
 

Cursus Italiaans voor iedereen

Spreek jij de Italiaanse taal al een beetje, maar wil je zelfverzekerd een gesprek in het Italiaans kunnen voeren? Wil je je kennis van de taal opfrissen met een cursus Italiaans? Of spreek je nog geen woord in deze vreemde taal maar wil je wel graag Italiaans leren?

In al deze gevallen ben je bij NHA aan het juiste adres. Na de cursus Italiaans zeg je met recht "parlo italiano" (ik spreek Italiaans).


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Italiaans

Cursus Italiaans voor Beginners

"Buongiorno!" betekent goedendag. Dit en nog veel meer kun je straks zeggen als je een bezoek brengt aan het zonnige Italië. Een reis naar Italië wordt natuurlijk nog aantrekkelijker als je de taal spreekt.

Door de taal te beheersen leer je de Italianen beter kennen. Je legt gemakkelijker contacten en dat maakt het leren van de Italiaanse taal extra interessant. De cursus Italiaans voor Beginners helpt je deze levendige taal te ontdekken.

 

Cursus Italiaans voor Gevorderden

Heb je de cursus Italiaans voor Beginners afgerond of is je basiskennis van het Italiaans al op een goed niveau? Dan is deze cursus voor gevorderden perfect om nog beter Italiaans te leren spreken. NHA helpt je om je talenkennis verder te ontwikkelen.

Met de taalcursus Italiaans voor Gevorderden leer je namelijk je taalgebruik te verbeteren. Je vergroot je woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.
 

Italiaans voor Beginners + Gevorderden: combi

Als je je meteen inschrijft voor de cursus Italiaans voor Beginners + Gevorderden is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen. Met deze combinatiecursus ben je extra voordelig uit.

En met slechts 3 maanden extra heb je ook Italiaans voor Gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Italiaans leren spreken met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De taalcursus Italiaans helpt je om de alledaagse Italiaanse taal te leren beheersen. Al snel kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de Italiaans cursus aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben in hun job. En een grotere talenkennis maakt je vakantie naar Italië extra tof!

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over Cursus Italiaans, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

10/10
Doorstroomopleiding Italiaans voor Gevorderden

Ik vind deze doorstroom opleiding echt super, niet alleen om grammatica ecc, maar vooral om de informatieve zijde hiervan. Wat een boeiende topics komen hier aan bod. Mocht er een mogelijkheid zijn om dergelijke italiaanse streken en verhalen en geschiedenis te bundelen in een soort les pakket (informatief), dan ben ik zeker terug erbij. Dikke pluim NHA.

10/10
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik ben heel tevreden over de studie, de verbetering en het aangeboden materiaal.

8/10
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik vind dat de cursus een rustige, logische opbouw kent. De taken zijn klassiek, maar in orde. Vriendelijke lerares die nauwgezet verbetert en goeie antwoorden geeft op eventuele vragen. Waar de cursus echter op tekortschiet is de spreekvaardigheid, hier wordt in mijn ogen nauwelijks aandacht aan besteed. In het begin van de cursus is bv. een les over uitspraak - waarom wordt hier niet de mogelijkheid geboden om een geluidsbestand in te zenden? Dit zou de cursus nog beter maken.

8/10
Italiaans voor Beginners

Duidelijkheid omtrent vervoeging werkwoorden via tabellen etc..

DIPLOMA

Diploma Italiaans

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Italiaans in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Italiaans, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

De Vlaamse overheid betaalt 20% of 30% van het lesgeld, als jouw werkgever voor jou betaalt.

KMO LogoNHA is geregistreerd door de Vlaamse overheid betreffende de KMO-portefeuille.  

De overheid vergoedt middels de kmo-portefeuille soms 20% tot 30% (afhankelijk van de grootte van de onderneming) van het lesgeld aan jouw werkgever.

Deze opleiding komt in aanmerking voor de kmo-portefeuille binnen het thema internationalisering.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91 of stuur ons een e-mail.

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Italiaans  

Schrijf je nú in voor de Cursus Italiaans en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Italiaans voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Italiaans voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Italiaans voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Ik vind deze doorstroom opleiding echt super, niet alleen om grammatica ecc, maar vooral om de informatieve zijde hiervan. Wat een boeiende topics komen hier aan bod. Mocht er een mogelijkheid zijn om dergelijke italiaanse streken en verhalen en geschiedenis te bundelen in een soort les pakket (informatief), dan ben ik zeker terug erbij. Dikke pluim NHA.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!