Gratis brochure

Opleidingen Psychologie en Coaching

Mensen hebben soms begeleiding en ondersteuning nodig. Psychologen en coaches bieden hulp aan eenieder die met moeilijkheden kampt of gewoon nood heeft aan een luisterend oor. Je kunt bijvoorbeeld aan de slag als kinderpsycholoog of met mindfullness. Als je je geroepen voelt om andere mensen te ondersteunen en op zoek bent naar een opleiding psychologie of een opleiding tot coach, ben je bij NHA aan het juiste adres.

Beroepsopleidingen

Andere personen ondersteunen en begeleiden

De psychologie is de wetenschap die zich bezighoudt met het gedrag en het innerlijke leven van de mens. Psychologen zijn in allerlei domeinen actief.  Er bestaan bijvoorbeeld bedrijfspsychologen, kinderpsychologen en klinisch psychologen. Allemaal ondersteunen ze mensen die op geestelijk vlak bepaalde moeilijkheden ervaren of behoefte hebben aan begeleiding. Psychologen zijn werkzaam in ziekenhuizen, centra voor geestelijke gezondheidszorg, scholen, bedrijven en tal van andere organisaties. Sommigen hebben een eigen praktijk. Wil jij je ook verdiepen in het innerlijke leven van de mens en personen die het mentaal moeilijk hebben, de nodige hulp bieden? Of wil je je voorbereiden op een universitaire opleiding psychologie? Schrijf je in voor een cursus psychologie bij NHA.  

 

Mensen hulp bieden als coach

Steeds meer mensen roepen de hulp in van een coach om zich op allerlei vlakken te laten bijstaan. Sommige coaches ondersteunen je bijvoorbeeld om je budget beter te leren beheren, bij anderen kun je terecht om je gewicht in de hand te houden, je lichamelijke conditie terug op peil te brengen of om je te begeleiden met je loopbaanplanning. Voor een opleiding tot coach kun je eveneens bij NHA terecht.

 

Thuis een opleiding in coaching of psychologie opleiding volgen

Ben je geïnteresseerd in een opleiding psychologie maar slorpt je baan en je gezin de meeste tijd op? De thuiscursussen van NHA zijn ideaal om te combineren met een voltijdse baan en met je gezinsleven. Voor de cursussen van NHA hoef je je niet te verplaatsen naar een school en je bent niet gebonden aan lestijden. Studeer rustig wanneer je er de tijd voor hebt!

Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Start direct met de cursus
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

Opleiding psychologie of coaching met begeleiding

Is hulp bieden aan mensen die in moeilijkheden verkeren of die mentale ondersteuning nodig hebben, jouw droom? Maak je droom waar en volg een uitstekende opleiding psychologie of een opleiding tot coach bij NHA. Met de hulp van een persoonlijke docent krijg je de leerstof snel onder de knie. In slechts enkele uren studie per week werk jij naar een examen, en uiteindelijk worden je inspanningen beloond met een NHA-diploma.

Vergroot je toekomstmogelijkheden: Bekijk het cursusaanbod van NHA en start zonder aarzelen met je studie psychologie of coach! Met NHA studeer je waar en wanneer je wilt, in je eigen tempo.

Daarom studeren bij NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Met persoonlijke begeleiding door vakdocenten
 • Verbreed jouw arbeidskansen
 • Lekker thuis in je eigen tempo
Lees meer over studeren bij NHA »
 
 
Wij helpen je graag verder!
Gratis tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!