Gratis brochure

Engels Leren? Online en offline een cursus volgen met NHA

 

Engels leren online: gemakkelijk met NHA

Leer Engels online bij NHA zonder je huis uit te moeten.

Zing je graag mee met Engelstalige liedjes of ben je gek op Engelstalige films? Surf je veel naar websites in het Engels? Engels neemt een belangrijke plaats in in onze samenleving. Ook in landen waar het geen officiële taal is, dringen Engelse woorden door in de spreektaal.

Ben je niet erg bedreven in Engels en zou je deze wereldtaal beter willen beheersen? Engels leren online met een cursus van NHA is een uitstekend idee.

Alle taalcursussen bekijken »

 

Kan Engels leren online gratis zijn?

Dat kan zeker: op het web worden er tal van gratis cursussen Engels aangeboden. Engels leren online gratis voor gevorderden is zelfs mogelijk. De kwaliteit van deze gratis cursussen moet je steeds afwachten. Bij de meeste gratis opleidingen is er geen ondersteuning mogelijk. Een gratis cursus is daarom niet aan te raden.

De opleidingen van NHA zijn van hoge kwaliteit en niet duur. De betaling van het lesgeld mag maandelijks gebeuren. Je kunt ook aan je werkgever vragen om jouw opleiding Engels te betalen. In dat geval mag hij rekenen op een subsidie van de Vlaamse overheid, omdat NHA een erkende opleidingsverstrekker is. Bovendien mag je helemaal gratis een cursus 15 dagen op proef proberen. 

 

Moderne methoden

Engels leren online doe je via het digitale leerplatform van NHA. Langs dat platform leg je ook contact met je medestudenten, zodat je samen de moeilijke delen van de leerstof kunt doornemen.

Je persoonlijke docent staat altijd klaar om al je vragen over de leerstof te beantwoorden. Via het leerplatform stuur je na elke les je huiswerk door, dat door je docent wordt beoordeeld en gequoteerd.

Is de uitspraak van het Engels een moeilijk punt voor jou? Geen nood: van NHA ontvang je geluidsbestanden. Voor het inspreken van deze geluidsfragmenten heeft NHA een beroep gedaan op native speakers: personen waarvan Engels de moedertaal is. 

 

Praktijkgericht Engels leren met online cursus

Ken je helemaal nog niets van de taal of spreek je al een aardig mondje Engels? NHA biedt cursussen Engels aan op het niveau van beginners en gevorderden.

De beginnerscursus start vanaf nul. Voorkennis is niet nodig. Al snel bouw je een flinke woordenschat op. De nadruk ligt op het spreken en het begrijpen van de taal in dagdagelijkse situaties. Engels leren via NHA is dus zeer praktijkgericht.

De opleiding voor gevorderden vereist wel een basiskennis Engels. Na het volgen van de cursus voor gevorderden ben je in staat om actief deel te nemen aan een gesprek tussen Engelstaligen.

Business English is een opleiding zakelijk Engels, bestemd voor zakenmensen. Praktijkgericht Engels leren: bij NHA is het op verschillende niveaus mogelijk.


Ontdek zelf of een thuisstudie Engels bij jou past. Vraag nu jouw gratis proefles aan!

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!