Gratis brochure

 
Wist je dat je aanzienlijk veel tijd kunt besparen door efficiënter met je taken om te gaan? Daarvoor heb je helemaal niet veel nodig. Je verbetert jouw werkvaardigheden eenvoudig met een cursus van NHA. Weet je niet waar te beginnen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hier ontdek je alle mogelijkheden om jouw werkvaardigheden te verbeteren!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

 

Staat persoonlijke ontwikkeling ook op jouw agenda?

 

"Ik heb daar geen tijd voor" is een zin die je waarschijnlijk maar al te vaak uitspreekt. Maar wist je dat je op een dag vaak ontzettend veel tijd verspilt? Kunnen we deze tijdverspillers aanpakken en zo extra uren maken op een dag? Veel mensen storten zich al gauw op de kunst van het multitasken om tijd te besparen. Vaak heeft dat echter een omgekeerd effect. Niet alleen werk je minder efficiënt, maar de kwaliteit van je werk lijdt er ook nog eens onder!

Wil jij écht efficiënt met je tijd omgaan? Dan is het verbeteren van jouw vaardigheden de beste manier. Maak van je eigen ontwikkeling een goede gewoonte! Productief werken, effectief communiceren en je tegelijkertijd persoonlijk ontwikkelen! Dat doe je bij NHA!

 

 

Laat je inspireren

Wil jij jouw tijd nuttig en zinvol besteden? Goed inzicht is het halve werk. Maar soms kun je daar wel wat inspiratie bij gebruiken. Niet alleen hoe het komt dat jij zo veel tijd verspilt, maar ook hoe je het oplost!

Misschien ben je niet zo goed in plannen of functioneer je slecht onder druk. Als je leert hiermee om te gaan, haal je niet alleen meer uit je werk maar ook uit je leven. En dus is het tijd om je eigen talent en potentieel te ontwikkelen, jouw kwaliteiten te verbeteren en doelen te behalen!

 

Weet je niet zo goed welke vaardigheden je eerst moet aanpakken? Geen probleem. Daarvoor vraag je gewoon een gratis proefles aan van elke studie die jou interesseert. Bevalt je proefles? Studie gekozen? Top! Dan krijg je nog 15 dagen om jouw studie gratis te proberen. Zo weet je zeker dat jij de juiste keuze maakt.

Pak jouw tijdverspilling effectief aan en kies voor een opleiding waarbij je jouw projectmanagement skills verbetert. Ga georganiseerd en voorbereid te werk. Zo zorg jij dat elk project succesvol de finishlijn bereikt!

 

Bekijk alle Tips & Tricks >> »

 

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!