Gratis brochure

Reviews

Voor een opleider zoals NHA geldt het volgende: je bent zo goed als de laatste cursus of opleiding die je mensen hebben gevolgd. Met deze gedachte in het achterhoofd houden wij bij NHA constant de spreekwoordelijke vinger aan de pols.

Toch is het een interessante gedachte dat andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat. Hier onder vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi - The Feedback Company.


4/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles ok! Misschien wel wat extra oefen mogelijkheden of enige suggetie waar ik due zou kunnen verkrijgen ,dat zou wel leuk zijn .

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

test

4/5
Italiaans voor Beginners

De lessen starten met een geluidsfragment waardoor je de juiste uitspraak kan beluisteren. Nog beter zou zijn dat er een tweede geluidsfragment is waarbij er ruimte is om zin voor zin na te zeggen of te antwoorden in de plaats van een van de personages; nu gaat de dialoog nogal snel om dan eventueel ook mee te kunnen zeggen. De grammatica is heel goed uitgelegd, wel jammer dat er geen algemeen overzicht is bv. van de werkwoorden, gebruik voorzetsels,....

5/5
Arabisch voor Beginners + Gevorderden

Zeer fijne leerstof en duidelijk materiaal. Toppunt is dat het op je eigen tempo mag doen! Want door mijn job kan ik niet zomaar telkens vrij maken als het verplicht zou zijn. Dit geeft een soort verademing en het leuke ook is dat je huiswerk krijgt om toch al wat jezelf te testen.

5/5
Portugees voor Beginners

In aansluiting met het aantal sterren die ik gegeven heb voor de cursus kan ik alleen maar bevestigen dat ik zeer tevreden ben over de cursus. Na een paar weken studie merk ik hoe goed de taal wordt opgebouwd met steeds een uitbreiding van de grammatica. Super goed! Het aansluitend idioom past perfect als uitbreiding van de woordenschat. Het gedeelte grammatica is duidelijk opgesteld en opgebouwd zodat het eenvoudiger te verwerken is. Ik kijk ook altijd uit naar het volgende stukje cultuur en heb al heel wat opgestoken over de cultuur en geschiedenis van Portugal. En dan de oefenopgaven en huistaken doe ik steeds 1 à 2 dagen na het afsluiten van een hoofdstuk en telkens leer ik ook hier steeds iets bij. Kortom proficiat met de cursus. Ik beveel NHA zeker aan bij familie en kennissen.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

De lessen zijn duidelijk opgebouwd qua structuur en de lay-out is ook aangenaam. De app om te oefenen is fijn, maar loopt qua woordenschat niet gelijk met de lessen. De leerkracht verbetert snel en duidelijk. Zelf ben ik minder grote fan van het puntensysteem en zou ik opteren voor doelstellingen (bereikt of niet bereikt). De oefenopgaven zijn duidelijk en de vraagstelling bij het huiswerk is meestal ook duidelijk. Wanneer je via nha een taal wil bijstuderen is dat mogelijk als je al enige kennis hebt van de grammatica in je eigen taal (bv: wat is een onderwerp, lijdend voorwerp, lidwoord,...)

3/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Ben tevreden over de cursus , ben nog niet ver genoeg gevorderd om me echt uit te spreken. Maar jullie gaven aan 4 u / les en dat is toch wat weinig voor als je echt van nul begint. Persoonlijk doe ik toch een paar weken over 1 les , natuurlijk met FT job en huishouden lijkt me dat normaal. De tablet vind ik ook wat teleurstellend en de geluidsbestanden haperen soms en dan log ik uit en opnieuw in en soms lukt het dan wel. De begeleiding is goed , alleen voor je vragen zou er een beetje meer ruimte moeten zijn . Moet soms in beknopte omschrijving mijn vraag formuleren. Grtz ***

5/5
Italiaans voor Beginners

Ik ben zeer tevreden dat ik gekozen heb voor thuisstudie Italiaans. Spijt dat ik zo lang heb gewacht om ervoor te gaan. Dankuwel NHA!

5/5
Nieuwgrieks voor Beginners + Gevorderden

Wat mij vooral bevalt is dat men via verschillende platforms (pc, laptop, tablet, smartphone, cursus op papier .... ) op eigen ritme een nieuwe taal kan leren.

5/5
Portugees voor Beginners + Gevorderden

Zeer goede lesgever en bij een taalcursus is het aan te raden dat ge uw huiswerk kunt indienen ter verbetering. De opmerkingen die ge krijgt zijn wel degelijk en nuttig.

5/5
Arabisch voor Beginners

Ik ben heel tevreden over de samenstelling van de cursus, de leerstof en de docente. Ik ben ook tevreden dat ik alles zeer mooi en net gebundeld in een map heb gekregen. Plaza werkt ook heel gemakkelijk en is een fijn platform. Al met al ben ik zeer content over NHA en de service. :D

5/5
Russisch voor Beginners

Ik ben tot nog toe zeer tevreden. De inhoud is degelijk en bedriegt mij geenszins in mijn verwachtingen. Alles wordt helder uitgelegd en rustig opgebouwd; de grammaticale schema's zijn overzichtelijk. De oefenmogelijkheden zijn prima en het huiswerk is een belangrijk pluspunt. Verder vind ik het heel interessant dat de uitspraak buitengewoon duidelijk wordt, zowel in de teksten zelf, maar zeker ook nog eens in de woordenlijsten.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!