Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Evenementen Organisator

IK HEB ER AL VEEL VAN GELEERD EEN VLUGGE VERBETERIN VAN DE HUISWERKEN HIERVOOR DANK

4/5
Pedicure

Ik vind het een heel interessant cursus. Ik vind maar één ding heel spijtig. Ik heb vroeger de avondlessen praktijk pedicure gevolgd. Er was daar heel weinig theorie.Het takenpakket is zo uitgebreid dat dit zeker ok zou zijn voor medische pedicure. Heel erg spijtig dat het diploma dan op gewoon pedicure staat. Is wel een groot verschil vind ik.

5/5
Pedicure

Hallo,ik vind deze cursus echt fantastisch,alles heel goed uitgelegd enz... echt een aanrader. Ik ben heel tevreden dat ik ermee ben van start gegaan.

5/5
Kindercoach

Ik ben heel tevreden. Heb ook al veel bijgeleerd en krijg heel duidelijke feedback. Het huiswerk word ook snel verbeterd door de leerkrachten. Echt heel fijn.

3/5
Eigen Webshop Starten + Bedrijfsbeheer

Ik vindt er niet genoeg structuur, een systematische uiteenzetting en animatie in zitten, maar wel onderbroken door afbeeldingen waar ik niet aan toe ben of niets aan heb. Je kan ook niet gemakkelijk verder opzoeken op het internet door bepaalde begrippen te selecteren in de tekst. De vragen gaan dikwijls over details die niet in de les vernoemd werden of niet expliciet. Het voorlezen is super behulpzaam, maar is niet zo gebruiksvriendelijk.

4/5
Eigen Nagelstudio Starten

Alles verloopt hoe het moet

4/5
Bedrijfsbeheer

Zeer goed geschreven en gestructureerd, soms nog nodig om extra verduidelijking online op te zoeken.

3/5
Bedrijfsbeheer

Ik ben zeer tevreden over de docente van de cursus maar in de cursus zelf ben ik teleurgesteld. Sommige informatie is niet up to date, wat me doet twijfelen over de rest van de inhoud van de cursus

5/5
Schoonheidsspecialiste

Alles is goed uitgelegt. Wanneer we iets niet weten kunnen we de leraar schrijven en we krijgen vlug een antwoord. Ik heb al verschillende opleidingen gevolgt en ben heel blij 😊

5/5
Personal Trainer

Zeer goede syllabus en alles goed in detail beschreven. Ik leer echt heel veel en deze was hetgene die ik op zoek was! Bedankt voor deze mooie opleiding ik ben echt heel blij en verder enthousiast om mijn opleiding zo efficiënt mogelijk af te maken 😊

5/5
Imago Stylist

Zeer duidelijke cursus en goed gestaafde feedback van de docenten.

5/5
Pedicure

ik ben heel tevreden over de cursus,alleen het huiswerk dat je indient bij de lerares zou gemakkelijker gaan als je de vragen nog maar enkel moet beantwoorden in de plaats van eerst zelf de vraag te schrijven en dan te antwoorden.ps dit vind ik omdat ik niet zoveel van pc kennis heb.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!