Cursus Kroatisch  

Nú: met GRATIS tablet
Cursus Kroatisch
taalapp4
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Kroatisch leren? Volg de cursus Kroatisch van NHA!

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

Snel en makkelijk Kroatisch leren? Dat kan bij NHA. Met de cursus Kroatisch kun je al snel eenvoudige gesprekken voeren en jezelf verstaanbaar maken. Heb je vakantieplannen? Of zakelijke contacten in Kroatië? Start dan vandaag nog met de cursus en leer Kroatisch spreken!


Kroatisch leren spreken

Wil jij Kroatisch leren om je op vakantie verstaanbaar te maken? Met de cursus Kroatisch van NHA leggen we de nadruk op spreekvaardigheid. Aan de hand van actuele onderwerpen en veelvoorkomende situaties vergroot jij je woordenschat. Zo trek jij voortaan je plan in elke situatie.


Medeklinkers

De uitspraak van de Kroatische taal kan een echte uitdaging zijn. Er worden vaak meerdere medeklinkers achter elkaar gebruikt. Woorden als trznica (markt) zijn daardoor lastig uit te spreken voor iemand die Kroatisch leert. In de cursus Kroatisch krijg jij aan de hand van het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM eenvoudig deze taal onder de knie. Door veel te oefenen met luisteren en spreken wordt Kroatisch leren nog makkelijker.


Vakantie of zakenreis?

Heb jij een vakantie gepland staan naar Kroatië? Of heb je zakelijke contacten met Kroatische bedrijven? Dan is Kroatisch leren een goed idee. Haal nog meer uit je vakantie en laat die zakendeal nog soepeler verlopen. Met de cursus Kroatisch raak jij snel vertrouwd met deze prachtige taal.

Start vandaag nog met Kroatisch leren bij NHA!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Kroatisch

Cursus Kroatisch voor beginners

Het Kroatisch is de nationale taal van het prachtige land Kroatië (met Zagreb als hoofdstad). Kroatië is nog een echt paradijsje met de helderblauwe Adriatische Zee, prachtige kustplaatsen als Split en Dubrovnik, smakelijk eten en zeer gastvrije mensen. In cursus Kroatisch leren we je de moderne Kroatische taal op een speelse manier zodat je straks in staat bent om leuke gesprekken te voeren met de zeer vriendelijke Kroatische bevolking!

In de cursus Kroatisch voor beginners leer je meer over;

  • uitspraak;
  • alfabet;
  • eigenschappen van de Kroatische taal;
  • grammatica;
  • woordenlijsten;
  • werkwoorden en voornaamwoorden;

 

Cursus Kroatisch voor gevorderden

Heb je de cursus Kroatisch voor beginners gevolgd en succesvol afgerond? Of he je al kennis van deze taal maar wil je nog beter Kroatisch leren? NHA biedt je de mogelijkheid om je talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Kroatisch voor gevorderden verbeter je je spreekvaardigheid. Bovendien vergroot je je woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Kroatisch voor gevorderden ga je aan de slag met de volgende onderwerpen;

 • werkwoorden en voornaamwoorden;
 • diverse tijdsvormen;
 • klankveranderingen;
 • hoofd- en bijzinnen;

 

Kroatisch leren voor beginners + gevorderden: combi

Wil je de cursus Kroatisch voor beginners én voor gevorderden volgen? Schrijf je dan direct in voor de combi cursus Kroatisch. Je bespaart dan niet alleen geld maar kunt ook nog extra snel Kroatisch leren. De totale looptijd is slechts 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Met slechts 3 maanden extra heb je dan bovenop de cursus voor beginners ook de cursus voor gevorderden gevolgd.

Ook jij kunt in enkele maanden Kroatisch leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM. De cursus Kroatisch levert een prima beheersing op van de alledaagse Kroatische taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. Daarom is de cursus bijzonder aan te raden voor mensen die deze taal nodig hebben om zaken te doen. Vanzelfsprekend kan een ruimere talenkennis ook je vakantievreugde vergroten.

DIPLOMA

Diploma Kroatisch

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Kroatisch in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Kroatisch, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Kroatisch  

Schrijf je nú in voor de Cursus Kroatisch en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Kroatisch voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Kroatisch voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Kroatisch voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!