Gratis brochure

 

Engels leren gratis: waarom beter niet?

Op tal van websites kun je gratis Engels leren. Je kiest echter beter voor een degelijke cursus Engels met goede ondersteuning.

Engels leren gratis, zonder kosten? Op het eerste zicht is het mogelijk. Je hoeft maar even te googelen en er verschijnt op je scherm een hele lijst van websites, apps en YouTube-filmpjes die je een gratis cursus aanprijzen.

Engels leren gratis online lijkt interessant, maar in de praktijk valt het vaak tegen. Waarom? Omdat je de ondersteuning en hulp mist van een ervaren docent.

Alle cursussen Engels

 

Engels leren spreken gratis online

Ben je niet zo sterk in het spreken en begrijpen van Engels? Het is ongetwijfeld mogelijk om je Engels wat bij te schaven en te oefenen met online cursussen waarvoor je niet moet betalen.

Grondig Engels leren gratis, volledig zonder kosten, valt echter tegen. Bij een kosteloze online cursus ontbreekt meestal de begeleiding van een docent. Als je met vragen zit over de leerstof, twijfelt of je Engelse woorden correct uitspreekt of bijkomende ondersteuning nodig hebt, laat een gratis cursus het meestal afweten. Engels leren gratis heeft dus zijn beperkingen.

De opleidingen Engels van NHA daarentegen zijn niet duur en erg doeltreffend. NHA voorziet een persoonlijke docent voor elke cursist. Op deze manier profiteer je van alle voordelen van een online cursus, met de grondige begeleiding van een ervaren lesgever. Welke moeilijkheden je ook ondervindt met de leerstof, al je vragen mag je voorleggen aan je persoonlijke docent. ‘He’s there for you’: hij is er voor jou!

 

Efficiënt Engels leren bij NHA

Met een cursus van NHA kun je je al na een paar maanden vlot behelpen in het Engels. Zowel een cursus Engels voor beginners als een cursus Engels voor gevorderden wordt aangeboden.

De nadruk ligt op dagdagelijks Engels, dat je nodig hebt in de winkel, op straat en tijdens een gesprek met Engelstaligen. Geen hoogdravende literaire zinsconstructies, geen nodeloze ingewikkelde grammatica. Engels spreken en begrijpen, daar gaat het om.

Van NHA krijg je geluidsbestanden zodat je hoort hoe de Engelse uitspraak klinkt. Tevens kun je zelf zinnen inspreken op bijvoorbeeld je telefoon, Stuur de opnames door naar je persoonlijke docent en laat ze door hem of haar beoordelen. Zo weet je dadelijk of je alle woorden correct uitspreekt.

 

NHA: de voordeligste opleider van België

Engels leren gratis met een onlinecursus van bedenkelijke kwaliteit? ‘No way’ – geen sprake van! Bij NHA betaal je weinig lesgeld voor een grondige kwaliteitsvolle opleiding, met de hulp van een persoonlijke begeleider.

Het staat je vrij om het lesgeld in maandelijkse bedragen te betalen. Misschien wil je werkgever jouw opleiding Engels betalen? In dat geval ontvangt hij een subsidie van de Vlaamse overheid.

Aarzel niet om een gratis proefles Engels aan te vragen en oordeel zelf over de degelijke cursussen van NHA.   

 

Ja ik wil een gratis proefles! »

 

Gratis headphone of tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

  • 15 dagen gratis op proef
  • Studeer op jouw eigen tempo
  • De grootste taalopleider
  • Nu met  gratis taal-app
  • Start direct met de cursus
  • Gratis toegang tot de
    NHA e-bookbibliotheek
Wij helpen je graag verder!
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!