Henna Brows  

Nú met GRATIS tablet
Henna Brows
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
3x
116,35

of 


€349,00
 • Met materialenpakket t.w.v. €150
 • Inclusief 3 jaar persoonlijke begeleiding
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 3 maanden
ALGEMEEN

Word een specialist in Henna Brows met deze opleiding

Stel je voor dat je elke ochtend opstaat met perfect gestylde wenkbrauwen zonder enige moeite. Klinkt als een droom, nietwaar? Met deze Henna Brows opleiding leer je alles over de nieuwste trend in de schoonheidsindustrie. Na het afronden van deze opleiding ben je een echte expert in deze behandeling.
 
 GRATIS materialenpakket ter waarde van € 150,- inbegrepen!

 Talrijke heldere video's die alle praktische aspecten behandelen

 Leer browmapping technieken (uniek!)

 Inclusief kortingscode voor aanschaf van nieuwe materialen

 

Nieuwsgierig geworden?

Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles

Zo gemakkelijk is het zetten van je eerste stap naar een toekomst als Henna Brow specialist!

 

Inclusief unieke instructievideo’s en uitgebreid materialenpakket

Deze Henna Brows opleiding biedt je een uitgebreide mix van theoretische kennis en praktische vaardigheden om deze populaire behandeling onder de knie te krijgen. Met een combinatie van theorie, video-instructies en een compleet materialenpakket ben je helemaal klaar om je carrière in de beautywereld naar een hoger niveau te tillen.

Daarnaast ontvang je een materialenpakket ter waarde van € 150,-  zodat je meteen kunt beginnen.
 

Voor wie is de opleiding Henna Brows geschikt?

Of je nu al werkzaam bent in de schoonheidsbranche of een nieuwe carrière overweegt, deze Henna Brows opleiding is geschikt voor iedereen met een passie voor beauty en wenkbrauwstyling.

Deze opleiding is ideaal voor professionals die hun diensten willen uitbreiden met een veelgevraagde behandeling. Zelfs zonder ervaring in de schoonheidssector is deze opleiding een uitstekende manier om je vaardigheden op te bouwen en je klanten te voorzien van prachtige wenkbrauwen.
 

Henna Brows als perfecte basis voor Powder Brows of PMU

Deze Henna Brows opleiding vormt een stevige basis voordat je aan een opleiding Powder Brows of PMU begint. Het is een ideale manier om te oefenen en vaardigheden te ontwikkelen zonder permanente resultaten en zonder de noodzaak om te investeren in dure tatoeëerapparatuur.
 

Stapsgewijze instructies met gedetailleerde video's

Deze opleiding is ontworpen om je zowel theoretische als praktische kennis bij te brengen. Je leert over de oorsprong en het gebruik van henna, het creëren van verschillende wenkbrauwvormen en de contra-indicaties. Dankzij gedetailleerde video's wordt elke stap van de behandeling en het onderhoud duidelijk uitgelegd.
 

Ontmoet je docent

Benieuwd welke ervaren vakdocent jou gaat begeleiden tijdens de opleiding Henna Brows? Maak alvast kort kennis met haar:

 


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma Henna Brows opleiding

Tijdens de Henna Brows opleiding worden diverse onderwerpen behandeld waar je direct mee aan de slag kunt. Onder andere de volgende thema's komen aan bod:

 

Wenkbrauwvormen:

Je leert de verschillende wenkbrauwvormen perfect aan te brengen voor elke gezichtsvorm. Ontdek in deze module hoe je de juiste vorm kiest en aanpast aan de unieke kenmerken van elk gezicht. Dit zorgt voor een natuurlijke en flatterende look.

 

Contra-indicaties:

Leer welke huidtypes en omstandigheden niet geschikt zijn voor henna brows. Ontdek hoe je deze herkent en welke alternatieven je kunt bieden, zodat je altijd veilige en effectieve behandelingen kunt garanderen voor je klanten.

 

Uitvoering:

Deze module van de opleiding leert je de technieken van browmapping voor de ideale wenkbrauwvorm en geeft je stapsgewijze begeleiding bij de behandeling. Ontdek hoe je de perfecte hennakleur selecteert, afgestemd op haartype en huidskleur, voor een natuurlijk en harmonieus resultaat bij elke klant.

 

Nazorg:

Wat zijn de beste technieken voor de nazorg van wenkbrauwen na de behandeling? Leer hoe je de resultaten langdurig behoudt door de juiste nazorg en onderhoudstips toe te passen, zodat de wenkbrauwen van je klanten er altijd perfect uitzien.

 

Talloze unieke instructievideo’s

Bij de opleiding krijg je toegang tot unieke instructievideo's. Deze video's laten je de handelingen, die in de oefenstof al stap-voor-stap met foto's worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden.

Met de kennis en vaardigheden die je opdoet in de Henna Brows opleiding, ben je in staat om niet alleen jezelf, maar ook je klanten te voorzien van schitterende wenkbrauwen.

 

DIPLOMA

Diploma

Bij NHA rond jij de cursus Henna Brows af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete opleiding Henna Brows in één pakket bij jou thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een opleiding met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de opleiding Henna Brows, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving.  Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot de e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De studieduur voor de opleiding Henna Brows is 3 maanden bij een normaal studietempo van 4 uur per week. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd!

Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.

 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

MATERIALENPAKKET

Gratis materialenpakket opleiding Henna Brows

Bij deelname aan de Henna Brows opleiding ontvang je een uitgebreid materialenpakket, volledig gratis, met een waarde van €150,-. Hierdoor hoef je geen materialen aan te schaffen vooraf en kun je direct starten met de opleiding.

Ben je enthousiast over Henna Brows en wil je extra materialen? Geen zorgen! Als NHA-student krijg je een persoonlijke kortingscode waarmee je met korting materialen kunt kopen bij Livlashes.

 

gratis materialenpakket opleiding henna brows

LESGELD

Lesgeld

Henna Brows
3x €116,35 of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
3x 116,35
of €349,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!