Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Handige cursus, goed uitgelegd. Goede spraakfragmenten.

4/5
Thai voor Beginners + Gevorderden

Het is geen makkelijke kursus, maar nu ik door de eerste 2 hoofdstukken ben geworsteld gaat het beter.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

De cursus is zeer super omschreven. De indeling van de cursus is zeer goed, het rubriek " a cultura" vind ik een goed afwisseling met de leerstof. Het is een verademing in de leerstof.

5/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Zeer tevreden over de cursus, alsook van de feedback dat je terugkrijgt na het indienen van de huistaken, zeker een aanrader!!!

5/5
Frans voor Beginners

ik ben blij in NHA voor frans ingeschreven ben, ik leer thuis via jullie beter.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik heb met deze cursus wel voldoening van wat ik ervan verwacht. De opvolging door een coach en de taken zijn voor mij belangrijk. Het bijkomende oefenprogramma is ook handig om woordenschat in te oefenen.

4/5
Zweeds voor Beginners

Ik vind dit een zeer ok cursus, de verbeteringen van mijn huiswerk worden ook redelijk snel gedaan. Ik ben nog maar aan les 5 begonnen, en nu komen er de meer bruikbare situaties in beeld, met woordenschat die meer gebruikt gaat worden. Al bij al, een tevreden gebruiker.

4/5
Frans voor Beginners

Studeren op zelfstandige basis en rustige tempo was nog nooit zo boeiend. De online platform van de opleiding is heel gebruiksvriendelijk en de taken die men moet maken en indienen zijn ook duidelijk omschreven. Enkel zou het beter zijn om de examen twee keer af te nemen in plaats van één keer en dit op het einde van de opleiding.

4/5
Engels voor Beginners

Wil meer werken aan mijn zinsbouw

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

ik ben zeer tevreden alles is heel duidelijk.. ik snap dat dit moeilijk is maar ik zelf heb meer behoefte eraan dat er bepaalde tijden worden ingesteld dat ik iets af moet hebben anders laat ik het maar liggen altijd.. misschien kunnen jullie daar iets aandoen maar snap dat dit voor andere mensen niet nodig zal zijn.

5/5
Engels voor Beginners

Ik ben tervreden, voor me alles is duidelijk en interessant. Maar zeker heb ik een sterke motivatie🙂

4/5
Zweeds voor Beginners

Ik concentreer me nu meer op het schriftelijke gedeelte van de cursus. De cursussen Yoga en natuurlijk genezen kon ik meer toepassen doorheen de dag. Nu moet ik er echt bij gaan zitten en studeren. Logisch voor een taal. Even aanpassen. Komt wel goed.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!