Gratis brochure

Engels leren voor ouderen

Ga jij graag op vakantie naar landen waar je de taal niet van spreekt? Maak het jezelf gemakkelijker en kies voor cursus Engels leren voor ouderen. Je gaat dan stap voor stap de Engelse taal leren. Zo hoef jij je nooit meer zorgen te maken als je een heerlijke maaltijd wilt bestellen in een restaurant in Londen. Of dat prachtige antieke beeldje wil kopen op de antiekmarkt in Praag.

Engels leren voor ouderen is ideaal voor iedereen van 50+. Of het nu is om je verstaanbaar te maken in je vakantieland, of om te kunnen communiceren met je collega’s in het buitenland. Het beheersen van de Engelse taal gaat je op weg helpen.

Je gaat tijdens de cursus oefenen met de Engelse taal en leert alles wat je moet weten op een laagdrempelige manier. Een persoonlijk docent begeleidt je en geeft je advies. Engels leren voor ouderen was nog nooit zo eenvoudig!
 

Kies je cursus Engels! »


 

Met een gerust hart op vakantie

Of je nu met de caravan, bus, riviercruise of vliegtuig op vakantie gaat, het is altijd één en al genieten. Maar de kans is groot dat ze in je vakantieland geen Vlaams spreken. Gelukkig kun je vrijwel overal met Engels terecht. Maar dan moet je natuurlijk wel de Engelse taal beheersen. En het (goed) beheersen van de Engelse taal is niet voor iedereen even gemakkelijk.

Engels leren voor ouderen word je gelukkig wél gemakkelijker gemaakt met een cursus. Stap voor stap duik je in de wereld van de Engelse taal en leer je alles wat je moet weten om vol vertrouwen op vakantie te gaan.

Engels leren is voor ouderen niet altijd even eenvoudig. Maar met een cursus van NHA komt daar al snel verandering in. De taalcursussen van NHA zijn namelijk geschikt voor iedereen. Van beginners tot gevorderden en van 10+ tot 50+ en 80+.

 

Communiceer eenvoudig met je collega’s in het buitenland

Niet alleen op vakantie is het handig om de Engelse taal te beheersen, ook voor je job kun je het nodig hebben. Zeker wanneer je voor een internationaal bedrijf werkt en je vaak moet communiceren met collega’s in het buitenland. Daarvoor hebben we speciaal de cursus Zakelijk Engels ontwikkeld.

Laat je jonge collega’s maar eens zien dat jij als 50+ het Engels net zo goed beheerst als zij. En wellicht na het volgens van een cursus zelfs nog beter! Zie je de gezichten van je jonge collega’s al voor je wanneer jij ineens verbazingwekkend goed Engels blijkt te spreken? Nu is het jouw beurt om te lachen! En dat alles omdat jij gekozen hebt voor een cursus Engels leren voor ouderen. 

 
 

Engels leren: voor ouderen die zich willen blijven ontwikkelen

Wil jij je blijven ontwikkelen? Goed zo! Want het is gezond om je hersenen te blijven stimuleren om nieuwe dingen te leren. Het leren van een taal is daarom niet alleen nuttig, maar ook nog eens gezond!

Iets nieuws leren is voor velen nogal een uitdaging. Een nieuwe taal leren of je hierin verbeteren zien velen dan ook niet zitten. Maar het kan je dus wel verder helpen. Op vakantie, in je job, maar ook om jezelf bezig te houden. Met name Engels leren voor 50+ kan een uitdaging zijn. Maar wist je dat je nooit te oud bent om te leren? Dus ook al ben je 50+, ga een uitdaging nooit uit de weg en verbaas iedereen in je omgeving met je nieuw opgedane kennis.

 

Engels leren waar en wanneer het jou uitkomt

De stap om Engels te leren als oudere is vaak groot. Hoe begin je? En waar? Een cursus is het ideale begin. Bij NHA kun je starten waar en wanneer je maar wilt. Engels leren voor ouderen was daarom nog nooit zo eenvoudig.

Je kunt ieder moment starten. Maar ook het leren van het Engels kun je doen waar en wanneer het jou uitkomt. Dat is het grote voordeel van een thuiscursus. Je bent niet gebonden aan vaste dagen en tijden. Zo kun je altijd vrij maken om met je (klein)kinderen op stap te gaan. Of met vrienden de kroeg in te duiken.

Dit kan omdat je de cursus thuis kunt volgen. Je krijgt de cursus op papier toegezonden, maar ook digitaal. Je kunt dus zelf kiezen hoe je de cursus wilt volgen.

Komt het je even niet uit om op je vaste dag met je Engels cursus bezig te zijn? Geen probleem! Geniet van de mooie zonnige dag en laat de cursus even rusten. Engels leren voor 50+ is erg plezant, maar genieten van mooie dagen is ook belangrijk. En dat is het grote voordeel van een thuiscursus ‘Engels leren voor ouderen’.  

 

 

Persoonlijke begeleiding door een ervaren docent

Wist je dat je er niet alleen voor staat wanneer je kiest voor een opleiding Engels leren voor ouderen bij NHA? Je wordt namelijk begeleid door een ervaren docent. Bij hem of haar kun je terecht met al je vragen. Ook krijg je een aantal opdrachten tijdens je cursus. Je docent kijkt je opdrachten na en geeft je feedback.

Zo weet je of je op de goede weg bent en je cursus Engels leren voor ouderen met een mooi certificaat gaat afsluiten. En zo’n certificaat ziet er prachtig uit aan je muur én op je CV.

 

Inclusief spraakoefeningen

Heb je twijfels over je uitspraak? Wanneer je je Engels in de praktijk wilt toepassen, dan is het natuurlijk belangrijk dat je alle woorden op de juiste manier uitspreekt. Talloze oefeningen en filmpjes gaan je hierbij helpen.

Ook ga je tijdens de cursus spraakoefeningen doen. Je spreekt woorden en zinnen in en stuurt deze naar je docent. Geen zorgen, dit is niet ingewikkeld en er wordt duidelijk uitgelegd hoe dit moet.

De cursus Engels leren voor ouderen van NHA is dus ook gericht op spraak en niet alleen op lees- en schrijfvaardigheid. Dat maakt deze cursus ideaal voor iedereen die vol vertrouwen Engels wil leren praten.

 

Speciaal voor beginners

Bij NHA kun je kiezen uit meerdere varianten. Zo kun je Engels leren voor 50+ speciaal gericht op beginners. Heb je nog geen ervaring met de Engelse taal? Kies dan voor Engels voor beginners en leer stap voor stap de taal te spreken.

 

Engels leren voor ouderen die al een aardig woordje Engels spreken

Misschien spreek je al een aardig woordje Engels, maar wil je graag je verbeteren in de Engelse taal. In dat geval kies je voor de cursus Engels voor gevorderden. Je gaat dan dieper in op grammatica, spraak, lezen en schrijven van de Engelse taal.

 

Engels leren voor 50+ was nog nooit zo eenvoudig

De cursussen van NHA maken het Engels leren voor 50+ eenvoudiger dan ooit. Je hoeft je na het volgen van de cursus geen zorgen (meer) te maken of de ander je wel begrijpt. Samen met je persoonlijk docent ga je stap voor stap Engels leren of je kennis van het Engels verbeteren.

Engels leren voor ouderen doe je dus niet alleen. Naast je docent kun je ook contact opnemen met anderen die Engels aan het leren zijn bij NHA. Je krijgt namelijk toegang tot een digitale leeromgeving. We leggen je duidelijk uit hoe je hier gebruik van kunt maken.

In deze digitale leeromgeving, genaamd ‘Plaza’, kun je contact opnemen met medestudenten als je dit wilt. Samen Engels leren voor ouderen is namelijk nóg leuker!

 

Wil je weten of de cursus Engels leren voor ouderen wat voor jou is? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan! Of meld je meteen aan voor de volledige cursus en ga direct van start.

 

Vraag een proefles aan »

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Start direct met de cursus
  • De grootste taalopleider
  • Nu met gratis Taal-app
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!