Lean Green Belt  

Nú met GRATIS tablet Tijdelijk 10% korting
Lean Green Belt
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
6x
89,86

of 


€599,00 €539,10
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: Internationaal erkend certificaat
 • Studieduur: 6 maanden
ALGEMEEN

Bedrijfsprocessen slimmer maken met de Lean Green Belt opleiding

Wil je ontdekken hoe bedrijfsprocessen op een slimme manier geoptimaliseerd kunnen worden of ben je geïnteresseerd in het leiden van verandertrajecten binnen een organisatie? De Lean Green Belt opleiding biedt de perfecte oplossing! We beginnen met de basis van Lean en voegen handige tools toe, waaronder Value Stream Mapping en SIPOC, om verspilling te verminderen. Sta jij klaar om vooruitgang te boeken in slimmer werken?

Gedurende de opleiding ga je dieper in op het optimaliseren van bedrijfsprocessen door gebruik te maken van de principes van Lean, gericht op het maximaliseren van efficiëntie en winst. Leer hoe je als proactieve schakel kunt functioneren binnen je team en organisatie.

Identificeer verbeterkansen en benut deze met behulp van data en feiten. De Lean Green Belt opleiding biedt niet alleen inzichten, maar ook praktische tools waarmee je direct invloed kunt uitoefenen op de efficiëntie van je werkprocessen.

 

Effectieve toepassing van Lean-principes

Of je nu een doorgewinterde projectmanager, een gedreven lijnmanager, een toegewijde adviseur bent, of gewoon interesse hebt in de principes van Lean, deze opleiding Lean Green Belt voorziet in waardevolle inzichten en praktische vaardigheden binnen deze werkwijze.

De opleiding is ontworpen om mensen te ondersteunen die streven naar aantoonbare procesverbeteringen en een effectieve toepassing van Lean-principes in hun dagdagelijkse werkzaamheden nastreven.

 

Behaal het officiële Lean Grean Belt certificaat van LCS

Ontdek de dynamische wereld van Lean Green Belt en verrijk jezelf met concrete kennis en bruikbare vaardigheden voor het implementeren van Lean-methodologieën. Deze leerervaring biedt niet alleen de gelegenheid om de oorsprong en ontwikkeling van Lean te verkennen, maar ook om het te vergelijken met verwante managementconcepten, waardoor een solide basis ontstaat in deze benadering.

De nadruk ligt op het cultiveren van autonome vaardigheden, met een balans tussen theoretisch inzicht en praktische toepasbaarheid. Ontwikkel een dieper begrip van essentiële concepten zoals Jidoka, Kaizen, Kanban en de PDCA-Cyclus en pas ze op een effectieve manier toe!

Daarnaast krijg je de mogelijkheid om je Lean-expertise te valideren met het online Lean Green Belt-examen. Behaal het officiële certificaat dat wordt geaccrediteerd door het Lean Competence System (LCS) van Cardiff University.

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Lean Green Belt opleiding

Je gaat onder andere met de volgende onderwerpen aan de slag tijdens de Lean Green Belt opleiding:

 

Lean en andere concepten

Ontdek de nuances, verschillen en praktische toepassingen van Lean, Six Sigma en Agile tijdens de eerste lessen van de Lean Green Belt opleiding.

 

Klantwaarde

Leer in deze module hoe je je richt op het identificeren en optimaliseren van waardecreatieprocessen, waardoor organisaties beter kunnen voldoen aan de specifieke behoeften en verwachtingen van hun klanten.

 

Lean meeteenheden

Deze module van de Lean Green Belt opleiding geeft inzicht in meeteenheden en -instrumenten die belangrijk zijn binnen de Lean-context, zoals Process Cycle Efficiency, Takt Tijd, Cycle Time, First Time Right en andere metingen die gericht zijn op het beoordelen en verbeteren van processen.

 

Verandermanagement

Ontwikkel inzicht in strategieën en vaardigheden die van vitaal belang zijn om succesvol om te gaan met veranderingen binnen organisaties. Het doel is het waarborgen van succesvolle transities en het bevorderen van acceptatie van veranderingen.

DIPLOMA

Diploma

Deze opleiding kun je afronden met een digitaal Lean Green Belt theorie-examen bij Watson & Associates. Ben je geslaagd voor dit examen, dan ontvang je het internationaal erkend certificaat , geaccrediteerd door het Lean Competence System (LCS), ontwikkeld door Cardiff University.

 

Logo LCS geaccredeerde opleiding

 

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk ingezonden hebt en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding nodig.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Lean Green Belt in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Lean Green Belt, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De opleiding Lean Green Belt heeft een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 à 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

Lean Green Belt
6x €89,86
€599,00 of €539,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
6x 89,86

€599,00 of €539,10
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!