Cursus Thai  

Nú met GRATIS tablet
Cursus Thai
taalapp4 ERK%20logo
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
12x
16,60

of 


€199,00
 • Nu met gratis Taal-app
 • Kies voor 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Kies je niveau: beginners of gevorderden
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 12 maanden
ALGEMEEN

Thais leren? Leer de taal op een dynamische manier

Tijdelijk gratis Taal-app bij deze cursus

De Thaise taal lijkt moeilijk, maar dat valt best mee. Na het volgen van de cursus Thai voer je al snel een gesprek en maak je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking van Thailand. Schrijf je nu in en start direct met Thais leren! 

   Leer Thais op ERK-niveau A1 (beginners) of B1 (gevorderden)
   Kies voor begeleiding van een ervaren docent
   
Inclusief handige gratis Taal-app

Thailand is een van de populairste vakantielanden in Azië. Niet zo verwonderlijk, want Thailand is een prachtig land dat veel te bieden heeft. Uitgestrekte jungle, mooie tropische eilanden, mystieke tempels en de altijd bruisende metropool Bangkok.
 

Iedereen kan Thais leren!

Dankzij de vriendelijke bevolking staat Thailand bekend als ‘het land van de glimlach’. Lijkt het je interessant om echt in gesprek te komen met de gastvrije Thai? Met de cursus Thai leer je snel hoe je goed kunt communiceren in het Thai.

De Thaise taal lijkt best ingewikkeld, maar dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM is Thais leren voor iedereen toegankelijk. De grammatica is relatief eenvoudig en je krijgt in de cursus Thai een duidelijke uitleg over hoe je specifieke Thaise woorden in zinsverband gebruikt.

Leer de juiste uitspraak

Thai is een zogenaamde toontaal. Dit betekent dat een woord een andere betekenis krijgt wanneer je het op een andere toonhoogte uitspreekt. De Thaise vocabulaire krijgt zo een extra dimensie. Het is even wennen, maar de compacte thuisstudie Thais maakt het leren van de taal wel extra boeiend en uitdagend.

Alledaagse situaties

In de cursus Thai komen alle facetten van de Thaise taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische taalgebruik. Je oefent op de juiste uitspraak en je vergroot in snel tempo je woordenschat.

Deze cursus Thai is ontwikkeld aan de hand van een internationaal erkende maatstaf om taalvaardigheid te beoordelen: het Europees Referentiekader voor Talen (ERK). De cursus Thai voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A1 en de cursus Thai voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Na afloop van de cursus kun jij je redden in alledaagse situaties. 
 

Thais leren voor vakantie of zakenreis?

De cursus Thai is een goede keuze wanneer Thailand je favoriete reisbestemming is. Maar ook als je beroepshalve met Thailand en Thaise bedrijven te maken krijgt, geeft deze taalcursus je een uitstekende basis. Start vandaag nog met Thais leren bij NHA!


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Thai

Cursus Thai voor Beginners

Op dit moment is Thailand voor Belgen het populairste vakantieland in Azië (als we Turkije niet meerekenen). Dit is niet zo vreemd, want Thailand is een adembenemend mooi land dat ontzettend veel te bieden heeft. De uitgestrekte jungle, prachtige tropische eilanden, mystieke tempels en de altijd bruisende metropool Bangkok maken een verblijf in dit land onvergetelijk.

Voeg hier de verfijnde keuken en vriendelijke, gastvrije bevolking aan toe en je weet waarom het land zo populair is. Thailand wordt niet voor niets het "land van de glimlach" genoemd! De Thaise bevolking is uitermate trots op haar land, haar koningshuis en de nationale taal: het Thai.

Met het leren van deze prachtige oosterse taal openbaart zich de leef- en denkwereld van je Thaise gastheren, vrienden en collega's. Er zal een nieuwe wereld voor je open gaan en je zult met een andere, intensere blik kijken naar het prachtige Thailand en haar rijke cultuur. Als je in staat bent om gesprekken te voeren in alledaags Thai zul je nog gastvrijer ontvangen worden door de vriendelijke bevolking.

Cursus Thai voor Gevorderden

Heb je de cursus Thai voor Beginners afgerond? Of is je basiskennis Thai al op een redelijk niveau en wil je meer weten? NHA biedt je de mogelijkheid om je talenkennis verder te ontwikkelen.

Met de cursus Thai voor Gevorderden verbeter en perfectioneer je je taalgebruik. Ook breid je je woordenschat en idioom flink uit, zodat uiteindelijk geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Cursus Thai voor Beginners + Gevorderden: combi

Als je meteen inschrijft voor de voordelige combicursus Thai voor Beginners + Gevorderden, is de totale cursusduur maar 15 maanden. Dit komt door een "overlapping" van beide cursussen. Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts 3 maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd. Ook jij kunt in enkele maanden Thais leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

De cursus Thai levert een prima beheersing op van de alledaagse Thaise taal. Vrijwel meteen kun je gebruik maken van je praktische talenkennis. De cursus Thai verhoogt niet alleen je vakantievreugde, maar kan ook bijzonder goed van pas komen wanneer je zaken doet in Thailand.

DIPLOMA

Diploma Thai

Bij NHA rond jij je taalcursus af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de examentijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.
Indien je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, dan kun jij je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingezonden en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Beginners
Voor de cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.

Gevorderden
Deze cursus is bestemd voor wie al over enige kennis van de vreemde taal beschikt.

Beginners + gevorderden
Voor deze gecombineerde cursus is geen speciale vooropleiding vereist. We gaan ervan uit dat je weinig of geen kennis van de vreemde taal hebt als je aan deze cursus begint.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete Cursus Thai in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze cursus uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze cursus kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de Cursus Thai, stelt je persoonlijke docent zich aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

Beginners

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Gevorderden

12 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Beginners + gevorderden: combi

15 maanden aan een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand, aan een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dat verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

TAAL-APP

Gratis Taal-app bij de Cursus Thai  

Schrijf je nú in voor de Cursus Thai en krijg óók nog eens vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app. Met de meer dan 50 onderwerpen, zoals reizen, eten, familie, ontvang je meer dan 50 uur extra oefenmateriaal: lezen, bekijken, horen en nazeggen. Oefenen waar en wanneer jij wilt.

Deze app maakt de uitgebreide NHA-taalcursus nog completer!

Extra's: 

 • heel veel oefeningen voor op jouw tablet, telefoon, laptop of desktop;
 • ook ideaal voor op vakantie;
 • ruim 50 onderwerpen;
 • maar liefst 5 jaar toegang;
 • ter waarde van € 50,-. 

LESGELD

Lesgeld

Thai voor Beginners
meest gekozen Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Thai voor Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
12x 20,75
of €249,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
12x 16,60
of €199,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Thai voor Beginners + Gevorderden
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
15x 23,30
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Zonder hulp
15x 19,30
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Start direct met de cursus
 • De grootste taalopleider
 • Nu met gratis Taal-app
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!