Gratis brochure

 

Wil jij de taal van jouw vakantieland onder de knie krijgen? Lijkt het jou tof om een aardig woordje Frans, Spaans of Grieks te kunnen spreken? Leer hoe je in contact komt met de locals en bestel zelf een drankje in de taal van jouw favoriete bestemming! 

 

 

LEER JOUW VAKANTIETAAL MET NHA!
 

Stel je voor, je bent op vakantie in Frankrijk. Je bent net aangekomen op de camping en je wilt even snel een paar boodschappen halen in de plaatselijke supermarkt. Onderweg blijkt de weg naar de winkel toch niet zo eenvoudig te zijn. Maar je hebt geen idee hoe je in het Frans de weg moet vragen. Uiteindelijk geraak je via Google Maps toch bij de winkel. 

De volgende morgen ga je opnieuw op weg om een paar heerlijke verse croissants te halen in de boulangerie. Met handen en voeten probeer je de Franse bakker duidelijk te maken wat je wilt. Niet-begrijpend kijkt hij je aan. "Une... uh... croissant, s'il vous plaît?" weet je nog net uit te brengen. Dan snapt de Fransman wat je bedoelt. Opgelucht loop je met je croissant naar buiten.

Herkenbaar? Misschien is het dan tijd voor een taalcursus. 
 
 

  

Bekijk alle taalcursussen  >> 

 

Nooit meer met je mond vol tanden!

Wil jij tijdens jouw volgende vakantie niet meer met je mond vol tanden staan? Wil jij echt met de locals kunnen communiceren in hun eigen taal om zo de cultuur van je vakantieland nog beter te ontdekken? Dan is dit het moment om te kiezen voor een taalcursus! 

Leren hoe je een wijntje bestelt in het Frans, hoe je de weg vraagt in het Portugees of hoe je afrekent in een Spaanse winkel? Met een taalcursus van NHA kun jij je plan trekken op vakantie! Handig, want niet op alle vakantiebestemmingen is het evident dat men goed Engels spreekt. 

Ben je al terug van vakantie? Ook dan is dit het perfecte moment om te starten. Je hebt dan voldoende tijd om je voor te bereiden op jouw volgende vakantie. En door met de taal bezig te zijn, ervaar je alvast voorpret voor je volgende reis! 


Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijvingEEN TAAL LEREN BIJ NHA

 

Kies je voor een taalcursus bij NHA, dan ben je verzekerd van de beste kwaliteit. We hebben namelijk al ruim 85 jaar ervaring als opleider. In ons ruime aanbod van 60+ taalcursussen vind je de meest populaire vakantietalen terug, maar ook talen van exotischere reisbestemmingen. Volg bijvoorbeeld een cursus Chinees, Hebreeuws of Hindi. De keuze is aan jou! 

 

DÁÁROM EEN TAALCURSUS VAN NHA
 

   Studeer op je eigen tempo
   Met persoonlijke begeleiding
   85 jaar ervaring 
   Met woordentrainer, video's en geluidsfragmenten
    Nu inclusief gratis Taal-app

 

 

Leer een taal mét persoonlijke begeleiding

Een taalcursus van NHA volg je niet alleen. Met de hulp van onze ervaren vakdocenten gaat het leren van jouw vakantietaal een stuk sneller. Je docent kijkt je huiswerk voor je na en staat voor je klaar als je een vraag hebt over de grammatica. 

Bij bijna al onze taalcursussen vanuit het Nederlands heb je de keuze of je de cursus mét hulp of zonder hulp van een docent wilt volgen. Volg jij de cursus liever als zelfstudie? Dan is dat natuurlijk ook mogelijk! 

 

   Tip: leer de taal van het brein met een cursus NLP.
 

Leer stap voor stap je vakantietaal

Om jouw leerproces zo makkelijk mogelijk te maken hebben we bij NHA het EASY-LEARNING-SYSTEEM ontwikkeld. Het uitgangspunt van dit systeem is dat je de taal leert zoals een kind zijn moedertaal leert. De focus ligt hierbij op praktisch en actief taalgebruik, en minder op grammatica. 

In veel van onze taalcursussen vind je bovendien een interactieve woordentrainer. Daarmee kun je het geleerde vocabulaire oefenen en jouw kennis testen. Je leert zo de woorden echt goed schrijven en spreken.

Ook vind je in veel cursussen video's en geluidsfragmenten die jou helpen om de taal nog beter te beheersen. Jouw vakantietaal leren is gemakkelijker dan je denkt! 

 

Inclusief GRATIS Taal-app

Schrijf je je nu in voor één van onze taalcursussen? Dan krijg je daarbij vijf jaar gratis toegang tot onze mobiele Taal-app.

Handig om ook onderweg of op vakantie te blijven oefenen. In de app vind je meer dan 50 uur aan extra oefenmateriaal. Je oefent met lezen, luisteren, spreken en schrijven. Zo krijg je jouw vakantietaal nog sneller onder de knie!

 

 

Kies jij ook voor een taalcursus van NHA? Duizenden tevreden taalcursisten gingen je al voor!

Stop met dromen, start met doen! Vraag nu je gratis proefles aan.

    

Vraag je proefles aan!

  

Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!