NLP  

Nú: met GRATIS tablet
NLP
Start je proefles
Schrijf je in 15 dagen gratis proberen
5x
57,80

of 


€289,00
4.2/5

Beoordeeld door 5 student(en)

 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Recht op 3 jaar persoonlijke studiebegeleiding
 • Start binnen enkele minuten
 • Afronding: NHA instituutsdiploma
 • Studieduur: 5 maanden
ALGEMEEN

De succesformule vinden? Met de NLP opleiding leer je 'de taal van het brein'

Een succesvolle carrière en een bruisend privéleven weten te combineren. Niet iedereen kan het, en toch slagen anderen er wel in. Hoe zij dit doen leer jij tijdens de NLP opleiding, door de theoretische en praktische kant van neurolinguistisch programmeren (NLP) te bestuderen.

Er zijn talloze redenen om een opleiding NLP te volgen. Enkele van deze redenen zijn dat je je vrijer voelt in het dagelijkse leven. Je kunt tot rust komen, communiceert effectiever en leert anderen beter begrijpen. Zo speel jij eenvoudiger in op hun gedrag.

Enge gedragsexperimenten en rollenspellen met anderen komen niet aan bod in de NLP cursus van NHA. De cursus is namelijk ontwikkeld om in je eigen tempo de fijne kneepjes van NLP volledig onder de knie te krijgen.
 

Een veelzijdige NLP cursus

Van producten verkopen tot hulpverlening, en van leiding geven tot persoonlijke groei. De veelzijdigheid van NLP helpt jou om bewuster te worden van emoties en de effecten van gedrag. Jij leert gedrag te begrijpen en om te gaan met emoties zodat jij weet hoe je op een positieve manier contact legt en communiceert met anderen
 

Vergroot je zelfbewustzijn met een NLP opleiding

Door te leren hoe taal en communicatie invloed hebben op onbewuste breinprocessen vergroot jij je zelfbewustzijn. Een NLP opleiding klinkt ingewikkelder dan het is. Als jou wordt verteld dat je niet aan het bed waarin je vanmorgen wakker werd mag denken. Waar denk je dan aan? Precies. Zo simpel is het.
 

Word een betere versie van jezelf

Veel mensen hebben vooroordelen wat betreft NLP’ers en ze kunnen dan ook wantrouwig zijn. NLP’ers staan er voor sommige namelijk om bekend dat zij de kunst van het beïnvloeden en manipuleren zeer goed beheersen.

Wanneer jij je verdiept in NLP weet je wel beter. Want met een NLP opleiding begin je bij jezelf. Je creëert een beter versie van jezelf, en daar pluk je later de vruchten van. Je hebt namelijk indirect ook invloed op anderen. En dat is niet altijd negatief, maar juist positief.


Toepasbaar in werk- en privésferen

Tijdens de NLP training komen alle details van het neurolinguïstisch programmeren aan bod. De kennis die je tijdens de NLP opleiding opdoet is breed inzetbaar. Zo kun jij hiervan profiteren in zowel je werksituatie als je privéleven. Denk hierbij aan het verbeteren van relaties met collega’s maar ook vrienden en kennissen. Persoonlijke groei begint bij jezelf maar eindigt bij anderen.

Door middel van NLP leer je de kwaliteiten en vaardigheden van experts te bestuderen. Vervolgens breng je deze inzichten in kaart om deze kwaliteiten nadien zelf toe te passen zodat jij persoonlijk kan groeien.
 

Een NLP cursus bij NHA

Al in 5 maanden leer jij hoe NLP werkt. De NLP opleiding kan door de leermethode van NHA volledig zelfstandig worden afgerond. Hiervoor hoeven geen klassikale lessen gevolgd te worden. Het examen kan aansluitend afgelegd worden om te testen of je de theorie onder die knie hebt.


Zo werkt studeren bij NHA

PROGRAMMA

Studieprogramma NLP opleiding

NLP is meer dan alleen theorie leren. De vaardigheid van neurolinguistisch programmeren onder de knie krijgen, vraagt oefening. Aan de hand van de NLP-technieken die je in de NLP opleiding leert, werk jij aan een gelukkiger leven. Door deze technieken regelmatig toe te passen en te blijven oefenen, zorg jij dat je resultaat behaalt.

Tijdens deze NLP opleiding leer je onder andere het volgende:

 • begrijpen wat je kunt met NLP;
 • uitleggen hoe gedrag te maken heeft met je waarden;
 • aangeven welke metaprogramma's je helpen en welke je hinderen;
 • jouw stemming verbeteren d.m.v. beeld en geluid;
 • een goed gevoel zo vastzetten dat je het altijd boven kunt halen;
 • fobieën en angsten wegwerken;
 • negatieve gedachten een andere betekenis geven, zodat je je beter voelt;
 • overtuigingen herkennen in dagelijkse gesprekken;
 • met het juiste taalgebruik een belemmerende overtuiging aan de kaak stellen;
 • positief communiceren met jezelf en met anderen.

Neem zelf de touwtjes in handen met een NLP cursus

Door de NLP opleiding te volgen leer jij snel over de effecten van jouw gedrag, en dat je hiermee meer invloed kunt uitoefent op anderen dan je had verwacht. Maar deze vaardigheden leer je niet door de theorie te bestuderen. Je moet er iets voor doen.

Jouw succes en welzijn kunnen (indirect) negatief beïnvloed worden door anderen. Neem de touwtjes zelf in handen en laat je niet hinderen door anderen. Volg de NLP cursus en ontdek hoe jij dit doet.

REVIEWS

Reviews

Dit zijn specifieke reviews over NLP, afkomstig van het onafhankelijke reviewplatform eKomi.

8/10
NLP

de cursus bestaat uit 2 boeken: een praktijkboek met oefeningen en een theorie boek hetgeen maakt dat je het meteen kan toepassen ook voor jezelf anderzijds verlies je mogelijk hierdoor wat afstand om de theorie te beheersen.

10/10
NLP

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

6/10
NLP

Het product en de boeken bevallen echt goed. wat een beetje minder is is de interactie met de docent. Ik krijg 8 op tien zonder uitleg maar enkel "ge hebt veen geschreven dus ge kent het!" Ik hoopte echt betere begeleiding te ontvangen. Aan de actuele heb ik niets.

10/10
NLP

Opleiding met vele theoretische inzichten en praktische toepassingen, vanaf les 1!

DIPLOMA

Diploma NLP

Bij NHA rond jij de cursus NLP af op het tempo dat het best bij jou past. Je bepaalt zelf óf en wanneer je eraan toe bent om je opgedane kennis te toetsen.

NHA-examen kosteloos afleggen

Je kunt deze opleiding afronden met een NHA-examen. Ben je geslaagd voor het examen, dan ontvang je van ons het NHA-instituutsdiploma.

Aanmelding
Na aanmelding ontvang je een link waarmee je het examen kunt starten op je computer. Als de voorziene tijd is afgelopen, wordt het examen opgeslagen en verzonden.

Als je de eerste keer niet slaagt voor het NHA-examen, kun je je aanmelden voor een herexamen. Een herexamen kost € 125,-.

Getuigschrift

Een NHA-getuigschrift kun je voor € 29,- aanvragen als je al jouw huiswerk hebt ingediend en hiervoor was geslaagd (een gemiddelde van 5,5 of hoger).

Vooropleiding

Voor deze opleiding is geen specifieke vooropleiding vereist.


Examengarantie

Wanneer je niet slaagt voor het eerste examen, word je gratis verder opgeleid voor het volgende examen van dezelfde cursus. Je kunt de huiswerkopgaves opnieuw ter correctie indienen en de leraren vragen stellen. Deze examengarantie geldt onder voorwaarde van volledige betaling van de cursus en is niet van toepassing op tussentijds geannuleerde cursussen en zelfstudiecursussen.


Niet geslaagd? Lesgeld terug

Je krijgt het lesgeld terugbetaald indien je niet geslaagd bent voor het examen. Voorwaarde voor deze terugbetaling is dat je al het huiswerk maandelijks hebt ingediend en na de startdatum aantoonbaar twee keer aan hetzelfde theoretisch examen hebt deelgenomen zonder daarvoor te slagen. In dat geval krijg je het betaalde lesgeld, dat betrekking heeft op de leerstof voor het betreffende examen, terugbetaald. Je dient hiervoor wel de hele cursus afgerond en betaald te hebben. Deze garantie geldt tot drie jaar na de inschrijvingsdatum.


NHA-kwaliteitsgaranties

ZO STUDEER JE

Zo studeer je


Studeer op je eigen tempo - waar je maar wilt

Je ontvangt de complete cursus NLP in één pakket thuis als je kiest voor betaling ineens. Of in meerdere pakketten als je kiest voor betaling per maand. Je bepaalt zelf waar, wanneer en hoe je studeert. En je mag altijd je eigen tempo bepalen. Zo is deze opleiding uitstekend te combineren met een drukke job of met je hobby's. Starten met deze opleiding kan op elke dag van het jaar!

Flexibiliteit: je ontvangt de lessen in gedrukte en digitale vorm

De lessen worden in een luxueuze ringmap met de post naar je thuisadres gestuurd. De leerstof wordt in de meeste gevallen ook getoond in de digitale leeromgeving Plaza. Zo kun je altijd studeren op de manier die het beste bij jou past.

Persoonlijke begeleiding

Dankzij de persoonlijke begeleiding van onze deskundige docent sta je er niet alleen voor. Je kunt het huiswerk aan het eind van een les doorsturen naar je docent (via onze digitale leeromgeving), die het dan weer snel naar je terugstuurt. Gecorrigeerd en voorzien van advies, uitleg, een punt en antwoorden op je eventuele vragen.

Kies je voor een cursus met hulp? Dan mag je bij alle NHA-opleidingen 3 jaar lang gebruik maken van deze persoonlijke studiebegeleiding. Deze service is uniek in België! 

Wanneer je start met de cursus NLP, stelt je docent zich persoonlijk aan je voor.

Direct contact met medestudenten

Alle NHA-studenten kunnen inloggen op onze digitale leeromgeving. Hier kom je in contact met medestudenten die dezelfde opleiding volgen. Je kunt dan samen studeren, ervaringen uitwisselen en misschien eens afspreken. Dat maakt het leren extra tof.

Voordelen van onze digitale leeromgeving Plaza

 • de studiehandleiding doornemen;
 • lessen bestuderen;
 • video’s bekijken en oefeningen beluisteren;
 • huiswerk en eventuele vragen naar je docent sturen;
 • jouw online motivatiecoach activeren, om zo jouw studievoortgang te bewaken en je van handige tips te voorzien;
 • al je punten voor het huiswerk en voor eventuele examens op een rij;
 • de mediatheek bezoeken voor belangrijke downloads;
 • contact leggen met medestudenten die dezelfde opleiding volgen;
 • één jaar toegang tot e-bookbibliotheek van NHA met maar liefst 75 e-books en 41 audioboeken in allerlei categorieën. 

STUDIEDUUR

Studieduur

De NLP opleiding duurt 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 tot 5 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?

Bel ons: 032 57 51 91. We helpen je graag!

LESGELD

Lesgeld

NLP
5x €57,80 of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Met hulp ?De meeste cursisten kiezen voor persoonlijke begeleiding van een docent. De docent controleert jouw huiswerk en beantwoordt eventuele vragen. Uniek bij NHA: je krijgt 3 jaar lang begeleiding!
5x 57,80
of €289,00
Schrijf je in
15 dagen gratis proberen
Gratis Tablet + toetsenbord bij elke inschrijving*

Daarom NHA

 • 15 dagen gratis op proef
 • Persoonlijke begeleiding door vakdocent
 • Start direct met de cursus
 • Studeer op jouw eigen tempo
 • Lesgeld terug als je niet slaagt!
 • Gratis toegang tot de
  NHA e-bookbibliotheek

10/10

Bij deze cursus worden twee boeken meegeleverd waar zowel de theorie in uitgelegd wordt als de te maken oefeningen. De begeleiding door de lesgever is ook goed, ze schrijft steeds een korte feedback.

Lees meer »
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!