Gratis brochure

 

Vloeiend Engels leren spreken? Bij NHA ben je aan het juiste adres

Engels is een van de meest gebruikte talen ter wereld. Leer vloeiend Engels praten met de hoogstaande opleidingen van NHA.

Elke dag kom je in aanraking met de Engelse taal. Op het internet, op tv, in films: Engels is dé wereldtaal bij uitstek. Vloeiend Engels spreken is een must als je je verstaanbaar wilt maken in een groot deel van de wereld.

Druk je je nog niet zo goed uit in het Engels? Met de kwalitatieve taalopleidingen van NHA leer je gemakkelijk Engels vanuit huis. Zo helpen we jou op weg!

Alle taalcursussen >

 

In woord en geschrift

In het aanbod van NHA vind je de opleidingen Engels voor beginners, Engels voor gevorderden en zakelijk Engels. Wie een diploma secundair onderwijs wil behalen, kan bij NHA ook de cursus BSO Engels volgen.

Een combinatie van de opleidingen Engels voor beginners en gevorderden is ook mogelijk. Deze combinatie is een stuk voordeliger dan de twee afzonderlijke cursussen samen én het totale leertraject is minder lang, waardoor je tijd bespaart.

De nadruk ligt op Engels leren spreken en schrijven. Grammatica komt ook aan bod, maar krijgt zeker niet de nadruk. De leerstof staat op papier, maar is ook online terug te vinden via de digitale leeromgeving van NHA.

Via dit digitale platform heb je voortdurend contact met je persoonlijke docent. Na elke les dien je je huiswerk in, dat wordt verbeterd en gequoteerd door je persoonlijke docent. Hulp nodig met de leerstof? Je docent staat steeds voor je klaar.

 

Effectief Engels leren praten met een thuiscursus

Met behulp van geluidsbestanden leer je het Engels correct uit te spreken. Deze geluidsbestanden zijn ingesproken door native speakers, mensen van wie het Engels de moedertaal is.

Spreek vervolgens zelf een Engelse tekst in en neem deze op met bijvoorbeeld je telefoon. Nadien kun je je uitspraak laten controleren door je docent. Zo kun je dus écht goed Engels leren praten met een NHA thuiscursus.

 

Kun je gratis vloeiend Engels leren spreken?

Op het web vind je ongetwijfeld een heleboel gratis cursussen Engels, de ene al wat uitgebreider dan de andere. Snel en foutloos vloeiend Engels leren spreken met deze gratis cursussen is haast onmogelijk. Je volgt beter geen gratis cursus Engels van bedenkelijke kwaliteit.

NHA heeft meer dan 85 jaar ervaring als aanbieder van taalopleidingen en wordt erkend door de Vlaamse overheid als opleidingsverstrekker. Als je werkgever je opleiding Engels betaalt, krijgt hij in de meeste gevallen een subsidie van de Vlaamse overheid.

Vloeiend Engels leren spreken bij NHA biedt nog meer voordelen. Je hoeft niet in één keer het lesgeld te betalen; maandelijks betalen is ook mogelijk. Bij elke cursus hoort een digitale proefles. Als je wilt, mag je ook gratis 15 dagen lang een opleiding op proef aanvragen. Bovendien start je met de cursus wanneer je maar wilt. Vloeiend Engels leren spreken: gemakkelijker dan je denkt bij NHA.


Vraag nu jouw gratis proefles aan en ervaar zelf de voordelen van een thuiscursus! 

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!