Gratis brochure

 

Hallo puzzelaar! Goed dat je hier bent!

 

Dat betekent namelijk dat jij jouw brein aan het werk hebt gezet en de filippine uit het NHA TIJDschrift hebt gemaakt. En zoals je inmiddels weet, is puzzelen meer dan alleen een leuk tijdverdrijf. Jij hebt jouw brein zojuist een goede work-out gegeven. Wij zijn trots op je!

Was je er niet helemaal uitgeraakt? Of heb je de hele puzzel ingevuld, maar wil je graag de antwoorden controleren? Dan ben je hier op de juiste plaats.


OMSCHRIJVINGEN

 

  Support

  Vreugde

  Zorgzaam persoon

  Sterke connectie tussen mensen

  Volledige inzet

  Onbetaalde hulp door familie of vrienden

  Loyaal

  Onbetaalde inzet voor anderen

  Samen zijn

  Motiveren

  Hulpvaardigheid

  Een gevoel van tevredenheid

  Innerlijke rust

  Inlevingsvermogen

  Medemenselijkheid tonen

 

OPLOSSING

 

HOUD JE BREIN FIT

Wat goed dat jij deze puzzel gemaakt hebt. Dat is namelijk niet alleen maar een leuk tijdverdrijf. Het maakt je brein ook fitter en helpt je om te ontspannen. Als jij jezelf blijft uitdagen, leer je om niet op te geven. Je wordt beter in kritisch denken en komt gemakkelijker tot creatieve oplossingen. Er zitten zoveel voordelen aan een kleine puzzel!

Heb je de smaak te pakken en wil je jouw brein nog verder stimuleren? Doe dan eens iets nieuws.

PROBEER IETS NIEUWS

Dingen die je vaak doet, gaan op de automatische piloot. Je bouwt een routine op en je moet niet meer nadenken over de dingen die je doet. Een fiets die je niet gebruikt gaat roesten. En dat geldt ook voor je hersenen. Door iets nieuws te doen, of iets op een andere manier te doen, daag je jouw brein uit en houd je het alert en fit.

Tip! Kleed je 's ochtends eens in een andere volgorde aan. Steek bijvoorbeeld eerst jouw linkerbeen door die broekspijp in plaats van je rechterbeen. Of poets je tanden eens met je niet dominante hand. Een kleine verandering maakt een groot verschil.

Wil je het écht goed aanpakken? Leer dan eens iets nieuws. Vind een nieuwe hobby of stimuleer jouw persoonlijke ontwikkeling.

 

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!