Gratis brochure

Wist je dat 35% van de Belgen erover denkt om van job te veranderen? Jouw tijd is kostbaar, dus is het belangrijk om die goed te benutten. Ben je niet tevreden met je huidige job? Of voelt het alsof er iets ontbreekt? Dan is het misschien tijd voor iets nieuws. Waar word jij blij van?

 

Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

HAAL HET BESTE UIT JEZELF! 

Wil je het beste uit jezelf halen? Zorg er dan voor dat je het meeste uit elke dag haalt! Voel je je vaak humeurig of somber? Merk je dat je moeite hebt met concentreren of weinig energie hebt? Dan ben je mogelijk overwerkt of ziek van verveling, zelfs als je toffe collega's hebt en een prima functie binnen een fijn bedrijf. Dat betekent echter niet per se dat ze ook goed zijn voor JOU.

Durf te dromen en gebruik je fantasie. Met een thuisstudie kom je al een heel eind. Overweeg een nieuwe carrière te starten of een ander pad in te slaan binnen je huidige loopbaan. Zo zorg je ervoor dat je niet alleen elke dag iets doet waar je goed in bent, maar ook wat je echt leuk vindt! Bovendien is leren niet alleen gunstig voor je professionele ontwikkeling, maar ook voor je algehele gezondheid. Win-win situatie dus!

Je droom achterna

Een carrièreswitch; veel mensen dromen er weleens van. Soms is het gewoon nodig. Omdat je job toch niet helemaal is wat je ervan had verwacht. Omdat je het al zo lang doet dat het begint te vervelen. Of gewoon omdat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. Zet jij de stap en ga je terug de schoolbanken in?

 

Meer dan 42% van de Belgische werknemers die van baan willen veranderen, willen volledig van sector veranderen. 

 

Maar waar begin je als je een carrièreswitch wilt maken? Kies je voor een beroep met gegarandeerde carrièrekansen? Een sector die nooit stilstaat, of net diegene die momenteel in opkomst is? Of wil jij graag een baan die je overal mee naartoe kunt nemen? Zo ben je nooit gebonden aan een bepaalde plaats en creëer je zelfs tijdens je werkweek het ultieme vakantiegevoel.

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!