Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


5/5
ECDL met Windows 10/Office 2019

De curus is in verstaanbare taal geschreven. Het programma om de taken door te sturen is praktisch in gebruik.

4/5
Hondentrimmen

Vlot te leren cursus. Leest makkelijk.

4/5
Grafisch Vormgever

Aangename curcus.

4/5
Excel 2019

Excel 2019: meer oefeningen beschikbaar om te oefenen.

5/5
Apps Maken

Het is een vrij gemakkelijk te volgen cursus. Heb er echt veel plezier aan

5/5
Webdesign

Duidelijk, gestructureerd.

5/5
Office Management

De cursus gaat goed. Ik doe ongeveer 1 les per week. De lessen zitten goed in elkaar en zijn meestal goed van lengte. De samenvatting echter vind ik geen echte samenvatting, die gaat meer over wat je hebt geleerd dan de eigenlijk korte samengevatte inhoud van de les.

4/5
Fietsenmaker

De cursus is goed opgedeeld, maar had een moderner jasje mogen krijgen. Ondertussen zijn de fietsen al veel verandert denk maar aan gewicht. gebruikte materialen, elektronisch schakelen enz.

5/5
Hondentrimmen

Het gaat bij mij wat trager daar ik heel snel vergeet door mijn aandoeningen maar vind het heel overzichtelijk en goed als je even niet kan studeren omdat je te moe bent of zo, dat je het op je eigen tempo kan doen, al zit ik nog maar aan les 3 en 4 ik heb er al heel wat bij geleerd. Ben blij dat ik er na lang na denken aan begonnen ben.❤👍

4/5
Klinische Psychologie

Je krijgt nog een kans als je niet geslaagd. Jij kan studeren in je eigen tempo . De leraar geeft je soms een advies hoe je kan beter studeren . Het is een beetje traag dan een echte klas als je studeerd maar toch het is goed voor een volwassen zelfde als ik want ik ben 53 jaar mijn leren tempo is niet zelfde als ik jong bent. Dit is goed voor mensen dat is al lang afwezig bent in school en je kan niet terug aanpassen in een normal klas.

5/5
Nagelstyling met Gel

Zit nog niet zo ver maar super uitgelegd, heel duidelijk en enorm goede ondersteuning'

4/5
Logistiek Teamleider

De cursus is duidelijk maar er zouden meer afbeeldingen in mogen voorkomen

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!