Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

4/5
Boekhouden Basiskennis

momenteel is de cursus goed en duidelijk maar ben momenteel nog maar aan les 3

5/5
Boekhouden Basiskennis

Heel duidelijk en goed uitgelegd.

5/5
Logistiek Management

Recent leerstof en goede begeleiding docent.

4/5
Aromatherapie

Je kan deze opleiding op eigen tempo leren . Het huiswerk vind ik niet echt noodzakelijk. Iemand die aan een cursus als deze begint doet dit ECHT quit interesse en vanuit zijn / haar hart. De doseringen , de tonen , het bespreken per olie vind ik top !

5/5
Boekhouden Basiskennis

Om heel eerlijk te zijn wist ik niet of dit me zou bevallen, Dankzij de goede uitgelegde boek, online en lezingen heb ik mijn roeping hierbij gevonden

5/5
Patisserie

Heel tevreden

4/5
Lean Management

Aangezien ik werkgerelateerd een zeer drukke agenda heb, is de opleiding via NHA voor mij ideaal. Ik kan zelf mijn vrije momenten inplannen voor studie en op mijn eigen tempo. Daarnaast gebeurt de opvolging zeer vlotjes door mijn mentor waardoor ik snel vooruitgang zie en aangemoedigd wordt door te zetten. Ik raad dit iedereen aan.

4/5
Apps Maken + Apps Programmeren

Ik vind het een zeer leerrijke cursus - ik snap waarom het opgesplitst is in zoveel delen maar voor mij zouden sommige delen samen mogen gezien ze met elkaar te maken hebben

5/5
Software Developer

Zeer leerijk en goed gedetailleerd en alles is goed verteld in de cursus ik ben net begonnen maar ik vindt het al nu heel leuk

5/5
Office 365 voor Windows

Superleuk om te doen. Alles wordt goed en stap voor stap uitgelegd, het is niet zo dat je gewoon de cursus moet lezen, er wordt constant gevraagd om zelf alles uit te voeren , zo blijft het boeiend! De optie met docent is zeker een meerwaarde, zo weet je tenminste of je de opdrachten goed uitvoert.

4/5
Latijn

Soms moeilijk om regels en uitzonderingen op de regels uit elkaar te houden.

4/5
Bouwkunde

Goed opgebouwde cursus, zeer uitgebreid.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!