Gratis brochure

Reviews

De ervaring van onze cursisten vinden we ontzettend belangrijk en bij NHA streven we dan ook naar een zo hoog mogelijke tevredenheid. Bekijk hier alle reviews van onze cursisten en ontdek hoe zij onze opleidingen beoordelen. 

Het is een interessante gedachte dat ook andere mensen zich uitspreken over de kwaliteit. De wijze waarop je tevreden bent over de kwaliteit van NHA als opleider en de cursus of opleiding in het bijzonder, dat is uiteindelijk waar het om gaat.

Hier vind je een overzicht van alle reviews die geschreven zijn op eKomi. eKomi is een externe partij waar klanten onafhankelijk hun beoordelingen over en ervaringen met NHA achter kunnen laten.

 

5/5
Frans voor Beginners

ik ben blij in NHA voor frans ingeschreven ben, ik leer thuis via jullie beter.

4/5
Spaans voor Gevorderden

Ik heb met deze cursus wel voldoening van wat ik ervan verwacht. De opvolging door een coach en de taken zijn voor mij belangrijk. Het bijkomende oefenprogramma is ook handig om woordenschat in te oefenen.

4/5
Zweeds voor Beginners

Ik vind dit een zeer ok cursus, de verbeteringen van mijn huiswerk worden ook redelijk snel gedaan. Ik ben nog maar aan les 5 begonnen, en nu komen er de meer bruikbare situaties in beeld, met woordenschat die meer gebruikt gaat worden. Al bij al, een tevreden gebruiker.

4/5
Frans voor Beginners

Studeren op zelfstandige basis en rustige tempo was nog nooit zo boeiend. De online platform van de opleiding is heel gebruiksvriendelijk en de taken die men moet maken en indienen zijn ook duidelijk omschreven. Enkel zou het beter zijn om de examen twee keer af te nemen in plaats van één keer en dit op het einde van de opleiding.

4/5
Engels voor Beginners

Wil meer werken aan mijn zinsbouw

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

ik ben zeer tevreden alles is heel duidelijk.. ik snap dat dit moeilijk is maar ik zelf heb meer behoefte eraan dat er bepaalde tijden worden ingesteld dat ik iets af moet hebben anders laat ik het maar liggen altijd.. misschien kunnen jullie daar iets aandoen maar snap dat dit voor andere mensen niet nodig zal zijn.

5/5
Engels voor Beginners

Ik ben tervreden, voor me alles is duidelijk en interessant. Maar zeker heb ik een sterke motivatie🙂

4/5
Zweeds voor Beginners

Ik concentreer me nu meer op het schriftelijke gedeelte van de cursus. De cursussen Yoga en natuurlijk genezen kon ik meer toepassen doorheen de dag. Nu moet ik er echt bij gaan zitten en studeren. Logisch voor een taal. Even aanpassen. Komt wel goed.

5/5
Engels voor Beginners

Ik kan op eigen tempo leren. Voor mij is dat traag. Ik vind niet altijd de tijd en de kracht. Maar ik ben blij dat ik de cursus heb. Groetjes

5/5
Italiaans voor Gevorderden

Goede gedetailleerde grammatica, praktische woordenschat en aangepaste dialogen. Een zeer goede basis voor de ontwikkeling van de Italiaanse spreektaal.

4/5
Frans voor Beginners

Overzichtelijke en beknopte lessen met duidelijke uitleg. Huiswerk ook in te bevatten porties verdeeld.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben heel blij dat ik jullie gevonden heb. Ik ben ook heel dankbaar dat jullie hebben gedacht aan mensen die werken en geen tijd hebben voor school want met jullie kan ik het toch leren. Jullie lessen zijn heel goed want het laat mensen Nederlands leren op hun eigen tempo, daar wil ik jullie voor bedanken. Fijne dag verder.

5/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Ik hou van de strakke structuur die hiermee gepaard gaan. Alles is duidelijk in patronen gegoten, wat erg handig is om een taal te leren. Daarnaast kan ik mijn docent vragen stellen wanneer ik huiswerk zend en vind ik het erg fijn gericht antwoorden en precieze feedback te krijgen.

5/5
Nederlands Foutloos Schrijven en Spreken

Ik ben zeer tevreden!

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

Aangename opbouw van de lessen, ook voldoende haalbaar

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Ik geniet van de cursus.Ik heb voorlopig geen opmerkingen.

4/5
Zweeds voor Beginners + Gevorderden

in les 4 komt plotseling het onbepaald lidwoord aan bod, het was gemakkelijker geweest indien dit van in het begin in de woordenlijst bijgezet werd. Ergens mis ik een combinatie van de verschillende lessen. De huiswerkopgaven zijn enkel mbt de desbetreffende les. Ik had aan mijn begeleider wat extra oefeningen gevraagd, die de kennis van de verschillende lessen omvat. Helaas was dit niet mogelijk. : "Ik heb niet echt materiaal liggen, maar kan je wel aanraden om de woordenschat bv. in een app te oefenen. "

4/5
Duits voor Beginners + Gevorderden

Goede cursus waar je vanaf nul begint. Dus je kan zorgen voor een goede basis voor op verder te bouwen.

5/5
Engels voor Beginners + Gevorderden

Ik volgde al 2 cursussen van NHA waar ik heel tevreden over was. De keuze was dus snel gemaakt om voor de cursus Engels opnieuw met NHA te werken. De cursussen zijn duidelijk en de taken worden goed opgevolgd.

5/5
Turks voor Beginners

Er is een praktische terugkerende indeling per les. Alles is gemakkelijk terug te vinden. Misschien een tip om de volledige woordenlijst alfabetisch bij te voegen om woorden gemakkelijker terug te vinden.

5/5
Italiaans voor Beginners + Gevorderden

Alles is zeer duidelijk.

5/5
Portugees voor Beginners

goede vlot aan te leren lessen

4/5
Arabisch voor Beginners

Positief is dat ik mijn eigen ritme kan bepalen. Voor verbetering vatbaar : De schrijfwijze van Arabisch is iets totaal nieuws en daarom zou het nuttig zijn om via pijltjes de schrijfwijze van letters te tonen of eventueel een voorbeeld te tonen aan de hand van een filmpje.

3/5

Will be great the option of online classes in real time, not having the explanation at the moment or not practicing verbally to the teacher or other students makes more difficult to lear the language.

Toon per pagina: 12 24 Toon alles
Op de hoogte blijven

Wil je als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste opleidingen en het laatste nieuws? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief!

Succesvol aangemeld!