Gratis brochure

 

Succesvol ondernemen: je doel bereiken met opleidingen van NHA

Zelfstandig ondernemer worden en je bedrijf erg winstgevend maken? Leer het met de cursussen van NHA!

Het is zover: je hebt na lang nadenken de stap gezet om zelfstandig ondernemer te worden. Je zaak bezit intussen een ondernemingsnummer en is geregistreerd bij de Kruispuntbank van Ondernemingen. En nu wil je natuurlijk dat de orders binnenstromen, de omzet van je zaak verhoogt, de klanten tevreden zijn. Maar hoe bereik je dat? De opleidingen van NHA vertellen je hoe eraan begint.

 

Succesvol ondernemen: wat is er nodig?

Er is geen toverformule voor succesvol ondernemen. Maar je kunt wel een aantal vaardigheden aanleren en je kennis van het ondernemerschap zo groot mogelijk maken. Je kansen op succes zullen op die manier alleen maar toenemen. De opleidingen van NHA geven je de nodige houvast.

Een basiskennis van bedrijfsbeheer is sowieso een wettelijke vereiste om zelfstandige te worden. De opleiding Bedrijfsbeheer van NHA gaat nog een stapje verder. In deze praktijkgerichte cursus leer je ook praktische marketingvaardigheden, zoals het tevredenstellen van klanten.

Dan zijn er nog de Eigen zaak starten-opleidingen van NHA. Als je vanuit je hobby of je passie een eigen bedrijf wilt oprichten, zorgen deze opleidingen voor een ideale start. Van bloemist tot hondentrimsalon, van beroepsfotograaf tot freelance copywriter: de opleidingen van NHA vergroten je vakkennis en leren je hoe je een succesvolle relatie met je klanten opbouwt.

 

Succesvol ondernemen: ook de administratie moet in orde zijn

Een winstgevend bedrijf runnen gaat gepaard met een berg administratie. Een sluitende boekhouding is niet alleen wettelijk verplicht, je hebt je boekhouding ook nodig om te weten hoe je bedrijf ervoor staat.  Om te begrijpen waarmee je boekhouder bezig is, moet je zelf enige kennis bezitten van boekhouden. Met de NHA-opleiding Boekhouden Basiskennis kent dit vak geen geheimen meer voor jou.

 

Je bedrijf hoge toppen laten scheren dankzij commerciële vaardigheden

Je moet je product of dienst verkocht krijgen. Dat betekent klanten overtuigen, reclame voeren, je bedrijf bekendheid geven, aan marketing doen via allerlei kanalen. De commerciële cursussen van NHA bereiden je erop voor.

Wil je je nog dieper ingaan op het aspect marketing, dan staan de NHA-cursussen Marketing voor je klaar. In deze opleidingen maak je kennis met de wereld van online marketing en het gebruik van sociale media.

Wil je ook de vormgeving van marketinguitingen voor je rekening nemen? Dan kun je je altijd verder verdiepen met behulp van bijvoorbeeld een opleiding Illustrator, een cursus Photoshop of Gimp. Kortom: er zijn tal van NHA cursussen waar je als toekomstig succesvol ondernemer mee aan de slag kunt.

Lees ook: Wat is Illustrator?

 

Met de opleidingen van NHA op weg naar succesvol ondernemen

Je hoeft je deur niet uit om de cursussen van NHA te volgen. Je studeert thuis op het tijdstip dat het jou het best uitkomt. Een persoonlijke docent volgt je vorderingen. Wanneer je start als beginnende ondernemer, mag je bovendien rekenen op een (gratis) ondernemerscoach die je helpt van je bedrijf een succes te maken.

Met de nodige vaardigheden en kennis verhoog je je kansen om met je bedrijf door te breken en een erg succesvolle onderneming te leiden!

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film

Alle cursussen bekijken »
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
  • Start direct met de cursus
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • Lesgeld terug als je niet slaagt!
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!