Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Orthomoleculaire Therapie

Inhoudelijk goede en correct uitgewerkte cursus. Docente kent haar vak.

4/5
Programmeren voor Beginners

De cursus geeft een goede basis in programmeren en lijkt me klaar te stomen om verder te gaan in het programmeren. Ik ga in de toekomst waarschijnlijk nog andere opleidingen volgen via jullie.

5/5
Herborist

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaringen bij NHA. Ik heb de cursus Herboristiek gevolgd en ik kan zeggen dat ik enorm veel heb geleerd. De cursus was zeer goed gestructureerd en de lesmaterialen waren van hoge kwaliteit. Ik was vooral onder de indruk van de praktische benadering van de cursus, waardoor ik de kennis die ik opdeed meteen kon toepassen in de praktijk. Wat ik vooral waardeer aan NHA is de flexibiliteit die ze bieden. Ik kon op mijn eigen tempo studeren en had de mogelijkheid om mijn studie te combineren met mijn werk en andere verplichtingen. De ondersteuning van de docenten was uitstekend en ik kon altijd terecht als ik vragen had. Al met al kan ik NHA van harte aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van een cursus. De kwaliteit van het onderwijs is uitstekend en de flexibiliteit die ze bieden maakt het mogelijk om te studeren op een manier die past bij jouw persoonlijke situatie. Ik ben zeer tevreden met mijn keuze om bij NHA te studeren en kan niet wachten om mijn nieuwe kennis en vaardigheden in de praktijk toe te passen.

4/5
PowerPoint 2021

Heel correct en volledige uitleg . Geen 5 sterren aangezien ik ook heel graag wat meer uitleg had verkregen mbt animations & transitions

5/5
Photoshop

Duidelijk en goed uitgelegde cursus, zeer overzichtelijk en met vele voorbeelden en foto's van de oefeningen. Had probleem bij de levering van mijn curses maar werd goed geholpen door de klantendienst.

5/5
Psychologie van Hoogbegaafdheid

Deze cursus is qua samenvattingen anders opgedeeld, leest fijner. De cursus is nieuw, ook de laatste ontwikkelingen zijn er in opgenomen. De lijst om hoogbegaafdheid en hoogsensitiveit te herkennen is heel duidelijk. Hulpmiddelen en valkuilen zijn duidelijk en ook makkelijk opgelijst.

5/5
Medewerker Payroll / Loonadministratie

De cursus bespreekt alle topics van de payroll / loonadministratie. Je wordt voldoende herinnerd / gemotiveerd om de cursus vast te pakken. Ik ben recent van job veranderd, dus de tijd ontbreekt momenteel. Gelukkig is deze opleiding op eigen tempo te volbrengen.

5/5
Energetisch Therapeut

Zeer leuke en interessante cursus , leren op een leuke manier !

4/5
Medisch Secretaresse

Duidelijke cursus. Aangenaam geschreven. Structureel opgebouwd met kans na elk hoofdstuk om oefeningen te maken en huiswerk in te dienen. Kans om vragen te stellen aan docent die je opvolgt. Kan studiemateriaal op je eigen tempo verwerken. Geen stress dus! Enige opmerking: oefenomgeving om secretariaatsoefeningen in MS office bv te kunnen oefenen.

5/5
Illustrator

Het is mooi en duidelijk opgebouwd.

5/5
Grafisch Vormgever + Videobewerking

Het is mijn eerste keer dat ik een online opleiding volg en ik kan wel zeggen dat ik het makkelijk gewoon werd. De opleiding is heel duidelijk en leerrijk eenmaal je bent begonnen vliegt je door de opleiding heen. Zeker een aanrader!

4/5
Middle Management

Zeer duidelijk. Enkel bij taken vind ik de vraagformulering soms zeer moeilijk gesteld

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!