Gratis brochure

 

Vlot Engels leren praten? NHA zorgt ervoor

Engels leren praten doe je snel, grondig en foutloos met de taalcursussen van NHA.

 

Engels: een wereldtaal die door meer dan 380 miljoen mensen als moedertaal wordt gesproken. Bovendien zijn er meer dan een miljard mensen die het Engels als tweede taal gebruiken. In onze samenleving kom je dagelijks met Engels in aanraking via televisie en het internet. Engels is een van de belangrijkste talen in de wereldhandel en in de wetenschap. Wil je vloeiend Engels leren praten maar heb je weinig tijd om naar de les te gaan? Geen nood. Engels leren spreken en begrijpen kan ook gewoon thuis, op een tijdstip dat het jou het best uitkomt.

Bekijk alle andere talen om te leren

 

Engels leren praten online met een cursus van NHA

Engels leren praten gaat snel en gemakkelijk met de cursussen van NHA. Je studeert bij je thuis op je eigen tempo. Op elk tijdstip mag je starten met een opleiding. Bij NHA sta je er bovendien niet alleen voor. Elke cursist wordt maar liefst drie jaar lang begeleid door een persoonlijke docent. Bij de meeste lessen hoort huiswerk. Dat stuur je (via de digitale leeromgeving) naar je docent. Je persoonlijke begeleider geeft je een cijfer op je huiswerk, beantwoordt al je vragen en helpt je met moeilijke delen van de leerstof.

 

Met moderne hulpmiddelen Engels leren spreken en begrijpen

Je ontvangt de cursus Engels op papier, maar de leerstof staat ook online. NHA beschikt over een digitale leeromgeving, Plaza, waar je de leerstof terugvindt en waarmee je contact legt met je docent en met studiegenoten. Zo kun je samen met andere cursisten de leerstof doornemen.

De nadruk ligt op Engels spreken en begrijpen. De juiste uitspraak van het Engels oefen je met behulp van geluidsbestanden, die ingesproken werden door native speakers. Tevens kun je zelf zinnen in het Engels inspreken met bijvoorbeeld je telefoon. Je uitspraak laat je nadien beoordelen door je docent.

 

Engels leren praten voor beginners en gevorderden

Voor de cursus Engels voor beginners is er geen voorkennis vereist. Je leert snel een uitgebreide woordenschat die je gebruikt in dagdagelijkse situaties, bijvoorbeeld tijdens het winkelen, in het restaurant, de weg vragen enzovoorts.

De opleiding Engels voor gevorderden is bestemd voor mensen die reeds een aardig mondje Engels spreken. Je breidt je woordenschat verder uit, zodat je zonder problemen aan een gesprek tussen Engelstaligen kunt deelnemen.

Voor zakenmensen die vaak met Engelssprekenden in contact komen, is de cursus ‘Business English’ (zakelijk Engels) erg geschikt.  

Is Engels leren praten iets wat je interesseert? Vraag bij NHA voor 15 dagen een cursus Engels gratis aan op proef.

 

NHA biedt in elke branche cursussen aan

- Beauty en wellness
- Coaching
- Dierenverzorging
- Fotografie en film
- En vele anderen

 

Alle cursussen bekijken »

 

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek

Advies nodig?

Bel onze studieadviseurs voor meer informatie over een taalcursus van NHA.

 

03 / 257 51 91

24 uur/dag bereikbaar

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!