Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
Italiaans voor Gevorderden

Goede gedetailleerde grammatica, praktische woordenschat en aangepaste dialogen. Een zeer goede basis voor de ontwikkeling van de Italiaanse spreektaal.

4/5
Frans voor Beginners

Overzichtelijke en beknopte lessen met duidelijke uitleg. Huiswerk ook in te bevatten porties verdeeld.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben heel blij dat ik jullie gevonden heb. Ik ben ook heel dankbaar dat jullie hebben gedacht aan mensen die werken en geen tijd hebben voor school want met jullie kan ik het toch leren. Jullie lessen zijn heel goed want het laat mensen Nederlands leren op hun eigen tempo, daar wil ik jullie voor bedanken. Fijne dag verder.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de strakke structuur die hiermee gepaard gaan. Alles is duidelijk in patronen gegoten, wat erg handig is om een taal te leren. Daarnaast kan ik mijn docent vragen stellen wanneer ik huiswerk zend en vind ik het erg fijn gericht antwoorden en precieze feedback te krijgen.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben zeer tevreden!

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Aangename opbouw van de lessen, ook voldoende haalbaar

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik geniet van de cursus.Ik heb voorlopig geen opmerkingen.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

in les 4 komt plotseling het onbepaald lidwoord aan bod, het was gemakkelijker geweest indien dit van in het begin in de woordenlijst bijgezet werd. Ergens mis ik een combinatie van de verschillende lessen. De huiswerkopgaven zijn enkel mbt de desbetreffende les. Ik had aan mijn begeleider wat extra oefeningen gevraagd, die de kennis van de verschillende lessen omvat. Helaas was dit niet mogelijk. : "Ik heb niet echt materiaal liggen, maar kan je wel aanraden om de woordenschat bv. in een app te oefenen. "

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Goede cursus waar je vanaf nul begint. Dus je kan zorgen voor een goede basis voor op verder te bouwen.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik volgde al 2 cursussen van NHA waar ik heel tevreden over was. De keuze was dus snel gemaakt om voor de cursus Engels opnieuw met NHA te werken. De cursussen zijn duidelijk en de taken worden goed opgevolgd.

5/5
Turks voor Beginners

Er is een praktische terugkerende indeling per les. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Misschien een tip om de volledige woordenlijst alfabetisch bij te voegen om woorden gemakkelijker terug te vinden.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!