Gratis brochure

Groei door met een administratie opleiding!


Ben jij een administratief talent of wil je dat graag worden? Droom je van een job als directiesecretaresse of wil je juist leren hoe je als ondernemer je eigen boekhouding doet? Een administratie opleiding van NHA helpt je om je doel sneller en gemakkelijker te behalen. Lees snel verder!  
 

Bekijk alle administratie opleidingen »

 Vraag direct je gratis proefles aan!

 

 

 

Omscholen, bijleren of specialiseren? 

Ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Of je je nu wilt omscholen, je kennis wilt opfrissen of je juist verder wilt specialiseren, een NHA-cursus kan je daarbij helpen. En binnen het vakgebied administratie kun je vele kanten op! 

Ben je goed met cijfers? Dan is de cursus Medewerker Payroll / Loonadministratie of Boekhouden Basiskennis iets voor jou. Maar heb je juist meer met taal en communicatie? Ook dan kun je binnen de administratie jouw droombaan vinden. Bijvoorbeeld als secretaresse of virtual assistant.

 

Studeer tijdelijk extra voordelig! 

Je profiteert nu van extra voordeel als je je inschrijft voor een administratie opleiding bij NHA. Om te vieren dat we onze 500ste vakdocent hebben mogen verwelkomen, geven we namelijk:

tijdelijk 15% feestkorting! 

De korting wordt automatisch toegepast in het inschrijfproces. Je hebt dus geen kortingscode nodig. Zo eenvoudig is het!

Lees hier meer over de actie »

 

Daarom kiezen mensen voor NHA:
 

   Studeer op je eigen tempo
   85 jaar ervaring
   Met docentenbegeleiding
   15 dagen gratis op proef
   Niet geslaagd, lesgeld terug!

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving

Baankansen in de administratie!

Wist je dat er veel vraag is naar goed opgeleide administratief bediendes? Veel banen binnen het vakgebied administratie zijn krapteberoepen: beroepen waarin er een tekort aan personeel is. Daar liggen dus kansen voor jou! 

Ben je toe aan een carrièreswitch? Misschien is een baan als management assistent of administratief bediende wel iets voor jou. Een administratie opleiding van NHA helpt je om je eenvoudig om te scholen! 

 

Wat anderen vinden

  

Review - cursus Medewerker Payroll / Loonadministratie
"Het fijne aan de opleiding is dat je het echt op je eigen tempo kan doen en de leraar voldoende uitleg geeft bij de verbetering."
 

Review - cursus Boekhouden Basiskennis
"Ben super tevreden over de cursus, mijn mentor en de service die jullie bieden. De cursus is heel overzichtelijk opgesteld en makkelijk te leren. De mentor is ook heel goed, beantwoord correct het huiswerk en het is leuk om online u huiswerkpunten ook te krijgen. De service van jullie is op en top!"
 

Review - cursus Receptionist(e)/Telefonist(e)
"Het is super handig als je in mijn geval een kind hebt en nog werkt. Ik zou dit aanraden. Het is nooit te laat om bij te studeren. Zeker de moeite waard."


Vraag nu je gratis proefles aan!

Heb jij een administratie opleiding gevonden die bij jou past? Wil je graag eerst zelf ervaren of een thuiscursus bij je past? Dat kan met onze gratis proefles! Zo krijg je alvast een voorproefje van de cursus van jouw keuze. Je krijgt toegang tot de les in onze digitale leeromgeving en kunt zo zonder risico proberen of het iets voor je is. 

Stop met dromen, start met doen. Dit is jouw tijd!

 

Vind jouw opleiding »

 Vraag direct je gratis proefles aan!
 
 

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!